Kim Min Jae'nin karısına İtalya'da şok!
Kim Min Jae'nin karısına İtalya'da şok! Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olan ve performansıyla İtalyan taraftarlarının gözdesi haline gelen Kim Min Jae ve ailesi şok bir olayla karşı karşıya geldi.
6.11.2022 İtalya Serie A
Kayınpeder damadını kalbinden bıçakladı!
Kayınpeder damadını kalbinden bıçakladı! İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan Turhan Ketenci, kızına yakıştıramadığını söylediği damadı Volkan Çubukcu'yu bıçakladı. Kalbinden bıçaklanan çubukcu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2022 Haberler
Kayınpeder damadını kalbinden bıçakladı! 'Canlı sinek bile bırakmam'
Kayınpeder damadını kalbinden bıçakladı! 'Canlı sinek bile bırakmam' İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan Turhan Ketenci, kızına yakıştıramadığını söylediği damadı Volkan Çubukcu'yu bıçakladı. Kalbinden bıçaklanan çubukcu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2022 Gündem
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni Son dakika haberlere göre Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile kahroldu. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu. Bitlis şehitleri için Ankara'da bir devlet töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan törenin sonunda yaptığı konuşmada, "Korgeneral Osman Erbaş komutanımız komutanlığın ötesinde tevazuyla gerçekten duruşuyla çok çok farklı mütevazı bir insandı. Yanındaki yine kardeşlerimle beraber çıktıkları bir yolculuk esnasında meydana gelen bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler." dedi.
5.03.2021 Gündem
Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi başlıyor. Bu akşam A Milli Futbol Takımı'mız Macaristan'la karşı karşıya geliyor. Gruptaki ilk maçına çıkacak olan Türkiye bu maçtan kendi evinde 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki, Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
3.09.2020 Skorer
En güzel hicri yılbaşı mesajları! İşte en yeni hicri yılbaşı mesajları
En güzel hicri yılbaşı mesajları! İşte en yeni hicri yılbaşı mesajları Hicri Yılbaşına özel en yeni en güzel mesajları sizin için derledik. İslam aleminde çok özel bir yere sahi olan Hicri Yılbaşı mesajları ile bu özel günde sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. İşte Muharrem ayına özel en yeni en güncel hicri yılbaşı mesajları...
21.09.2017 Gündem
Son dakika: Zaman Gazetesi yazarlarına istenen ceza belli oldu!
Son dakika: Zaman Gazetesi yazarlarına istenen ceza belli oldu! Kapatılan "Zaman Gazetesi"nin eski yazarları Şahin Alpay, Ali Bulaç, Mümtazer Türköne, Ahmet T. Alkan, Nuriye Akman ve Mustafa Ünal ve Lale Sarıibrahimoğlu'nun aralarında bulunduğu 21'si tutuklu 30 kişi hakkında "Darbeye teşebbüs" suçundan 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve "Silahı terör örgütüne üye olmak" suçundan da 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede adı geçen yazarların, yazılarında darbe mesajı verdikleri, hükümeti itibarsızlaştırmaya çalıştıkları iddia edildi. İddianamede örgütün ilk darbe mesajını Zaman gazetesinin 2013 yılı Kasım ayında "Kardeşlik Zamanı" başlıklı sloganıyla bir reklam afişi hazırlatarak tabanına verdiği belirtildi.
11.04.2017 Gündem
Arınç: IŞİD'in Süleyman Şah'a yaklaştığı doğru
Arınç: IŞİD'in Süleyman Şah'a yaklaştığı doğru Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklama yapıyor. Arınç, bir soru üzerine IŞİD'in Süleyman Şah türbesine çok yaklaştığı iddialarını doğruladı.
30.09.2014 Siyaset
Türkiye'de Alevilik - ‘Diyanet, eşit temsiliyet için bakanlığa dönüşmeli’
Türkiye'de Alevilik - ‘Diyanet, eşit temsiliyet için bakanlığa dönüşmeli’ STK’lar ve akademisyenler Diyanet İşleri’ni tartışıyor. İlahiyatçı Tuksal’a göre Diyanet’in bir tür Din İşleri Bakanlığı’na dönüşmesi lazım. Bütün dinlerin ve görüşlerin; nasıl temsil edilmek, hizmet ve bütçe almak istiyorsa o şekilde kurumda yer alması gerek
24.01.2013 Gündem
Anki Rock Fest için geri sayım başladı!
Anki Rock Fest için geri sayım başladı! Çankaya Belediyesi’nin destekleri gerçekleştirilecek Anki Rock Fest rock müziğin önemli yıldızlarını 21-22-23 Eylül 2012’de 5. kez Ankaralılarla buluşturmaya hazırlanıyor.
18.09.2012 Kültür Sanat
Yumruğumuzu sıktık dudaklarımızı ısırdık
Yumruğumuzu sıktık dudaklarımızı ısırdık Erdoğan, “Ben cezaaevine talimatla girdim” derken, “28 Şubat’ın o en ağır karanlık günlerinde defalarca yumruklarımızı sıkardık, dudaklarımızı ısırırdık. Hep ‘ya sabır’ derdik. İşte bugün sabrın selamete erdiği gündür” diye konuştu
17.04.2012 Siyaset
Borsa tüm zamanların rekoruyla açıldı
Borsa tüm zamanların rekoruyla açıldı Referandumda yüzde 58 ile güçlü bir 'evet' çıkması piyasalar üzerinde adeta doping etkisi yarattı...
13.09.2010 Ekonomi
Ramazan 1 Eylül’de başlıyor
Ramazan 1 Eylül’de başlıyor İlk sahur 31 Ağustos’ta...
14.08.2008 Cadde
Ramazan ayı 1 Eylül'de başlıyor
Ramazan ayı 1 Eylül'de başlıyor İslam aleminin kutsal ayı Ramazan, 31 Ağustos Pazar günü kılınacak ilk teravih namazı ile başlayacak...
13.08.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri