M7 Durakları: Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Durakları İsimleri ve Güzergah Hattı
M7 Durakları: Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Durakları İsimleri ve Güzergah Hattı Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metrosu olarak hizmet veren M7 Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı her gün binlerce insana hizmet veriyor. Yaklaşık 3 milyon kişinin yaşadığı ilçelerden geçen M7 metro duraklarının çeşitli hatlarla da entegrasyonu bulunuyor. Sıklıkla seferler gerçekleştiren hat Mecidiyeköy’den başlayıp Mahmutbey durağında son buluyor. Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı nereden geçiyor? M7 Mahmutbey-Mecidiyeköy metro durakları, haritası ve entegrasyonu ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.06.2023 Gündem
Son dakika: Yasaklar kalktı mı, yeni yasaklar kaça kadar 2021? 1 Haziran normalleşme kararları neler, yasaklar ne zaman bitecek?
Son dakika: Yasaklar kalktı mı, yeni yasaklar kaça kadar 2021? 1 Haziran normalleşme kararları neler, yasaklar ne zaman bitecek? Yasakların kalkacağı tarih gündemde merak konusu olmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Diğer taratan ise kafeler ve restoranlar gibi mekanlarda kısıtlamalar bulunuyor. 1 Haziran tarihinde kademeli normalleşmenin bitmesiyle beraber normalleşmenin nasıl olacağı araştırılıyor. Kabine toplantısı sonrası kararlar açıklandı. Sokağa çıkma yasağı saatlerinden okulların durumlarına kadar ayrıntılar belli oldu. Peki 1 Haziran sonrası normalleşme nasıl olacak? Yasaklar kalktı mı, yeni yasaklar neler?
3.06.2021 Gündem
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi...
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi... Dün yine çok önemli bir Kabine toplantısı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası alınan karaları halka duyurdu. Gece ise İçişleri Bakanlığı genelgeyi yayımlandı. Şimdi "Haziran ayı normalleşme tedbirleri neler?" sorusu yöneltiliyor.
1.06.2021 Gündem
Son dakika: Dikkat! Sokak kısıtlaması 81 ilde başladı
Son dakika: Dikkat! Sokak kısıtlaması 81 ilde başladı Gelen son dakika haberine göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Peki kısıtlama ne kadar sürecek? Kimler bu kısıtlamadan muaf? İşte tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Son dakika: 81 ilde sokak kısıtlaması! Bunlara dikkat edin...
Son dakika: 81 ilde sokak kısıtlaması! Bunlara dikkat edin... Gelen son dakika haberine göre; Kovid-19'la mücadele tedbirleri kapsamında 24 Mayıs Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Peki kısıtlama ne kadar sürecek? Kimler kısıtlamadan muaf olacak? Marketler açık olacak mı? İşte detaylar...
21.05.2021 Gündem
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı?
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı? Bugün itibariyle tam kapanma sona eridi. İçişleri Bakanlığı ise kademeli normalleşme genelgesi yayımladı. Bu genelgenin hemen ardından binlerce kişi Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Yasaklar kalktı mı, 19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. İşte madde madde genelgenin ayrıntıları...
17.05.2021 Gündem
17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı
17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan "tam kapanma" dönemi, saat 05.00 itibarıyla sona ererken 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak "kademeli normalleşme" dönemi başladı.
17.05.2021 Haberler
Son dakika haber: 17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı
Son dakika haber: 17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı Gelen son dakika haberine göre; Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan "tam kapanma" dönemi, saat 05.00 itibarıyla sona ererken 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak "kademeli normalleşme" dönemi başladı.
17.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu? Şehirler arası seyahat kısıtlaması ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Vaka artışı neticesinde alınan tam kapanma kararı sonrası belirli muafiyetleri olan kişiler dışında il dışı seyahatler de yasaklanmıştı. Vatandaşın gündeminde ise '17 Mayıs'ta seyahat yasağı bitiyor mu, kısıtlama uzayacak mı?' soruları yer alıyor.
16.05.2021 Gündem
Yasaklar uzatıldı mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 2021
Yasaklar uzatıldı mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 2021 Yasaklar uzatılacak mı, kalkıyor mu? sorusu kamuoyunun gündeminde... Türkiye yeni Kabine toplantısından sonara alınacak kararlara odaklanmış durumda.. Herkesin dilinde anı soru var : "17 Mayıs'ta (pazartesi günü) yasaklar kalkacak mı?
16.05.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme genelgesi! 81 ile gönderdi...
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme genelgesi! 81 ile gönderdi... Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak. Kademeli normalleşme döneminde, 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz Kovid-19 aşısını yaptırmış olanlar ile 18 yaş altındakiler için sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak.
16.05.2021 Gündem
Son dakika: Bir ilden flaş koronavirüs kararı! Sahiller kapatıldı
Son dakika: Bir ilden flaş koronavirüs kararı! Sahiller kapatıldı Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'de son 24 saatte 318 bin 217 Kovid-19 testi yapıldı, 61 bin 400 kişinin testi pozitif çıktı, 297 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 845 oldu. Günlük vakaların 60 bini geçmesi üzerine kısmi kapanmaya gidildi. Artan koronavirüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bir ilde sahiller yaya trafiğine kapatıldı.
16.04.2021 Gündem
Son dakika: Kısıtlama başladı! Bunlara mutlaka dikkat edin
Son dakika: Kısıtlama başladı! Bunlara mutlaka dikkat edin Gelen son dakika haberine göre; Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde yarın saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.
14.04.2021 Gündem
Son dakika: Korona genelgesi 81 ile gönderildi! Yeni yasaklar, kısıtlamalar, saatler... Hepsi belli oldu
Son dakika: Korona genelgesi 81 ile gönderildi! Yeni yasaklar, kısıtlamalar, saatler... Hepsi belli oldu İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Kısmi Kapanma" konulu genelge gönderdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, genelgede, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemlerin, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirildiği belirtildi.
14.04.2021 Gündem
ALES'e girecekler sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte sokağa çıkma yasağından muaf olanlar...
ALES'e girecekler sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte sokağa çıkma yasağından muaf olanlar... Sokağa çıkma yasağı uygulaması devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağından kimler muaf, araştırılıyor. Cuma akşamı saat 21.00 Pazartesi saat 05.00 arasında sokağa çıkma yasağında belgelemek suretiyle muaf olan kişiler İçişleri Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, ALES'e girecek olanlar sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte hafta sonu sokağa çıkabilecek kişiler.
20.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı (18 Ocak) saat kaçta bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, kısıtlamalar kalkıyor mu?
Sokağa çıkma yasağı (18 Ocak) saat kaçta bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, kısıtlamalar kalkıyor mu? Hafta sonu yasaklarından kimler muaf sorusuna yanıt aranıyor. Sokağa çıkma yasağı saatleri hafta sonu araştırılan konuların başında geliyor. '15 Şubat'ta yasaklar kalkıyor mu?' sorusu da kullanıcıların gündeminde. Hafta içi ve hafta sonu yasaklar son dakika haberler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Sokağa çıkma yasağı belirli istisnalar ile Cuma akşamı 21:00'de başlamıştı. Peki, hafta sonu yasakları ne zaman, saat kaçta bitiyor?
18.01.2021 Gündem
65 yaş üstü yasakları | İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü yasakları | İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman? Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte alınan önlemler arasında 65 yaş üstü için yasaklar da getirildi. 65 yaş ve üstü vatandaşların belli saatler dışında sokağa çıkmaları yasak. Peki, sokağa çıkma saatleri ne? İşte 65 yaş üstü yasakları ile ilgili merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
SON DAKİKA HABERLERİ || Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, kimler muaf? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, istisnalar neler?
SON DAKİKA HABERLERİ || Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, kimler muaf? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, istisnalar neler? Sokağa çıkma yasağı bu akşam başladı ve hafta sonunu kapsayacak. Hafta sonu geçerli olan sokağa çıkma yasağı saati gündemde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar İçişler Bakanlığı'nın yayımladığı genelgede yer aldı. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri neler, ne zaman bitiyor, kimler muaf?
25.12.2020 Gündem
SON DAKİKA: Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, saatleri neler, kimler muaf? Bugün sokağa çıkma yasağı var mı, istisnalar neler?
SON DAKİKA: Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, saatleri neler, kimler muaf? Bugün sokağa çıkma yasağı var mı, istisnalar neler? Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri ile ilgili detaylar gündemde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Sokağa çıkma yasağı, koronavirüs salgının için alınan tedbirler arasında bulunuyor. Hafta sonu tüm gün uygulanan sokağa çıkma yasağı hafta içi belirlenen saatler arasında gerçekleştiriliyor. Peki bugün sokağa çıkma yasağı var mı, hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
23.12.2020 Gündem
SON DAKİKA || Hafta sonu sokağa çıkma yasağı yarın var mı, bugün yasak saat kaçta başlıyor (cumartesi-pazar)? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, muaf olanlar kimler, istisnalar neler?
SON DAKİKA || Hafta sonu sokağa çıkma yasağı yarın var mı, bugün yasak saat kaçta başlıyor (cumartesi-pazar)? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, muaf olanlar kimler, istisnalar neler? Sokağa çıkma yasağı saatleri ile ilgiliş ayrıntılar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hafta içi ve sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu olup olmayacağı araştırılıyor. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrınlar İçişler Bakanlığı'nın yayımladığı genelgede yer aldı. Peki bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, saat kaçta başlıyor, kimler muaf?
18.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, kimler sokağa çıkabilir? Hafta içi/hafta sonu sokağa çıkma yasağı istisnaları...
Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, kimler sokağa çıkabilir? Hafta içi/hafta sonu sokağa çıkma yasağı istisnaları... Sokağa çıkma yasağı istisnaları neler? İçişleri Bakanlığı, 1 Aralık genelgesi ile sokağa çıkma yasağı saatleri, istisna kapsamında olan kişiler belirtilmişti. Koronavirüs vaka oranlarındaki artış nedeniyle hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bakanlıktan yayımlanan yeni genelge ile sokağa çıkma yasağını istisna kapsamında düzenleme yapıldı.
14.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı saatleri neler, ne zaman bitiyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında kimler muaf, açık olan yerler nereler?
Sokağa çıkma yasağı saatleri neler, ne zaman bitiyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında kimler muaf, açık olan yerler nereler? Sokağa çıkma yasağı 11 Aralık saat 21.00'de başladı. Hafta sonu geçerli olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sokağa çıkma yasağından muaf olacak kişiler ve açık olacak yerler merak konusu. Peki hafta sonu çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf?
12.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi nasıl (e-Devlet) ve nereden alınır? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, açık olan yerler nereler?
Sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi nasıl (e-Devlet) ve nereden alınır? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, açık olan yerler nereler? Sokağa çıkma yasağından muaf olan kişiler ve çalışma izin belgesi ile ilgili detaylar merak konusu. Sokağa çıkma yasağı hafta içi ve hafta sonu uygulanıyor. Çalışma izin belgesi e-devlet üzerinden alınıyor. Peki sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi nasıl alınır, kimler muaf?
12.12.2020 Gündem
Son dakika: Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar, kaç lira? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, açık olan yerler nereler?
Son dakika: Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar, kaç lira? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf, açık olan yerler nereler? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle tekrar sokağa çıkma yasağı uygulanması başladı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı cezasının ne kadar olduğu ve kimlerin muaf olduğu merak ediliyor. Peki sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar, kimler muaf?
8.12.2020 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, cezası ne kadar, kaç TL? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, cezası ne kadar, kaç TL? Sokağa çıkma yasağından kimler muaf? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı 4 Aralık tarihinde saat 21.00'de başladı. 56 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağının biteceği gün, saat ve muaf olan kişiler ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?
5.12.2020 Gündem