3. Tur

3. Tur

Son dakika 3. tur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3. tur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3. tur haber sayfamızda...

3. Tur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.231 3. tur haberi bulunmuştur.
“Ayçiçeği üretimimizi artırmamız şart”
“Ayçiçeği üretimimizi artırmamız şart” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ayçiçek yağında fiyat artışını kontrol edebilmek ve dışa bağımlılığımızı azaltmak için ayçiçeği üretimimizi artırmamız şarttır” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun!
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun! Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı. Razgatlıoğlu, 9. sıradan başladığı yarışta yaptığı harika ataklarla podyumun ilk basamağında yer aldı.
21.04.2024 Motor Sporları
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Lens takmak orucu bozar mı? Oruçluyken göze lens takılması orucu etkiler mi? Diyanet açıkladı
Lens takmak orucu bozar mı? Oruçluyken göze lens takılması orucu etkiler mi? Diyanet açıkladı En mübarek ay olan Ramazan ayında oruç tutacak olan vatandaşların birçok sorusu günden güne merakla araştırılıyor. Bu sorular arasında 'Göze lens takmak orucu bozar mı? Oruçluyken lens takarsak oruç bozulur mu?' soruları da yer alıyor. İşte merak edilen o cevap...
11.03.2024 Ramazan
Oruçluyken burun damlası ve sprey sıkılması doğru mu? Burun spreyi ve burun damlası orucu bozar mı?
Oruçluyken burun damlası ve sprey sıkılması doğru mu? Burun spreyi ve burun damlası orucu bozar mı? Mübarek ramazan ayı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ramazan ayında en popüler konular ise oruç bozan şeyler... Sık sık burun spreyi kullanmak zorunda kalanlar şimdi oruçluyken bu işlemin orucu bozup bozmadığını sorguluyor. Peki oruçluyken buruna sprey sıkılır mı?
11.03.2024 Ramazan
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı Ramazan ayının ilk gününde oruç ile ilgili sorular yoğun ilgi görüyor. Oruç tutan vatandaşlar, orucu bozan şeylerin neler olduğunu öğrenmek istiyor ve ona göre davranmayı planlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konuya ilişkin detaylı açıklamada bulundu. Peki orucu bozan şeyler maddeler halinde nelerdir? Oruç nelerden bozulur?
11.03.2024 Dini Bilgiler
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Dış ticaret açığı geriledi
Dış ticaret açığı geriledi Ocak ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı ayına göre %56,4 azalarak 14 milyar 290 milyon dolardan, 6 milyar 227 milyon dolara geriledi.
28.02.2024 Ekonomi
Dış ticaret istatistikleri açıklandı
Dış ticaret istatistikleri açıklandı Ocak ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %3,5 arttı, ithalat %22 azaldı.
28.02.2024 Uzmanpara
Emekliye ‘vergi’ istisnası! Ev sahipleri dikkat: Süreç 1 Mart’ta başlıyor
Emekliye ‘vergi’ istisnası! Ev sahipleri dikkat: Süreç 1 Mart’ta başlıyor Ev sahiplerinin belediyelere ödediği emlak vergilerinde süreç 1 Mart itibarıyla başlıyor. Peki kimler emlak vergisi ödemiyor? Konuyla ilgili merak edilenleri Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, milliyet.com.tr’ye anlattı. Özelmacıklı emekliler için istisnayı da açıkladı. İşte detaylar...
27.02.2024 Ekonomi
İspanya'dan olay ayrılık iddiası! 'Ancelotti, Arda Güler'i unuttu'
İspanya'dan olay ayrılık iddiası! 'Ancelotti, Arda Güler'i unuttu' Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan ve son maçta Ancelotti'ye tepki gösteren Arda Güler için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
23.01.2024 İspanya La Liga
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması!
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması! Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na bu sezon genç raketler damga vurdu. Mirra Andreeva (16), Coco Gauff (19), Maria Timofeeva (20), Qinwen Zheng (21), Marta Kostyuk (21) yoluna devam ederken, dünya 1 numarası Swiatek’i eleyen Linda Noskova şu ana kadar ki en büyük sürprizi yaptı.
21.01.2024 Tenis
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Bakan Tunç, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklarI CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
20.01.2024 Haberler
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması
8. Yargı Paketi'nde ne var? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Bakan Tunç, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklarI CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
20.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin kupada konuğu Adanaspor
Fenerbahçe'nin kupada konuğu Adanaspor Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında yarın evinde Adanaspor ile mücadele edecek. İki takım kupada 7. kez rakip olacak.
16.01.2024 Türkiye Kupası
Macaristan Hakkında Bilgiler; Macaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat  Farkı
Macaristan Hakkında Bilgiler; Macaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Macaristan, 93.030 kilometrekare yüz ölçümüne sahip bir Orta Avrupa ülkesidir. 2004 yılında Avrupa Birliğine üye olan ülkede turizm ve imalat sektörü gelişmiştir. Macaristan'ın AB dışında OECD ve NATO üyeliği de bulunuyor. Macaristan'ın para birimi nedir, başkenti neresidir? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sierra Leone -resmî adıyla Sierra Leone Cumhuriyeti- bir Afrika ülkesidir. Ülkede bol miktarda aslan bulunmasından dolayı bu ülkeye “aslanlı dağlar” anlamına gelen Sierra Leone ismi verilmiş. Ülke 1791’de özgür bırakılan Afrikalı köleler tarafından kurulmuş. Sierre Leone hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Tatil
SURVİVOR 2024 All Star'ın ikinci eleme adayı belli oldu! Merve Aydın gözyaşlarına hakim olamadı
SURVİVOR 2024 All Star'ın ikinci eleme adayı belli oldu! Merve Aydın gözyaşlarına hakim olamadı 'Survivor 2024 All Star'ın ikinci bölümü TV8'de yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma, ikinci bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İşte detaylar...
3.01.2024 Cadde
Filistin Hakkında Bilgiler; Filistin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Filistin Hakkında Bilgiler; Filistin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 20. yüzyıldan günümüze kadar Yahudi ve Arap milletler arasında mücadeleye neden olan Filistin, 15 Kasım 1988 tarihinde Cezayir'de bağımsızlığı ilan edilen bir ülkedir. Doğu Akdeniz ve Orta Doğu’da toprakları bulunmaktadır. Filistin; Hristiyan, Müslüman ve Yahudiler için kutsal toprak olarak sayılmaktadır. İşte, Filistin hakkında tüm merak edilenler.
2.01.2024 Tatil
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Adana Demirspor
Dış ticaret istatistikleri belli oldu
Dış ticaret istatistikleri belli oldu Kasım ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %5,2 arttı, ithalat %5,7 azaldı.
29.12.2023 Ekonomi
Dış ticaret istatistikleri açıklandı
Dış ticaret istatistikleri açıklandı Kasım ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %5,2 arttı, ithalat %5,7 azaldı.
29.12.2023 Uzmanpara
Antalya Körfezi’nde hamsi sevinci
Antalya Körfezi’nde hamsi sevinci Kızıldeniz’den Akdeniz’e geçiş yapan ve Antalya Körfezi ekosistemine zarar veren balon balığı gibi istilacı türlerin yanı sıra, ekonomik değeri olan yeni türlerin de bölgeye geçiş yaptığı tespit edildi.
21.12.2023 Ekonomi
Erbakan'dan ittifak açıklaması: 3 il için  talep oldu
Erbakan'dan ittifak açıklaması: 3 il için talep oldu Yerel seçimler için ittifak görüşmelerine ilişkin konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Ankara, İstanbul ve İzmir için talep oldu. Bununla ilgili istişareleri yapıyoruz. Bunun dışındaki il ve ilçelerde partimiz kendi adayları ve kendi logosuyla seçimlere girecek." dedi.
20.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3. Tur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.