25 Milyon

25 Milyon

Son dakika 25 milyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 25 milyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 25 milyon haber sayfamızda...

25 Milyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47.043 25 milyon haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi Galatasaray'da sezonun öne çıkan isimlerinden Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün belirlediği bonservis bedeli İngiliz ekibi tarafından kabul edildi. Transferin ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.
24.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! 4 takım peşinde
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! 4 takım peşinde Fenerbahçe bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi.
21.04.2024 Fenerbahçe
BM: Sudan'ın El Faşir şehrinde 800 bin sivil 'acil tehlike' altında
BM: Sudan'ın El Faşir şehrinde 800 bin sivil 'acil tehlike' altında Sudan'da bir yıl önce Sudan ordusu (SAF) ile paramiliter Hızlı Destek Güçleri (RSF) arasında patlak veren savaş dünyanın en büyük iç ve dış göç krizlerinden birine yol açtı.
20.04.2024 Dünya
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması!
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması! Shakhtar Donetsk CEO'su Georgiy Sudakov'un Avrupa devlerinin radarında olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam Bu sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'a yeni bir talip daha çıktı.
18.04.2024 Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devinin kararını verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'ye olan ilgi sonrası kurmayların harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Polonyalı on numaranın alternatifi için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda düşüş gösterdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Merkezi yönetim bütçesi belli oldu
Merkezi yönetim bütçesi belli oldu Merkezi yönetim bütçesi 2024 yılı Mart ayında 208 milyar 965 milyon TL açık verdi.
15.04.2024 Uzmanpara
İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakika
İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakika Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok!
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok! Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, iftar programında basın mensuplarıyla buluştu.
8.04.2024 Gaziantep FK
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
Seçil Erzan ile ilgili mahkemeden karar
Seçil Erzan ile ilgili mahkemeden karar Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da olduğu fon vurgununda mahkeme Seçil Erzan'ın tutukluluk incelemesini yaptı. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Selçuk İnan’ın ifade vereceği tarih belli oldu
Selçuk İnan’ın ifade vereceği tarih belli oldu Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu toplan 21 kişinin dolandırıldığı fon vurgununda Selçuk İnan'ın ifade vereceği belli oldu.
4.04.2024 Gündem
Liverpool limanına Türk damgası
Liverpool limanına Türk damgası Global Yatırım Holding’in iştiraki ve kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding, Liverpool Kruvaziyer Limanı’nı portföyüne katıyor. Global Ports Holding, Liverpool limanının kruvaziyer operasyonlarını 50 yıllığına işletilmesi için Peel Ports Group’un bağlı kuruluşu The Mersey Docks and Harbour Company Ltd. ile 50 yıllık anlaşma imzaladı. Operasyonların nisan ayında devralınması planlanıyor.
4.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan Berghuis hamlesi! 3 yıllık sözleşme teklifi
Beşiktaş'tan Berghuis hamlesi! 3 yıllık sözleşme teklifi Beşiktaş’ın Ajax forması giyen Steven Berghuis’e senelik Ghezzal’ın da aldığı rakam olan2 .25 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Hollandalı yıldız ise Kartal’dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep etti.
2.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
31.03.2024 Yeni Malatyaspor
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ilçesini ziyaret etti.
30.03.2024 Gündem
Napoli'den Barış Alper Yılmaz için çılgın teklif!
Napoli'den Barış Alper Yılmaz için çılgın teklif! Bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper için ısrarcı davranan İtalyan ekibi Napoli, 12 milyon avroluk teklifi 16'ya çıkardı. Yönetim EURO 2024'ü görmek istiyor…
30.03.2024 Galatasaray
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı!
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı! Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizonuna konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt!  'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım'
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt! 'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım' Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddilarına ilişkin noktayı koydu. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi.  
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

25 Milyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.