26. Gün

26. Gün

Son dakika 26. gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 26. gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 26. gün haber sayfamızda...

26. Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.558 26. gün haberi bulunmuştur.
MARDİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Mardin'de bugün iftar/sahur saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
MARDİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Mardin'de bugün iftar/sahur saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan imsakiyesi Diyanet tarafından İslam alemi ile paylaşılıyor. İmsakiye ile Mardin imsak ve iftar vakitleri de netlik kazandı. Şehir halkı, takvimde yer alan ezan saatlerine göre sahura kalkıyor, imsak saati niyet ederek oruç tutmaya başlıyor. Yine Mardin iftar vakti okunan dualarla oruçlar açılıyor. Mardin halkı, ''Mardin'de ezan saat kaçta okunacak, oruç ne zaman açılacak?'' sorularını yöneltiyor.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı'
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı' Uzaylılar, Masonlar ve unutulmuş bir teknoloji kullanan gizemli medeniyet... Mısır Piramitleri, kimler tarafından inşa edildiğine dair komplo teorileriyle çevrili bir tarihe sahipti. Ancak 4 bin 500 yıl önce bir işçinin tuttuğu günlük, piramitler hakkında tüm bilinenleri altüst etti. Peki, bu parşömenlerde neler anlatılıyordu?
7.03.2024 Yaşam
Çekmeceden çıktı! Evi giren polisler şaşkına döndü
Çekmeceden çıktı! Evi giren polisler şaşkına döndü Denizli’de farklı suçlardan toplamda 102 yıl 18 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şahıs yakalandı. Şahıslardan birinin çekmeceden çıkması polis memurlarını şoke etti.
29.12.2023 Haberler
Çekmeceden çıktı! Eve giren polisler şaşkına döndü
Çekmeceden çıktı! Eve giren polisler şaşkına döndü Denizli’de farklı suçlardan toplamda 102 yıl 18 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şahıs yakalandı. Şahıslardan birinin çekmeceden çıkması polis memurlarını şoke etti.
29.12.2023 Gündem
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 Türkiye Kupası
İsrail'in işkence yöntemleri ortaya çıktı! Filistinli esirler dünyaya duyurdu
İsrail'in işkence yöntemleri ortaya çıktı! Filistinli esirler dünyaya duyurdu İsrail ordusuna esir düşen Filistinliler, yaşadıkları insanlık dışı işkenceleri dünyaya duyurdu.
19.12.2023 Dünya
Bakan Koca duyurdu! İki sağlık çalışanına saldıran kişi hakkında hapis cezası
Bakan Koca duyurdu! İki sağlık çalışanına saldıran kişi hakkında hapis cezası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik işlenen şiddet suçunun failine verilen cezayı açıkladı.
1.12.2023 Gündem
Sağlık çalışanlarını silahla tehdit etmişti! Üst sınırdan ceza
Sağlık çalışanlarını silahla tehdit etmişti! Üst sınırdan ceza Edirne’de gittiği hastanede doktor ve sağlık çalışanını tabanca ile tehdit eden Rifat Kuş (23), saldırıyı sağlık personellerine yönelik gerçekleştirdiği gerekçesiyle cezasında indirim yapılmadan üst sınır olan 6 yıl 4 ay 26 gün hapis cezası verildi
30.11.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Gazze mesajı: Katliamının sorumluları bu yaptıklarının bedelini ödeyecek
Kurtulmuş'tan Gazze mesajı: Katliamının sorumluları bu yaptıklarının bedelini ödeyecek Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze'deki katliamın sorumluları mutlaka ama mutlaka uluslararası ceza mahkemesine çıkacak, bu yaptıklarının bedelini ödeyeceklerdir. Bu katliama sesini çıkarmayanlar da, göz yumanlar da hesap vereceklerdir" ifadelerini kullandı.
2.11.2023 Gündem
Polise, sevgilisinden 'cinsel saldırı' iftirası! Memurluktan çıkarılma cezasına itiraz etti
Polise, sevgilisinden 'cinsel saldırı' iftirası! Memurluktan çıkarılma cezasına itiraz etti Manisa’da Şılır K.'nın (19) cinsel saldırı iddiası sonrası yargılanıp, raporlarla suçsuzluğu ispatlanan polis memuru İbrahim Halil K. (32), idari soruşturma kapsamında 'devlet memurluğundan çıkarılma' cezası verildi. Yürütmenin durdurulmasını talep eden K., masum olduğu mahkemece kanıtlanan bir dava sonucunda verilen cezanın kabul edilemez olduğunu belirtti.
25.10.2023 Gündem
2 ayda 10 kilo verdi! Süreci anlattı: Tek bir yöntemi vardı
2 ayda 10 kilo verdi! Süreci anlattı: Tek bir yöntemi vardı Hızla kilo verdiği için hastaneye giden genç adamın öğrendiği gerçekle kendisi ve doğuma haftalar kalan hamile eşi büyük şok yaşadı.
25.10.2023 Gündem
15 yaşındaki Merve'den 26 gün sonra haber geldi!
15 yaşındaki Merve'den 26 gün sonra haber geldi! Karaman’da evinden birkaç eşyasını alıp ayrılan Merve D.Ş. (15), 26 gün sonra Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir barakada bulundu.
25.10.2023 Gündem
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı Nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur isimli vatandaş 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. 'Bir hatanın bir ömre mal olduğunu' söyleyen Bodur yıllarca yaşadığı sıkıntıları anlattı.
19.10.2023 Haberler
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı Nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur isimli vatandaş 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. 'Bir hatanın bir ömre mal olduğunu' söyleyen Bodur yıllarca yaşadığı sıkıntıları anlattı.
19.10.2023 Gündem
Korhan Berzeg 26 gündür kayıp! Arandığı yerlere yeniden bakılıyor
Korhan Berzeg 26 gündür kayıp! Arandığı yerlere yeniden bakılıyor Balıkesir'in Gönen ilçesine gelip, yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 26'ncı güne girdi. 170 kilometrekarelik alan taranırken, 10 kuyu ile 50 metruk binada hiçbir iz bulunamadı. Özel bir ekip ise gözden kaçma ihtimaline karşı Berzeg'in evinin olduğu nokta ve bölgede yeniden arama çalışması başlattı.
12.07.2023 Gündem
Avrupa’nın en iyi bisikletçileri Sakarya'da pedal çevirdi!
Avrupa’nın en iyi bisikletçileri Sakarya'da pedal çevirdi! 26 ülkeden 149 sporcunun katıldığı Avrupa’nın en iyi bisikletçileri, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde BMX Avrupa Kupası için pedal çevirdi. Yarışma tüm dünyada canlı olarak yayınlandı.
12.06.2023 Diğer
Yol ve yemek parası hesabına son noktayı Yargıtay koydu
Yol ve yemek parası hesabına son noktayı Yargıtay koydu Milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, yol ve yemek ücreti alacaklarının hesabında, işçinin fiilen çalıştığı günler esas alınarak hesaplanması gerektiğine hükmetti.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bu başvuru sayısı milletinin devletine olan güvenidir
Bakan Kurum: Bu başvuru sayısı milletinin devletine olan güvenidir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden kampanyasına başvurular 3. günde, 291 bin 526 bağımsız bölümden oluşan toplam bina sayısı 47 bin 400'e ulaştı. 1 milyon 200 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığımızı görüyoruz." dedi.
28.04.2023 Haberler
Bakan Kurum: Bu başvuru sayısı milletinin devletine olan güvenidir
Bakan Kurum: Bu başvuru sayısı milletinin devletine olan güvenidir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden kampanyasına başvurular 3. günde, 291 bin 526 bağımsız bölümden oluşan toplam bina sayısı 47 bin 400'e ulaştı. 1 milyon 200 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığımızı görüyoruz." dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Erdoğan'dan '14 Mayıs' mesajı: Siyasi mevta haline gelecekler
Erdoğan'dan '14 Mayıs' mesajı: Siyasi mevta haline gelecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biliyorlar ki eğer Cumhur İttifakı işbaşında olursa teröristlere bu ülkede aman yok. 14 Mayıs, bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır." ifadelerini kullandı.
18.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar Savunma sanayiide yerlilik oranının yüzde 20'den yüzde 80'e çıktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert tepki göstererek, 'Halk hayran ama bu CHP lobisi masanın etrafındaki 7'liler onlar TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık çünkü onlar yapamazdı.' dedi.
18.04.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TCG Anadolu tepkisi: Gördükçe kuduruyorlar Savunma sanayiinde yerlilik oranının yüzde 20'den yüzde 80'e çıktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert tepki göstererek, 'Halk hayran ama bu CHP lobisi, masanın etrafındaki 7'liler onlar TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık çünkü onlar yapamazdı.' dedi.
18.04.2023 Gündem
18 yıl boyunca yıllık izin kullanmadı! Yargıtay'dan emsal karar
18 yıl boyunca yıllık izin kullanmadı! Yargıtay'dan emsal karar Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 yıl boyunca yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi.
18.04.2023 Ekonomi
Enkaz kaldırma ağır ilerliyor...
Enkaz kaldırma ağır ilerliyor... Binlerce binanın yıkıldığı Adıyaman’da enkaz kaldırma çalışmalarının ağır ilerlemesi halkın tepkisine neden olurken “Kent merkezi taşınacak?” iddiası da rahatsızlık yarattı.
3.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

26. Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.