21 Ekim

21 Ekim

Son dakika 21 ekim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21 ekim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21 ekim haber sayfamızda...

21 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.510 21 ekim haberi bulunmuştur.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Haberler
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K.'dan (17), çocuk damada şoke eden bir hamlede bulundu.
21.01.2024 Gündem
21 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
21 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burcumuzu bilmek, karakterimizi daha iyi tanımamızı, kendimizi daha iyi analiz etmemizi ve kişiliğimizi daha çok oturtmamızı sağlayacaktır. Bu sebepten ötürü günümüzde burç bilgileri bir hayli yüksek önem taşımaktadır. Burç bilgilerine sahip olan ve burç bilgilerine hakim olan kişilerin kendilerini daha iyi analiz ettikleri bilinmektedir. İşte, tüm detaylar.
8.01.2024 Astroloji
2024 terazi burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Terazi burcu olası doğum tarihi
2024 terazi burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Terazi burcu olası doğum tarihi Burçlar kişinin doğduğu tarihe göre belirlenmektedir. 12 tane burç bulunmaktadır. Her burç kişiye farklı özellikler kazandırmaktadır. Terazi burcu hangi aydır? Terazi burcunun olası doğum tarihi nedir? Terazi burcunun özellikleri nedir? soruları terazi burcunu tanımaya ve anlamaya yeterli olacaktır.
4.01.2024 Gündem
2024 akrep burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Akrep burcu olası doğum tarihi
2024 akrep burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Akrep burcu olası doğum tarihi 12 aylık bir yıl içerisinde 12 burç bulunmaktadır. Doğum tarihine göre burç belirlenmektedir. Burçlar insanların kişisel özelliklerini kazanmalarında etkili olmaktadır. Bu nedenle de her burç tarihi ve özellikleri farklı olmaktadır. İşte 2024 Akrep burcuna ait merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Gündem
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kosta Rika günümüzde sıklıkla ziyaret etmek istenilen bir Orta Amerika ülkesi olmaktadır. Bu bakımdan Kosta Rika ülkesi nerededir? Kosta Rika ülkesinin şehirleri, başkenti gibi konular hakkında detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
2.01.2024 Dünya
Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kaçırıldı! KADES sayesinde kurtarıldı
Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kaçırıldı! KADES sayesinde kurtarıldı İzmir’de ayrılmak istediği sevgilisi G.U. (38) ve 2 arkadaşı tarafından kaçırılıp, Manisa'ya götürülen A.D. (35), Kadın Destek Uygulaması'ndan yardım isteyince polis ekiplerince tespit edilip, kurtarıldı.
7.12.2023 Gündem
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak Tanyeli'den geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen ünlü isimi, tedavi için hastaneye yatırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar ameliyat masasına yatacağını duyuran Tanyeli’den operasyon sonrası bilgilendirme videosu geldi.
1.12.2023 Cadde
TFF Fair Play Ödülleri'ne Galatasaray damgası
TFF Fair Play Ödülleri'ne Galatasaray damgası Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fair Play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği TFF Fair Play Ödülleri'nin Ekim 2023 Dönemi sahipleri belli oldu.
28.11.2023 Galatasaray
Kahramanlar Operasyonu'nda teröre bir darbe daha: Hainlerin nefeslerini tek tek keseceğiz
Kahramanlar Operasyonu'nda teröre bir darbe daha: Hainlerin nefeslerini tek tek keseceğiz Erzincan’ın Kemah kırsalında düzenlenen Kahramanlar Operasyonu'nda 1'i yeşil, 1'i gri kategoride olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi.
20.11.2023 Gündem
Ahmet Nur Çebi'den, 25 milyon Euro iddialarına cevap: Şaşkınlıkla takip etmekteyim
Ahmet Nur Çebi'den, 25 milyon Euro iddialarına cevap: Şaşkınlıkla takip etmekteyim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, öreve gelecek yeni yönetimin acil 25 milyon Euro'ya ihtiyacı olduğu yönünde çıkan haberleri yalanladı.
17.11.2023 Beşiktaş
A Milli Futbol Takımı'nda Almanya ve Galler mesaisi devam etti!
A Milli Futbol Takımı'nda Almanya ve Galler mesaisi devam etti! A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler ile oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdürdü.
15.11.2023 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda Salih Özcan'dan EURO 2024 mesajı!
A Milli Futbol Takımı'nda Salih Özcan'dan EURO 2024 mesajı! A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Salih Özcan, Almanya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Milli Takım
Gazze için korkutan açıklama! 'Perşembe günü tamamen duracak'
Gazze için korkutan açıklama! 'Perşembe günü tamamen duracak' Filistin İletişim Bakanı İshak Sidr, Gazze Şeridi'ndeki yakıt yetersizliği nedeniyle perşembe gününe dikkat çekti. Gazze Şeridi'ndeki insani krizin daha da kötüleşeceğini ifade etti.
12.11.2023 Dünya
Kızını satılığa çıkaran babadan iğrenç sözler! İstediği fiyatı da söylemiş
Kızını satılığa çıkaran babadan iğrenç sözler! İstediği fiyatı da söylemiş Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Gündem
Evli ve iki çocuk babası Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğu iddia edildi!
Evli ve iki çocuk babası Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğu iddia edildi! Esra Çömelek isimli kadın, evli ve iki çocuk babası Doğuş ile bir süre ilişki yaşadıklarını ve dini nikâh kıydıklarını iddia etti. Ünlü şarkıcıyla çektirdikleri fotoğrafları da yayınlayan Çömelek, "Bir ara eşiyle tartışmıştı ve eşyalarını alıp bana geldi" açıklamasında bulundu.
3.11.2023 Cadde
17 yaşındaki kızını düğün günü kaçıran babadan şoke eden ilan! 'Bu kız satılıktır'
17 yaşındaki kızını düğün günü kaçıran babadan şoke eden ilan! 'Bu kız satılıktır' Balıkesir’de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Büyük kızı ile ilgili şoke eden detay da ortaya çıktı.
31.10.2023 Gündem
Her şey başlık parası ile başladı! 3 gün 3 gecelik düğün karakolda bitti
Her şey başlık parası ile başladı! 3 gün 3 gecelik düğün karakolda bitti Balıkesir’de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı.
30.10.2023 Gündem
The Bodrum Cup’ta zafer Gara Poşet’in!
The Bodrum Cup’ta zafer Gara Poşet’in! 100’ün üzerinde yat, 2.000’e yakın denizci ve 10.000’e yakın ziyaretçiyi ağırlayan muhteşem bir buluşma olan Maximiles Black The Bodrum Cup’ta birincilik Gara Poşet’e gitti. 35. yıl özel kupasını ise Germania Nova aldı.
29.10.2023 Su Sporları
Ziraat Kulelerine uluslararası ödül
Ziraat Kulelerine uluslararası ödül İstanbul Finans Merkezi’nde yer alan Ziraat Kuleleri, uluslararası bir ödül aldı.
27.10.2023 Ekonomi
Eşi ihbar etti! Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli gözaltına alındı
Eşi ihbar etti! Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli gözaltına alındı Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli tarafından ihbar edilmişti. İynemli, gece saat 03.20'de eve gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Olayın detayları ortaya çıktı.
26.10.2023 Gündem
11 günde cehennem! ABD'liler kan donduran fotoğrafları yayınladı
11 günde cehennem! ABD'liler kan donduran fotoğrafları yayınladı İsrail ordusu bütün gücüyle Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürürken, bölgedeki yıkım uzaydan görüntülendi.
26.10.2023 Dünya
Ancelotti'den Arda Güler için El Clasico kararı
Ancelotti'den Arda Güler için El Clasico kararı Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'in Barcelona ile oynanacak El Clasico'nun kadrosuna alacağı belirtildi.
26.10.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

21 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.