CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Kaftancıoğlu çıkışta basın açıklaması yaptı. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
23.03.2024 Haberler
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Kaftancıoğlu çıkışta basın açıklaması yaptı. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, Savcılığa ifade veren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel'in ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Damak tedavisinde sinir kesilince yüz felci oldu!
Damak tedavisinde sinir kesilince yüz felci oldu! İzmit’te, özel bir diş hastanesine damak ağrısı şikayetiyle giden ve tedavi amaçlı siniri kesilen Yeliz Demirli (42) yüzünün sol bölümü felç oldu. Demirli’nin şikayetçi olması üzerine dava açıldı.
28.03.2021 Gündem
"Müzik fazlasıyla özveri isteyen bir şey"
"Müzik fazlasıyla özveri isteyen bir şey" Hakan Başar, adını son dönemlerde daha fazla duymaya başladığımız çok genç bir yetenek. Dünya caz sahnesinin önemli isimleriyle bir o kadar önemli mekanlarda birlikte çalan piyanist Hakan Başar, erken yaşta başladığı bu maceraya emin adımlarla devam ediyor. 16 yaşındaki genç piyanist pandemi sürecinin yarattığı tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarına devam ediyor. Caz sahnesinin bu genç ve dikkat çekici piyanistiyle kariyeri ve gelecek hedefleri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.
28.10.2020 Kültür Sanat
Son dakika | Barcelona, Quique Setien'in görevine son verdi!
Son dakika | Barcelona, Quique Setien'in görevine son verdi! Barcelona, teknik direktör Quique Setien'in görevine son verildiğini açıkladı
17.08.2020 İspanya La Liga
Türkiye pozitif ayrıştı
Türkiye pozitif ayrıştı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, normalleşme döneminde Türkiye’nin pozitif ayrıştığını, ‘krize yatırım yapanların’ hüsrana uğradığını söyledi.
5.07.2020 Ekonomi
Son dakika! Bakan Albayrak'tan kriz yatırımcılarına net mesaj: Hüsrana uğramaya devam edeceksiniz
Son dakika! Bakan Albayrak'tan kriz yatırımcılarına net mesaj: Hüsrana uğramaya devam edeceksiniz Gelen bir son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ataşehir Hizmet Binası Açılışı'nda konuştu. Bakan Albayrak, "2018 Ağustos’undan beri Türkiye’nin ekonomik bir krize gireceğini söyleyenler, böyle bir krize maddi, manevi ve siyasi yatırım yapanlar, pandemi dönemimizdeki performansımızla hüsrana uğradı ve uğramaya devam edecek." dedi.
4.07.2020 Ekonomi
Dünyaca kabul gören reçetelere geleneksel üretim
Dünyaca kabul gören reçetelere geleneksel üretim Soslar dahil tüm malzemelerini kendi mutfaklarında üreten Cup N Cake Kurucusu Mine Girginer ile artisan pastacılığa giriş öyküsünü ve gelecek planlarını konuştuk. “Bugüne kadar kendimizi hazır hissetmediğimiz için franchise tekliflerini geri çevirdik ancak artık hazırız” diyen Girginer, mutfaklarında ürettikleri özel lezzetlerini ve büyümelerini paylaştı.
23.06.2020 Ege
İki yılda 58 doktora meslekten men cezası
İki yılda 58 doktora meslekten men cezası Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB), TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde kurulan Obezite Alt Komisyonu’na sunduğu hekim hatalarına ilişkin rapora göre, Haziran 2018-Şubat 2020 arasında toplam 58 doktora meslekten men ve para cezası verildi. Ceza verilen hekimlerden 50’sinin özel hastanelerde, sekizinin kamuda çalıştığı belirtildi.
23.06.2020 Gündem
‘Seçim bir ihtiyaçtır’
‘Seçim bir ihtiyaçtır’ CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Türkiye’nin erken seçim moduna girdiğini belirterek, “İktidar ‘seçim zamanında yapılacak’ diyorsa, erken seçime hazırlanıyor demektir. Seçimin bir ihtiyaç olduğu çok açıktır” dedi
28.05.2020 Siyaset
YaDa'dan yeni şarkı
YaDa'dan yeni şarkı ‘Koca Şehir’, ‘Büyürsün Bir Gün’, ‘Çok Güzelsin’ ve ‘Durgun Sular’dan sonraki yepyeni YaDa teklisi ‘Ben İnanmam’, Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisinin beğenisine sunuldu.
31.03.2020 Kültür Sanat
Otomotiv pazarında "1 milyona yakın adetlere" dönüş sinyali
Otomotiv pazarında "1 milyona yakın adetlere" dönüş sinyali Yeni yıla iyi başlayan Türkiye otomotiv toplam pazarı, büyümesini şubat ayında sürdürerek, rekorların kırıldığı 2015-2016-2017 yıllarının şubat aylarına yakın seviyede performans gösterdi.
6.03.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan'dan önemli açıklamalar! 2020 yılında...
Bakan Pekcan'dan önemli açıklamalar! 2020 yılında... Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 9’uncu İstişare Kurulu toplantısında, “Ticaret Bakanlığı olarak, en temel hedeflerimizden biri ihracatımızı geliştirmek, arttırmak ve tabana yaymak. Bu vizyonun bir sonucu olarak da firmalarımızı ihracatın her aşamasında destekliyoruz. 2020 yılında, 2019’daki başarımızın da ötesine geçmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi.
18.02.2020 Ekonomi
Son dakika... ABD'nin kararına ortak tepki!
Son dakika... ABD'nin kararına ortak tepki! Türkiye, Rusya ve İran, Suriye konulu toplantının sonuç bildirisinde, ABD'nin Golan Tepeleri üzerinde İsrail işgalini tanıyan kararını şiddetle kınadı.
26.04.2019 Dünya
Ticaret borsalarında 277 bin ton fındık işlem gördü
Ticaret borsalarında 277 bin ton fındık işlem gördü Ticaret borsalarında Ağustos 2018-Şubat 2019 döneminde 277 bin ton fındığın işlem gördüğü bildirildi.
11.04.2019 Ekonomi
Şubat ayı dış ticaret endeksleri açıklandı
Şubat ayı dış ticaret endeksleri açıklandı TÜİK, şubat ayı dış ticaret endekslerini açıkladı. Buna göre, ihracat birim değer endeksi yüzde 6,3, ithalat birim değer endeksi ise yüzde 1,2 azaldı.
10.04.2019 Ekonomi
Son dakika: Dış ticaret dengesi açıklandı
Son dakika: Dış ticaret dengesi açıklandı Şubatta dış ticaret açığı yüzde 63,1 azalarak 2 milyon 134 milyon dolara geriledi. İhracat ise yüzde 3,4 arttı.
29.03.2019 Ekonomi
Kapadokya'yı bir ayda 128 bin 955 turist ziyaret etti
Kapadokya'yı bir ayda 128 bin 955 turist ziyaret etti Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini Şubat ayında 128 bin 955 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
8.03.2019 Ekonomi
Son dakika: Bakan iyi haberi verdi! Yüzde 50 arttı...
Son dakika: Bakan iyi haberi verdi! Yüzde 50 arttı... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Barajların doluluk oranı geçen seneye göre yaklaşık yüzde 50 arttı. Türkiye'nin yağışlar ve suyla ilgili hiçbir sıkıntısı yoktur. Yazın susuz kalmayacağız" dedi.
3.03.2019 Ekonomi
Elektrik tüketimi şubatta azaldı
Elektrik tüketimi şubatta azaldı Türkiye'nin elektrik tüketimi şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,94 azalarak 22 milyar 628 milyon 965 bin kilovatsaat oldu.
1.03.2019 Ekonomi
Kupa Yıldırım Demirören'e geldi
Kupa Yıldırım Demirören'e geldi TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa üçüncüsü Down Sendromlular Milli Takımı ile bir araya geldi.
1.07.2020 Milli Takım
Son Dakika... Usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti
Son Dakika... Usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti Son olarak Kiralık Aşk dizisinin Hulusi Baba'sı olarak rol alan ve 2018 şubat ayında evinde düşüp kalçasını kıran usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti. Acı haberi usta oyuncunun kızı Almula Merter sosyal medyadan duyurdu.
20.09.2018 Cadde
'Çok Tatlı' programı ne zaman başlıyor?
'Çok Tatlı' programı ne zaman başlıyor? Kanal D'nin yeni programı olan Çok Tatlı'nın yayın tarihi belli oldu. Buse Varol'un sunumu ile ekrana gelecek olan Çok Tatlı fragmanı ise büyük ilgi gördü. İşte Çok Tatlı programı hakkında merak edilenler...
29.07.2018 Gündem
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın eşi son olarak Instagram'dan paylaşılan bir fotoğraf ile gündeme geldi. 3 aylık hamile olan Buse Varol'un 6 aylık hamile olduğu ve karnının büyüdüğü iddia edilmişti. Buse Varol konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...
24.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri