24 Haziran

24 Haziran

Son dakika 24 haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 24 haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 24 haziran haber sayfamızda...

24 Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.392 24 haziran haberi bulunmuştur.
Mavi sulara davet
Mavi sulara davet Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Çeşme Marina ev sahipliğinde düzenlenen, 20-24 Haziran günleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Yat Şampiyonası, ülkemizin en iyi ekiplerini Çeşme’de misafir edecek.
2.03.2024 Ege
AK Parti İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı 2024 Şeyma Döğücü: 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir?
AK Parti İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı 2024 Şeyma Döğücü: 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir? AK Parti belediye başkan adayları netleşiyor! 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak İstanbul ilçeleri belediye başkan adayları duyuruldu. İstanbul'un 39 ilçesinin adayı açıklandı. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı belli oldu. Peki, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı kim?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü?
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü? Şafak vakti olmadan önce annesini ve eşini ve sonrasında tanımadığı birçok kişiyi daha öldürdü, tüm dünya yaşanılan bu katliam karşısında şaşkındı. Peki genç adam aslında gayet başarılı ve sağlıklı bir insanken nasıl bir anda seri katile dönüştü? Onu cani yapan şey aslında beynindeki tümör müydü? İşte gerçek.
15.01.2024 Yaşam
24 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
24 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 24 Haziran günü doğan insanların hangi burca dahil oldukları en çok araştırılan ve merak edilen konular içerisinde yer almaktadır. Özellikle son zamanlarda birçok insan burç yorumlarına ve gökyüzü hareketlerine göre günlük yorumları ve tahminleri takip etmekte, ona göre hayatına şekil vermektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Meclis’te ‘grup’ dayanışması
Meclis’te ‘grup’ dayanışması Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatıyla TBMM’deki sandalye sayısı 19’a düştüğü için grup statüsünü kaybeden SP’ye, CHP’den “emanet vekil” desteği geldi.
17.12.2023 Gündem
'Venezuelalı Bihter'in acı sonu! Roman gerçek olunca bu sahne çekilemedi
'Venezuelalı Bihter'in acı sonu! Roman gerçek olunca bu sahne çekilemedi Tam 15 yıl önce yayınlandığı ilk bölümden itibaren gönüllere taht kuran 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanmış ve özellikle 'Bihter' karakterinin ölümü Türk televizyon tarihine geçmişti. 'Aşk-ı Memnu'nun Venezuela versiyonu ise dizi dışında yaşanan olaylarla 'pes' dedirtecek detaylara sahip.
23.11.2023 Yaşam
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter”
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter” Halit Ziya Uşaklıgil’in efsanevi romanı “Aşk-ı Memnu” bu defa merakla beklenen “Bihter” filmine ilham verdi. Modasından sınıf anlayışına, aşktan dönem izleğine 100 yılı aşkındır kar topu gibi giderek büyüyen “Aşk-ı Memnu” fenomenine baktık.
12.11.2023 Pazar
Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu
Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu Yeni Şafak gazetesi tarafından 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz anısına düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.
11.11.2023 Gündem
Soma ile tanındı
Soma ile tanındı Asıl mesleği eczacılık olan Özgür Özel, milletvekili seçilmeden önce Türkiye Eczacılar Birliği yönetiminde görev aldı. Özel, parti içinde aldığı görevlerle CHP’de öne çıkmıştı.
6.11.2023 Gündem
11 yaşındaki Esra'ya 'cinsel istismar' suçlamasıyla yargılanan 3 kuzen hakkında karar
11 yaşındaki Esra'ya 'cinsel istismar' suçlamasıyla yargılanan 3 kuzen hakkında karar Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Oğlaklı köyünde, 7 yıl önce 3 kuzeninin tecavüzüne uğradıktan sonra uçurumdan atıldığı, daha sonra da intihar ettiği ileri sürülen 11 yaşındaki Esra Yücel olayı ile ilgili Yüksekova Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, 3 sanık hakkında karar verildi.
3.11.2023 Gündem
Aksaray'da korkunç olay! Her şeyi itiraf etti, anlattıkları kan dondurdu
Aksaray'da korkunç olay! Her şeyi itiraf etti, anlattıkları kan dondurdu Aksaray'da sulama kanalında cesedi bulunan Şengül Keleş'i (45) boğarak öldürdüğünü itiraf eden üvey oğlu Özgür Keleş’in (20) ardından, yeniden gözaltına alınan boşanma aşamasındaki eşi Yavuz Keleş (49) de 'Suçun işlenmesine yardım etme' ve 'Delilleri gizlemek' suçundan tutuklandı.
2.11.2023 Gündem
'Armageddon' üç ay sonra ilk kez göründü! Güneş gözlüğünün arkasına saklandı
'Armageddon' üç ay sonra ilk kez göründü! Güneş gözlüğünün arkasına saklandı Wagner isyanından beri nerede olduğunu bilinmeyen ve Ağustos ayında 622 sayılı kararname ile gizlice kovulduğu ortaya çıkan Sergey Surovikin'den ilk kare geldi.
5.09.2023 Dünya
Yevgeni Prigojin'in uçağı düşmeden hemen önce Suriye detayı!
Yevgeni Prigojin'in uçağı düşmeden hemen önce Suriye detayı! Moskova Wagner Grubu liderinin öldüğünü DNA testleriyle doğruladı ancak özel jet düşmeden önce ortaya çıkan trafik dünyada ses getirdi. Rus gazeteci, askeri ayaklanmanın ardından Yevgeni Prigojin'le iki kez yüz yüze görüşen Putin'in eski dostuna bir şart sunduğunu belirtiyor.
28.08.2023 Dünya
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı Uçak kazasını soruşturan yetkililer, genetik analiz yoluyla uçuş listesindeki 10 kişinin ölümünün doğrulandığını ve Wagner Grubu'nun lideri Prigojin'in yaşamını yitirdiğini duyurdu.
27.08.2023 Haberler
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı Uçak kazasını soruşturan yetkililer, genetik analiz yoluyla uçuş listesindeki 10 kişinin ölümünün doğrulandığını ve Wagner Grubu'nun lideri Prigojin'in yaşamını yitirdiğini duyurdu.
27.08.2023 Dünya
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde doğum gününe 3 gün kala şehit olan Ordu’nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
25.08.2023 Haberler
Doğum gününe 3 gün kala şehit oldu! Gözyaşlarıyla veda
Doğum gününe 3 gün kala şehit oldu! Gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
25.08.2023 Gündem
'Prigojin füzeyle mi vuruldu?' sorusuna ABD'den şüpheleri artıracak yanıt
'Prigojin füzeyle mi vuruldu?' sorusuna ABD'den şüpheleri artıracak yanıt Wagner lideri Prigojin'in uçağının düşmesi dünya basınındaki etkisini korurken ABD'den konuyla ilgili bir açıklama geldi. Pentagon Sözcüsü Pat Ryder'ın sözleri, Prigojin'in ölümünün arkasındaki sır bulutunu güçlendirdi.
25.08.2023 Dünya
İkinci ölümü daha gizemli oldu! 'Diğer uçaktaydı' iddiası
İkinci ölümü daha gizemli oldu! 'Diğer uçaktaydı' iddiası Wagner lideri Prigojin’in düşen uçakta olduğu ve cesedinin tespit edildiği ifade ediliyor. Ancak bazı çevreler, 2019’da da bir uçak kazasında öldüğü açıklanan Prigojin’in bu seferki ölümüne de şüpheyle yaklaşıyor.
25.08.2023 Dünya
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeni Prigojin'in, yolcu listesinde yer aldığı özel bir jetin Moskova yakınlarında düşmesi sonucu öldüğüne inanılıyor.
24.08.2023 Dünya
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu!
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu! Wagner ayaklanmasından bu yana bir kez bile görünmeyen 'General Armageddon'un akıbeti belli oldu, Rus resmi haber ajansı RIA bugün haberleri doğrulamak zorunda kaldı.
23.08.2023 Dünya
Madonna’nın Mert’li kutlaması
Madonna’nın Mert’li kutlaması Bakteriyel enfeksiyon nedeniyle 24 Haziran’da yoğun bakıma alınan ve daha sonra taburcu edilen dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Madonna, 65’inci yaşını kutlamak için Portekiz’in başkenti Lizbon’a gitti.
20.08.2023 Cadde
Bahçeli’nin çağrısı gündemi belirledi
Bahçeli’nin çağrısı gündemi belirledi Daha önce İYİ Parti’ye yönelik “eve dönün” çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli, bu kez yerel seçim için iş birliği teklifi ederek “komşu olalım” dedi. İYİ Parti’den ise “Rotamız net, pusulamız millet” açıklaması geldi.
12.08.2023 Gündem
Bahçeli'nin yerel seçim çağrısına İYİ Parti'den yanıt!
Bahçeli'nin yerel seçim çağrısına İYİ Parti'den yanıt! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı yerel seçim çağrısı kulisleri hareketlendirdi. İYİ Parti'den MHP lideri Bahçeli'nin çağrısına yanıt geldi.
12.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

24 Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.