22 Kasım

22 Kasım

Son dakika 22 Kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 22 Kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 22 Kasım haber sayfamızda...

22 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.599 22 kasım haberi bulunmuştur.
Pembe takımın 60 yıllık inzivası
Pembe takımın 60 yıllık inzivası ABD’nin eski başkanı Kennedy 1963’te vurulduğunda kanları, eşi Jackie’nin pembe takımına bulaşmıştı. 60 yıldır temizlenmeyen pembe takım, asitsiz kasada saklanıyor.
19.03.2024 Dünya
Sular çekildi, ortaya çıktı: Anılarımız orada kaldı
Sular çekildi, ortaya çıktı: Anılarımız orada kaldı Artvin'de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, Türkiye'nin gövde yüksekliğiyle en yüksek barajı Yusufeli'de suyun yaklaşık 30 metre çekilmesiyle daha önce su altında kalan Çevreli ve Çeltikdüzü köyündeki ev, okul ile yollar da gün yüzüne çıktı. Eski yerleşim alanlarını yakından görmek için köylerine gelen halk, su altında kalan bölgedeki günlerini hatırladı.
18.03.2024 Gündem
Yusufeli Viyadüğü tamamlandı
Yusufeli Viyadüğü tamamlandı Artvin'de Çoruh Nehri'ne inşa edilen, Türkiye'nin en yüksek barajı olan ve suya gömülen eski yerleşim yerinde yapılan Yusufeli Viyadüğü tamamlandı. 685 metre uzunluğundaki viyadüğün 20 gün içerisinde kullanıma açılmasını planladıklarını dile getiren AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “Yusufeli, boğaz köprüsüne kavuşuyor desek yeridir. Son dönemlerde burada inşaat faaliyetleri çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa süre içerisinde ciddi bir mesafe alınmış. Yaklaşık 20-25 gün içerisinde burası hizmete sunulacak noktaya gelmiş bulunuyor” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Sular çekilince görüldü! Orta Çağ'dan kalma
Sular çekilince görüldü! Orta Çağ'dan kalma Artvin'de de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, Türkiye'nin gövde yüksekliğiyle en yüksek barajı Yusufeli'de enerji üretimi için ıslak testler sürerken, feyezan tedbiri kapsamında baraj suyunun bir bölümü tahliye edildi. Suyun yaklaşık 30 metre çekilmesiyle birlikte daha önce su altında kalan Tekkale köyündeki ev, okul ile yolların yanı sıra sarp kaya üzerinde yer alan Orta Çağ'dan kalma Tekkale Köyü Kalesi de gün yüzüne çıktı.
28.02.2024 Haberler
Sular çekilince görüldü! Orta Çağ'dan kalma
Sular çekilince görüldü! Orta Çağ'dan kalma Artvin'de de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, Türkiye'nin gövde yüksekliğiyle en yüksek barajı Yusufeli'de enerji üretimi için ıslak testler sürerken, feyezan tedbiri kapsamında baraj suyunun bir bölümü tahliye edildi. Suyun yaklaşık 30 metre çekilmesiyle birlikte daha önce su altında kalan Tekkale köyündeki ev, okul ile yolların yanı sıra sarp kaya üzerinde yer alan Orta Çağ'dan kalma Tekkale Köyü Kalesi de gün yüzüne çıktı.
28.02.2024 Gündem
Yusufeli Viyadüğü'nde sona doğru! Yol süresi 25 dakika kısalıyor
Yusufeli Viyadüğü'nde sona doğru! Yol süresi 25 dakika kısalıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde son segment konularak iki yaka bir araya getirildi. Köprü üzerindeki asfalt çalışmalarını bir an önce tamamlayarak viyadüğü hizmete açacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Ekonomi
7 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
7 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar kişiliklerin kontrolünde önemli bir rol oynayan ifadelerdir. Kontrollü ve geliştirilmiş bir kişiliğe sahip olmak için burçları yakından takip etmek gerekiyor. Burç özelliklerini gerçek anlamı ile bilmek ve uygulamak son derece önemli konular arasında yer alıyor. 7 Aralık tarihi önemli bir burca dahil olduğu için burç yorumcuları tarafından ilgi ile araştırılıyor. 7 Aralık hangi burç oluyor sorusunu sizin için detaylı bir şekilde yanıtladık.
8.01.2024 Astroloji
23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar, aslında birer takım yıldızıdır. Evet, güneş etrafında yer alan takım yıldızları yılının belirli zamanlarında farklı şekillerde görülür. Bu şekiller ise burçları oluşturur. Yani burç isimleri aslında takım yıldızlarının oluşturdukları şekillerin adlarıdır. Peki, 23 Ekim tarihinde takım yıldızları hangi şekilde görülür ve hangi burç olur? Bu burcun özellikleri nedir? Yükselen burç nedir ve 23 Ekim yükseleni ne demektir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
10 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
10 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Güneşin hangi pozisyonda olduğunu gösteren göksel durumlara burç denilmektedir. Toplamda 12 burç bulunur yani güneş, yılın farklı tarihlerinde farklı açılarda yer alır. Farklı tarihlerde yer alması ise kişilerin doğum günleri ile ilişkilendirerek onların burcunu oluşturur. 10 Kasım tarihi hangi burca girer? Bu burç insanları nasıl özelliklere sahiptir? Burç yorumu ve yükseleni nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
12 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
12 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar kişilik gelişimini önemseyenler için son derece önemli bir konumda yer alıyor. Bu yüzden tarih aralıklarını sıkı bir şekilde takip ediyorlar. 12 Aralık tarihi de burç meraklıları tarafından sıkı takibe alınmış durumda. Bu tarihte doğan kişilerin üstün bir kişilik taşıdığı düşünülüyor. 12 Aralık hangi burç oluyor ve bu burcun yükseleni veya özellikleri hakkında tüm detayları derledik.
4.01.2024 Astroloji
22 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
22 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Kasım ayının içinde barındırdığı burçların son derece önemli özelliklere sahip olduğu tüm burç yorumcuları tarafından net bir şekilde ifade ediliyor. Bunun yanı sıra Kasım ayı burçları kişilik gelişimini destekleyen en önemli burçlar arasında da yer alıyor. Özellikle 22 Kasım tarihi yaşam enerjisi yüksek olan kişiler için son derece önemlidir. 22 Kasım hangi burç oluyor şeklindeki tüm soruların yanıtlarını derledik.
4.01.2024 Astroloji
21 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
21 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Yılın belli günlerinde doğmuş olanlar doğduğu güne göre bir burca ve yükselene sahip olurlar. Kişilerin karakter ve duygusal yanlarının belirlenmesinde dikkat çeken burçlar sürekli takip edilen ve yorum alınan konular arasındadır. Bu bağlamda, 21 Aralık gününde doğan kişiler hangi burca sahip olurlar? 21 Aralık doğumluların yükseleni hangi burç olmaktadır? İşte, 21 Aralık doğumlu olan kişilerin burçları hakkında merak edilen detaylar.
4.01.2024 Astroloji
26 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
26 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar kişilerin kendileri hakkında bilgi edinmelerine büyük oranda destek veren ifadelerdir. Bu ifadeleri net bir şekilde anlamak kişilik gelişiminde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Burçlar için önemli bir tarih olan 26 Kasım dahil burcun özelliklerini yansıtıyor. Bu tarihte doğan kişilerin her alanda aktif bir rol alabileceği de bildiriliyor. 26 Kasım hangi burç oluyor merak edilen tüm detayları derledik.
4.01.2024 Astroloji
23 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
23 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Kasım ayı burçlar bakımından önemli bir zaman dilimidir. Bu zaman diliminin verimli bir şekilde değerlendirilmesi ve burçların doğru bir şekilde yorumlanması son derece önemlidir. 23 Kasım önemli bir burca mensuptur. Bu tarihte doğan kişilerin farklı bir kişilik yapısı olduğu ifade ediliyor. 23 Kasım hangi burç oluyor ve bu burcun özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
4.01.2024 Astroloji
5 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
5 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 5 Aralık tarihi en önemli burçlardan birine ev sahipliği yapıyor. Bu tarihte doğan kişilerin oldukça farklı bir kişilikleri bulunuyor. Bu durum burç yorumcularının da dikkatini çekiyor. Burç yorumcuları 5 Aralık tarihi üzerinde yoğunlaşıyor. 5 Aralık hangi burç oluyor ve bu burcun yükseleni nedir detayları ile derledik.
4.01.2024 Astroloji
24 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
24 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astrolojiyi önemseyen insanlar tarafından burçlar yoğun ilgi görmektedir. İnsanlar doğum tarihlerine göre hangi burca sahip olduğunu ve burcunun yükseleninin ne olduğunu araştırma eğilimindedir. Bu durum insanlardaki burçlara yönelik merak dürtüsünün artmasına neden olmaktadır. Peki, 24 Kasım tarihi hangi burç olarak değerlendiriliyor? 24 Kasım doğumlu olanlar hangi burç kategorisine girmektedir? İşte, 24 Kasım günü hakkında burç bilgileri.
4.01.2024 Astroloji
25 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
25 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 25 Kasım tarihi burç yorumcuları için önemli bir tarih olarak kabul ediliyor. Onlara göre bu tarihte doğan kişilerin ilginç bir yaşam şekli var. Bu yaşam şekillerini değiştirmekten hoşlanmazlar. Bu da 25 Kasım tarihinin hangi burç olduğu sorusunu ortaya çıkarıyor. 25 Kasım tarihinin hangi burca dahil olduğunu ve bu burcun hangi özellikleri barındırdığını sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
2 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
2 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Aralık ayı birden fazla burç bulunduran bir zaman dilimidir. Bu ay içinde yer alan burçlar son derece etkin bir yapıya sahiptir. 2 Aralık tarihi bu yüzden burç yorumcuları tarafından ilgi ile incelenen bir tarih olarak değer görüyor. Bunun yanı sıra bu tarihte dünyaya gelen kişilerin her alanda başarılı olma potansiyeli bulunuyor. 2 Aralık hangi burç oluyor ve burcun özellikleri nelerdir şeklinde soruları sizin için derledik.
4.01.2024 Astroloji
30 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
30 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Güneş sisteminde yer alan takım yıldızları, Zodyak'ın 12 burcunu oluşturmaktadır. Güneşin konumuna göre beliren burçlar, yılın farklı tarihlerine yayılır. Burçlar tıpkı 4 mevsim gibi 4 ayrı grupta 3 burç yer alacak şekilde 12 tane olarak vardır. Her biri farklı ayları kapsar. Peki 30 Kasım tarihi hangi burcun tarihleri kapsamında yer alır? 30 Kasım doğumlu kişilerin özellikleri ve yorumu nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
2024 yay burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Yay burcu olası doğum tarihi
2024 yay burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Yay burcu olası doğum tarihi 22 Kasım ile 21 Aralık arasında doğan kişiler yay burcu olmaktadır. Genele bakıldığında yay burcunun ortak özellikleri bulunmaktadır. Herkesin merak ettiği yay burcu ile alakalı olan ve çok sorulan sorulara cevap vereceğiz. Kendi özgü kişiliği ile dikkat çeken yay burcunu 2024 yılında neler beklediğini, özelliklerini sizler için derledik.
4.01.2024 Gündem
2024 Ekim Ayı Hangi Burç? Ekim Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Ekim Ayı Hangi Burç? Ekim Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? Burçlar, insanların yaşamlarında önemli bir yere sahiptir. İnsanların doğdukları gün ve saate göre belirlenen burçlar 12 tanedir. 2024 Ekim ayı hangi burç? Ekim ayında doğanların burcu nedir ve özellikleri nasıl olur? Konu ile ilgili detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Astroloji
Lübnan Hakkında Bilgiler; Lübnan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Lübnan Hakkında Bilgiler; Lübnan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Lübnan Cumhuriyetinin Akdeniz'e kıyısı vardır. 22 Kasım 1943 tarihinde Fransa'dan ayrılan Lübnan aynı yıl bağımsızlığını ilan etti. Ülkenin gelişen sektörleri arasında bankacılık, tarım ve kimya endüstrisi yer alıyor. Lübnan'a dair en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Gürcistan uçağı 12 yıl sonra Erzurum'daki aprondan çıkarıldı
Gürcistan uçağı 12 yıl sonra Erzurum'daki aprondan çıkarıldı Van depremi sonrası yardım getiren ve iniş yaptığı Erzurum Havalimanı'nda kaza kırıma uğrayan Gürcistan uçağı, 12 yıl sonra Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce ihaleyle satıldı.
3.01.2024 Galeri
Papa Francis: Gazze'den çok vahim ve acı haberler almaya devam ediyorum
Papa Francis: Gazze'den çok vahim ve acı haberler almaya devam ediyorum Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde bulunan kiliselere ve Hristiyanlara yönelik saldırılarına değinerek, “Bazıları ‘Bu bir terör, bu bir savaş’ diyor. Evet, bu bir savaş, bu bir terördür" dedi.
17.12.2023 Dünya
29 yaşındaki Muhammed'in ölümü sonrası soruşturma! 'Belgelerde her şey var'
29 yaşındaki Muhammed'in ölümü sonrası soruşturma! 'Belgelerde her şey var' Eskişehir'de özel bir hastanede beyindeki tümörün alınması için ameliyata giren Muhammed Pınar (29), hayatını kaybetti.
17.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

22 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.