2020 Avrupa Şampiyonası

2020 Avrupa Şampiyonası

Son dakika 2020 Avrupa şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 Avrupa şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 Avrupa şampiyonası haber sayfamızda...

2020 Avrupa Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.573 2020 avrupa şampiyonası haberi bulunmuştur.
A Milli Futbol Takımımız, 4 Haziran'da İtalya ile karşılaşacak
A Milli Futbol Takımımız, 4 Haziran'da İtalya ile karşılaşacak Ay-yıldızlı ekibimiz, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında, 4 Haziran'da İtalya ile deplasmanda özel maçta karşılaşacak.
8.02.2024 Milli Takım
Altay Bayındır'ın menajeri transfer sürecini anlattı! Galatasaray sorusuna cevap verdi
Altay Bayındır'ın menajeri transfer sürecini anlattı! Galatasaray sorusuna cevap verdi Manchester United'ın sezon başında renklerine bağladığı Altay Bayındır'ın menajeri konuştu. Sefa Seyrek, Premier Lig devinin transfer sürecini anlattı. Altay Bayındır'ın menajeri, Galatasaray'la ilgili soruya da cevap verdi.
Sebastian Szymanski transferde karar sürecini anlattı! Edin Dzeko sözleri: Harika bir oyuncu
Sebastian Szymanski transferde karar sürecini anlattı! Edin Dzeko sözleri: Harika bir oyuncu Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Sebastian Szymanski, kısa süre içerisinde taraftarı hayran bıraktı. Formda performansını Polonya Milli Takımı'nda da sürdüren yıldız orta saha suskunluğunu bozdu.
14.10.2023 Fenerbahçe
Cimnastikte Adem Asil'den tarihi altın
Cimnastikte Adem Asil'den tarihi altın Antalya'da ev sahipliği yaptığımız 10'uncu Erkekler ve Kadınlar Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'na erkeklerde takım halinde gümüş madalyayla başlayan millilerimizden Adem Asil, bireyselde genel tasnifte Avrupa şampiyonu olarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi.
14.04.2023 Diğer
Mert Günok'tan Şenol Güneş itirafı! 'Görüşmemiz oldu'
Mert Günok'tan Şenol Güneş itirafı! 'Görüşmemiz oldu' A Milli Takım'ın kalecilerinden Mert Günok, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
21.03.2023 Milli Takım
Everton, Jordan Pickford ile sözleşme uzattı
Everton, Jordan Pickford ile sözleşme uzattı İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, 28 yaşındaki kaleci Jordan Pickford’ın sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını duyurdu.
Gareth Bale, futbolu bıraktığını açıkladı
Gareth Bale, futbolu bıraktığını açıkladı Galler’in efsane futbolcusu Gareth Bale, futbolu bıraktığını açıkladı. Formasını giydiği tüm kulüplere teşekkür eden tecrübeli oyuncu kariyerinde bir çok başarıya imza attı.
9.01.2023 Dünyadan Futbol
Yine Lahoz yine olay! Barcelona maçında saha karıştı
Yine Lahoz yine olay! Barcelona maçında saha karıştı İspanya La Liga'nın 15. hafta mücadelesinde Barcelona ile Espanyol karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalanırken, Dünya Kupası'nda da tartışma konusu olan hakem Mateu Lahoz, kararları ile maça damga vurdu. İşte detaylar...
1.01.2023 İspanya La Liga
Sporda 2022 böyle geçti
Sporda 2022 böyle geçti 2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu.
30.12.2022 Diğer
FIFA'dan Lahoz kararı! Messi ateş püskürdü, soruşturma başlatılmıştı
FIFA'dan Lahoz kararı! Messi ateş püskürdü, soruşturma başlatılmıştı Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Arjantin'in Hollanda'yı penaltılarla eledeği maçın yankıları devam ediyor. FIFA, kararları bütük tartışma yaratan maçın hakemi Mateu Lahoz hakkında kararını verdi. İşte detaylar...
13.12.2022 Dünya Kupası
Fatih Terim hakkında olay sözler! Burak Yılmaz patladı: Beyin kanaması geçiriyordum
Fatih Terim hakkında olay sözler! Burak Yılmaz patladı: Beyin kanaması geçiriyordum A Milli Futbol Takımı'nı bırakan ve kariyerine Hollanda'da devam eden Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz bir Twitch kanalına konuk olurken dikkat çeken ifadeler kullandı. Tecrübeli futbolcu, Fatih Terim hakkında olay bir çıkışta bulundu. Burak Yılmaz son olarak A Milli Futbol Takımı'nda yaşanan 'prim' krizi hakkında konuştu.
28.09.2022 Futbol
Kylian Mbappe'den ırkçılık iddiası! Federasyonu yalanladı
Kylian Mbappe'den ırkçılık iddiası! Federasyonu yalanladı Dünya futbolunun yükselen yıldızı Kylian Mbappe sosyal medya hesabından flaş bir paylaşıma imza attı. Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet'e cevap veren Mbappe'nin paylaşımı gündem oldu.
19.06.2022 Dünyadan Futbol
Altay'da tarihi Mustafa Denizli kararı! Başkan oluyor
Altay'da tarihi Mustafa Denizli kararı! Başkan oluyor Spor Toto Süper Lig'e veda edip yönetimsiz kalan Altay'ın yeni başkanı Türk futbolunun ve siyah-beyazlı kulübün efsane ismi Mustafa Denizli oluyor.
16.05.2022 Altay
Türkiye, İtalya ile 15. kez karşılaşacak
Türkiye, İtalya ile 15. kez karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, yarın akşam İtalya ile tarihinde 15. kez karşılaşacak. İki ülke arasında oynanan son karşılaşma olan Euro 2020 Avrupa Şampiyonası'nın açılış maçında İtalya sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.
28.03.2022 Milli Takım
Son dakika haberi: Kim Min Jae gerçeği ortaya çıktı! Transfer için Türkiye'ye geldiler
Son dakika haberi: Kim Min Jae gerçeği ortaya çıktı! Transfer için Türkiye'ye geldiler Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede gözlerin Kim Min Jae'de olduğu ortaya çıktı. Avrupa'nın dev kulüplerinin, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra çok iyi bir performans sergileyen Güney Koreli savunmacıyı tribünden izledikleri öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.03.2022 Fenerbahçe
Bayram Bektaş: Bir milli takımın 8 tane kanat oyuncusu, forveti olmalı
Bayram Bektaş: Bir milli takımın 8 tane kanat oyuncusu, forveti olmalı A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Bayram Bektaş, 2020 Avrupa Şampiyonası’nda özellikle hücum hattında oyuncu alternatifinin az olmasından dolayı sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Bektaş, “Bir milli takımın 6, 7, 8 tane kanat oyuncusu, forveti olmalı. Türkiye’de forvet yok demiyorum ama milli takım düzeyinde uluslararası arenada büyük müsabakalarda iş bitiren yetenekli forvetlerin olması gerekiyor" dedi.
30.01.2022 Milli Takım
Şampiyon güreşçi Cenk İldem aktif spora veda etti
Şampiyon güreşçi Cenk İldem aktif spora veda etti Türk güreşinin başarılı temsilcilerinden, Avrupa ve dünya şampiyonu, Olimpiyat üçüncüsü Cenk İldem, aktif güreş hayatını sonlandırdı. Güreş camiasının içinde kalmaya devam edeceğini ve bundan sonra yetenekli sporcuları yetiştirmek için yoğun çaba harcayacağını açıklayan İldem, Grekoromen A Milli Takım'da antrenör olarak görev yapacak.
28.12.2021 Güreş
Altın Çocuk ödülünü Barcelonalı Pedri kazandı
Altın Çocuk ödülünü Barcelonalı Pedri kazandı Futbolda 21 yaş altı geleceğin yıldız adaylarına verilen Altın Çocuk (Golden Boy) ödülüne bu yıl, Barcelonalı Pedri layık görüldü.
22.11.2021 İspanya La Liga
İtalya'nın Dünya Kupası’na doğrudan katılma hakkı alamaması "hayal kırıklığı" yarattı
İtalya'nın Dünya Kupası’na doğrudan katılma hakkı alamaması "hayal kırıklığı" yarattı İtalyan spor basını, İtalya Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu'nu ikinci tamamlayarak play-off oynayacak olmasının "hayal kırıklığı"nı yaşıyor.
16.11.2021 Dünya Kupası
Adem Büyük: 'Kırgınlığım yok ama üzüldüm'
Adem Büyük: 'Kırgınlığım yok ama üzüldüm' Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kaptanı Adem Büyük, milli takıma çağrılmaması hakkında, "Milli Takım'a küsülmez. Kırgınlığım yok ama üzüldüm" dedi.
11.11.2021 Yeni Malatyaspor
İbrahim Çolak'tan evliliğe ilk adım
İbrahim Çolak'tan evliliğe ilk adım ARTİSTİK cimnastikte 2019 Dünya Şampiyonası ve 2020 Avrupa Şampiyonası'nda ülkemize tarihinin ilk altın madalyalarını getiren İbrahim Çolak, evliliğe ilk adımı attı.
27.09.2021 Diğer
Son dakika haberi: Christian Eriksen'den teşekkür mesajı
Son dakika haberi: Christian Eriksen'den teşekkür mesajı EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nda yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle maç içerisinde fenalaşan Christian Eriksen bir mesaj yayımladı.
24.08.2021 Euro 2020
Son dakika haberi: Kayserispor, Mario Gavranovic ve Dinamo Zagreb'le el sıkıştı
Son dakika haberi: Kayserispor, Mario Gavranovic ve Dinamo Zagreb'le el sıkıştı Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor'un Mario Gavranovic ve kulübü Dinamo Zagreb ile anlaştığı öğrenildi.
11.08.2021 Kayserispor
Eriksen Inter antrenmanında
Eriksen Inter antrenmanında EURO 2020'de geçirdiği kalp krizi sonrası kalbine pil takılan Danimarkalı Eriksen dün Inter'in antrenman tesislerine gelerek arkadaşlarıyla görüştü.
4.08.2021 İtalya Serie A
Son dakika haberi: Juventus, Giorgio Chiellini'nin sözleşmesini uzattı
Son dakika haberi: Juventus, Giorgio Chiellini'nin sözleşmesini uzattı İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Giorgio Chiellini'nin sözleşmesinin uzatıldığını resmen açıkladı.
2.08.2021 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

2020 Avrupa Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.