27 Mart

27 Mart

Son dakika 27 mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 27 mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 27 mart haber sayfamızda...

27 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.321 27 mart haberi bulunmuştur.
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar Evlerinde yapılan aramada, Nazi dönemi sembollerinin yanı sıra bir dizi silah ele geçirilmişti. Faşist adam tüyler ürperten ifadelerle, 'karma ırktan bir çocuğu öldürmeye' yemin dahi etmişti. Şimdi ise, akılalmaz bir kararla hapisten erken salıveriliyor.
22.04.2024 Dünya
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti Van'da çığ riski nedeniyle 113 gündür kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu için şartlar oluşursa bayram sonrası çalışmalar başlayacak.
13.04.2024 Gündem
Samsung ilk çeyrek karında artış bekliyor
Samsung ilk çeyrek karında artış bekliyor Samsung Electronics, çip fiyatlarındaki toparlanmayla birlikte ilk çeyrek faaliyet karında %931'lik bir artış beklediğini duyurdu.
5.04.2024 Uzmanpara
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Durumu her geçen gün iyiye giden Yeşilçam'ın usta oyuncusunun taburcu olduğu iddia edildi. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
5.04.2024 Cadde
Kadir İnanır'ın sağlık durumu! Başhekimden yeni açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumu! Başhekimden yeni açıklama 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Cadde
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı Erzurum'da AK Parti'li Mehmet Sekmen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 3'üncü kez kazandı. Erzurum'da 9 ilçede AK Parti, 3 ilçede DEM Parti, 2 ilçede BBP, 2 ilçede CHP, 2 ilçede YRP, 1 ilçede MHP, 1 ilçede ise İYİ Parti adayları başkan oldu.
1.04.2024 Gündem
Ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı
Ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönem birinci yazılı sınavları, 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersleri için 26 Mart’ta; 6 ve 9. sınıf matematik dersleri için de 27 Mart’ta ülke genelinde yapıldı.
31.03.2024 Eğitim
Sahne Tozu’ndan duygusal prömiyer
Sahne Tozu’ndan duygusal prömiyer Sahne Tozu Tiyatrosu’nun sahnelediği ve Haluk Işık’ın yönettiği “Ölü Kadınların Şarkısı” adlı oyun, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde seyirciyle buluştu.
30.03.2024 Ege
Depremzede çocuklar için 'Sıfır Atık' etkinliği! Gönüllerince eğlendiler
Depremzede çocuklar için 'Sıfır Atık' etkinliği! Gönüllerince eğlendiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından yürütülen 'Sıfır Atık Hareketi' kapsamında BM Genel Kurulu'nda ilan edilen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
29.03.2024 Gündem
Varil içinde elleri bağlı halde cesedi bulunmuştu: Anneme sarkıntılık yaptığı için öldürdüm
Varil içinde elleri bağlı halde cesedi bulunmuştu: Anneme sarkıntılık yaptığı için öldürdüm Bahçelievler’de öldürüldükten sonra varilin içine konarak ateşe verilmiş halde bulunan Mustafa Bayraktar cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 22 yaşındaki Batın D., annesi Hasret D. ve Emircan K. adliyeye sevk edildi. Şüpheli Batın D.'nin iş yerinde bulunduğu sırada maktulün annesine sarkıntılık yaptığı için aralarında tartışma çıktığını söylediği öğrenildi.
29.03.2024 Gündem
Kadir İnanır'dan haber var! 'Daha anlaşılır konuşuyor, oturabiliyor'
Kadir İnanır'dan haber var! 'Daha anlaşılır konuşuyor, oturabiliyor' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Cadde
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde 2017 yılında başlatılan ve Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası hâline gelen “Sıfır Atık Hareketi,” Birleşmiş Milletler tarafından (BM) “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” ilan edilmesiyle bu yıl da dünyanın dört bir tarafında önemli isimlerin katıldığı kutlama etkinlikleri düzenlendi.
29.03.2024 Ekonomi
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül!
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül! 41'inci İsmail Dümbüllü Ödülü'nün bu seneki sahibi Nevra Serezli oldu. Sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla ödüle layık görülen usta sanatçı, ödülü alırken gözyaşlarına hakim olamadı.
28.03.2024 Cadde
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, seçim güvenliği başta olmak üzere terör ve istihbarat konularını içeren güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
28.03.2024 Gündem
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama Almanya'nın Solingen eyaletinde kundaklama sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden Türklerle ilgili diplomatik kaynaklar açıklamada bulundu.
28.03.2024 Dünya
Bitcoin ETF'lerine sermaye girişi sürüyor
Bitcoin ETF'lerine sermaye girişi sürüyor SoSoValue'ya göre Bitcoin spot ETF'leri 27 Mart'ta toplam 243 milyon dolar net giriş gördü.
28.03.2024 Uzmanpara
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Eski aşkını sırtında taşıdı!
Eski aşkını sırtında taşıdı! Taş Kağıt Makas 27 Mart Çarşamba yayınlanan 5. bölümünde sarhoş olan Alev, Umut'u arayınca olaylar karışıyor!
28.03.2024 Televizyon
İyi ki doğdun canım babam!
İyi ki doğdun canım babam! Taş Kağıt Makas 27 Mart Çarşamba yayınlanan 5. bölümünde Umut, babası Rıza'ya tatlı bir sürpriz yapıyor!
28.03.2024 Televizyon
Rıza ölecek mi?
Rıza ölecek mi? Taş Kağıt Makas 27 Mart Çarşamba yayınlanan 5. bölümünde Fecir'in cezaevinde tuttuğu adam, Rıza'yı öldürmeye çalışıyor!
28.03.2024 Televizyon
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Son anda gelen baba, davayı Umut'a kazandırdı!
Son anda gelen baba, davayı Umut'a kazandırdı! Taş Kağıt Makas 27 Mart Çarşamba yayınlanan 5. bölümünde Umut yaptığı araştırmalar sonucu davayı kazandıracak olan ayrıntıyı yakalıyor!
28.03.2024 Televizyon
ALTIN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR! Gram ve Çeyrek altın ne kadar oldu, kaç liradan işlem görüyor? Altın fiyatları CANLI takip ekranı
ALTIN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR! Gram ve Çeyrek altın ne kadar oldu, kaç liradan işlem görüyor? Altın fiyatları CANLI takip ekranı Altın fiyatlarına ilişkin araştırmalar devam ediyor. En değerli yatırım araçları arasında yer alan Altın'ın gram, çeyrek fiyatının yanı sıra, Yarım, Tam altın fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dün ons altında yaşanan artışa paralel olarak 2.277 lira seviyesini gören Gram altın an itibariyle 2.280,26 lira seviyesinden işlem görüyor. Peki Çeyrek-Yarım ve Tam altın fiyatları ne kadar?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
DUYGULANDIRAN ÖDÜL! SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNU 📲 hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın eleme adayları belli oldu!
DUYGULANDIRAN ÖDÜL! SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNU 📲 hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan dolu anlar nefes kesmeye devam ediyor. Survivor'da haftanın dokunulmazlık oyunları tamamlandı eleme adayları belli oldu. 27 Mart Çarşamba akşamı ise Survivor'da iletişim ödülü oyunu oynandı. Yarışmacılar için oldukça önemli olan bu oyunu kazanmak için kıyasıya bir rekabet izleyenleri n nefeslerini kesti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 27 Mart Survivor All Star kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve ödül oyununu kazanan takım...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 27 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 27 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 27 Mart Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte 27 Mart Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
27.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

27 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.