21 Mart

21 Mart

Son dakika 21 mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21 mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21 mart haber sayfamızda...

21 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.883 21 mart haberi bulunmuştur.
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
MSÜ TERCİH 2024 EKRANI 👩‍💻 MSÜ tercihleri ne zaman, ayın kaçında bitiyor? MSÜ son tercih başvuru günü!
MSÜ TERCİH 2024 EKRANI 👩‍💻 MSÜ tercihleri ne zaman, ayın kaçında bitiyor? MSÜ son tercih başvuru günü! Milli Savunma Üniversitesi sınavına katılım sağlayan öğrenciler, tercih sürecine girmişti. 2024 MSÜ ÖSYM tarafından 3 Mart günü gerçekleştirildi. Sonuçlar ise 21 Mart günü erişmine açıldı. MSÜ tercih işlemlerini yapacak adaylar ''MSÜ tercihleri ne zaman, hangi gün bitiyor?'' sorularına yanıt arıyor.
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptırmıştı! 'Ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak'
Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptırmıştı! 'Ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak' 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikili, boyunlarına '21' dövmesi yaptırmıştı. Önceki akşam katıldığı bir etkinlikte bu dövmenin anlamını açıklayan Derici, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Cadde
Bağcı AYM Başkanvekili seçildi
Bağcı AYM Başkanvekili seçildi Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) yeni başkanvekili Basri Bağcı oldu.
17.04.2024 Gündem
Polislerden 41 saniyede 96 kurşun...
Polislerden 41 saniyede 96 kurşun... ABD’nin Chicago kentinde 4 polis, emniyet kemeri takmadığı için durdurdukları siyahi sürücüyü, 41 saniyede 96 kurşun sıkarak öldürdü.
12.04.2024 Dünya
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de, cezaevi nakil aracının şarampole devrildiği kazada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Gündem
Özel bankalar güncellemeye gitti! Promosyonda en yüksek tutar değişti
Özel bankalar güncellemeye gitti! Promosyonda en yüksek tutar değişti Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırmasının ardından özel bankalarda rekabet kızıştı. Pek çok banka promosyon ödemelerini 15 bin TL ve üzerine çıkardı. Peki şu anda özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı ne kadar oldu? Bankalarda promosyon ödemeleri daha da yükselir mi?
2.04.2024 Ekonomi
Seçim Sonuçlarında son dakika durum: Türkiye seçimini yaptı... İl il ilçe ilçe yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de
Seçim Sonuçlarında son dakika durum: Türkiye seçimini yaptı... İl il ilçe ilçe yerel seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de Türkiye’nin 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitmeye başlayan vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına dikti. 32 ilde saat 07.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sona erdi. Diğer illerde ise oy verme işlemi saat 08.00’de başlayıp 17.00’de bitti. YSK tarafından belirlenen seçim yasaklarının bitmesi ile birlikte AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer siyasi partilerin il il seçim haritası, oy sonuçları geldi. Seçim yarışının hızla devam ettiği bu süreçte İstanbul, Ankara, Hatay ve Diyarbakır gibi şehirlerin son dakika oy oranları, seçimi kimin kazandığı Milliyet.com.tr’nin ‘Seçim’ sayfasından ve haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Saffet Çelebi Ortaokulu'da oyunu kullandı. Erdoğan, "Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcı." dedi.
31.03.2024 Gündem
Turizmde Türklerle atağa kalkıyor
Turizmde Türklerle atağa kalkıyor Turizmde atağa kalkan Özbekistan, Türk yöneticilerin deneyiminden yararlanıyor. Önemli oteller ve Air Samarkand, Türk yöneticilerle hızlı büyüyor.
31.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum akşam namazını Ayasofya'da kıldı! Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum akşam namazını Ayasofya'da kıldı! Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, akşam namazını Ayasofya Cami'de kıldı. Vatandaşlar Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi.
30.03.2024 Gündem
Son dakika: Yerel seçim için siyasi partilerin propaganda yasağı başladı
Son dakika: Yerel seçim için siyasi partilerin propaganda yasağı başladı Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimi çerçevesinde 21 Mart tarihinde başlayan propaganda serbestliği 18.00 itibarıyla sona erdi. Seçim yasakları ise saat 23.59 itibarıyla başlayacak..
30.03.2024 Gündem
Telefon dolandırıcısı sahte polisler kaldıkları villada yakalandı
Telefon dolandırıcısı sahte polisler kaldıkları villada yakalandı Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli ile altınları elden teslim alan Enes Çağrı Ç. (19), İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı. Ekipler, operasyon öncesi, villanın balkonuna çıkan şüphelileri kamerayla kayda aldı.
30.03.2024 Haberler
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar!
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar! Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı.
30.03.2024 Gündem
Emekli promosyonu için yarış başladı! Kamunun ardından özel bankalar devrede
Emekli promosyonu için yarış başladı! Kamunun ardından özel bankalar devrede Kamu bankalarında başlatılan emekliye promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil oldu. Bazı bankalar promosyon rakamlarını 15 bin TL’ye kadar yükseltti.
30.03.2024 Ekonomi
Yer: Adana! Sevgilisi ve 8 yaşındaki oğluna plana dahil etti
Yer: Adana! Sevgilisi ve 8 yaşındaki oğluna plana dahil etti Adana’da içki içtikten sonra yürüyüşe çıkan Arzu Y. (44), kelebek camını kırıp, direksiyonuna geçtiği kamyoneti 8 yaşındaki oğlu ve sevgilisi Aykut T.’ye (29) ittirerek çaldı.
29.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru Altın fiyatları bu hafta itibarıyla sert yükseliş göstermeye devam ediyor. Bugün ons altın ve gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
1.04.2024 Uzmanpara
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Ali'nin organları 5 kişiye umut olacak
Ali'nin organları 5 kişiye umut olacak Samsun'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ali Kara’nın organları 5 kişiye umut olacak.
27.03.2024 Gündem
Seçimlere müdahale etmek için görevlendirilen terörist yakalandı
Seçimlere müdahale etmek için görevlendirilen terörist yakalandı Şırnak’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK’ya üye olmak suçundan aranan ve Türkiye’ye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen Dorşin Botan kod adlı Ç.G.'nin yakalandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Sigorta
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

21 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.