28 TEMMUZ AKTÜEL KATALOG ÜRÜNLERİ; BİM 28 Temmuz Cuma aktüel ürün kataloğunda yarın satışa çıkacak ürünler; Sakal Düzeltici, Saç Kurutma Makinesi, Süpürge, Elektrikli Bisiklet
28 TEMMUZ AKTÜEL KATALOG ÜRÜNLERİ; BİM 28 Temmuz Cuma aktüel ürün kataloğunda yarın satışa çıkacak ürünler; Sakal Düzeltici, Saç Kurutma Makinesi, Süpürge, Elektrikli Bisiklet BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma gününe özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri mağazalarda satışa sunulmaya devam ediyor. 28 Temmuz Cuma günü BİM mağazalarında satışa sunulacak olan ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Buhar Kazanlı Ütü, Süpürge gibi ürünler mağazalarda yarın satışta olacak. İşte BİM indirimli ürünler listesi...
27.07.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP EKRANI: FED FAİZ KARARI altını nasıl etkiler? Bugün gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP EKRANI: FED FAİZ KARARI altını nasıl etkiler? Bugün gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altın fiyatları son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Bugün FED faiz kararı belli olacak. Altın fiyatlarındaki yön için gözler FED faiz kararına çevrildi. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları merak konusu. Peki 26 Temmuz altın fiyatları ne kadar oldu, FED faiz kararı altını nasıl etkiler?
26.07.2023 Bilgi Rehberi
YENİ HAFTA 25-28 TEMMUZ AKTÜEL KATALOG; BİM'de bu hafta Salı hangi ürünler satışa çıkacak? İşte indirimli ürünler listesi...
YENİ HAFTA 25-28 TEMMUZ AKTÜEL KATALOG; BİM'de bu hafta Salı hangi ürünler satışa çıkacak? İşte indirimli ürünler listesi... BİM mağazalarında yayımlanan aktüel ürünler katalog ürünler Salı ve Cuma günleri mağazalarda satışa sunuluyor. Önümüzdeki hafta BİM mağazalarında satışa sunulacak olan ürünler arasında İçecek ve Süt ürünleri, Molfix Bebek bezi çeşitleri Temizlik ürünleri satışta olacak. Çarşamba günü Buzdolabı, Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi, Cuma günü ise TV, Buhar Kazanlı Ütü, Philips Süpürge, Sakal Düzeltici, Musluklu Termos, Blender Set satışta olacak.
24.07.2023 Bilgi Rehberi
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 26 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 26 Temmuz Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 187 milyon 441 bin 17 TL.
26.07.2021 Ekonomi
On Numara sonuçları açıklandı! 26 Temmuz On Numara çekilişinde büyük ikramiye...
On Numara sonuçları açıklandı! 26 Temmuz On Numara çekilişinde büyük ikramiye... On Numara'da çekiliş heyecanı yaşandı. Pazartesi ve Cuma günü olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen On Numara'da bu akşamki çekiliş saat 20.00'de gerçekleştirildi. 26 Temmuz 2021 On Numara çekilişinde büyük ikramiye 394 bin 323 TL.
26.07.2021 Ekonomi
Bugünkü altın fiyatları canlı 26 Temmuz 2020! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın-alış satış fiyatları ne kadar?
Bugünkü altın fiyatları canlı 26 Temmuz 2020! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın-alış satış fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş gündemde yer alıyor. Gram altının fiyatı 417 liranın üzerine çıktı. Bugün ise gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarındaki son durum ise merak ediliyor. İşte 26 Temmuz 2020 canlı altın fiyatları...
26.07.2020 Gündem
Galatasaray transfer haberleri (26 Temmuz transfer haberleri)
Galatasaray transfer haberleri (26 Temmuz transfer haberleri) Galatasaray transfer hareketlerine devam ediyor. Özellikle Avrupa'dan elendikten sonra taraftarın tepkisini çeken yönetim, yapılacak transferlerle taraftarları biraz olsa mutlu etmek istiyor. Galatasaray'ın transferler hedeflerinde Feghouli, Imbula gibi isimler bulunuyor.
1.07.2020 Futbol
Iron Maiden'dan İstanbullu Hayranlarına Mesaj Var!
Iron Maiden'dan İstanbullu Hayranlarına Mesaj Var! 26 Temmuz'da İstanbul İnönü Stadı'nda sevenleriyle buluşacak olan Iron Maiden'ın üyesi Bruce Dickison'dan hayranlarına mesaj.
11.09.2019 Nevidyo
Wolverine fragmanını herkesten önce izleyin!
Wolverine fragmanını herkesten önce izleyin! 26 Temmuz'da gösterime girecek Hugh Jackman'ın başrolde olduğu Wolverine'den ilk fragman dünyayla aynı anda Türkçe altyazılı olarak yayında.
28.03.2013 Kültür Sanat