3D Yazıcı

3D Yazıcı

Son dakika 3D yazıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3D yazıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3D yazıcı haber sayfamızda...

3D Yazıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 400 3d yazıcı haberi bulunmuştur.
Kocaeli'de markette korkutan yangın
Kocaeli'de markette korkutan yangın Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
18.04.2024 Gündem
Haydi herkes kütüphaneye!
Haydi herkes kütüphaneye! 60.Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 27 Mart’a kadar Rami Kütüphanesi’nde devam edecek Uluslararası Kütüphane ve Teknoloji Festivali’nde katılımcıları yapay zekâ atölyeleri, 3D yazıcı atölyeleri, akıllı kitap atölyeleri, yazılım ve kodlama atölyeleri, robotik atölyeleri ve staj simülasyonları bekliyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
GESS Fuarı’nda Yeni 3D printer model lansmanı
GESS Fuarı’nda Yeni 3D printer model lansmanı Teknoloji firması Genix, 24-26 Mayıs tarihlerinde devam edecek GESS Fuarı'nda, distribütörlüğünü üstlendiği, 3D printer markası Creality’nin yeni modelini tanıttı.
26.05.2023 Ekonomi
İşte başarının formülü: Veriye dayalı yönetim
İşte başarının formülü: Veriye dayalı yönetim "Veriye ve onun kullanımına önem veren firmalar için ödül daha hızlı ve daha doğru kararlar almanın yanı sıra, verimlilik düzeyinin yükselmesi, maliyetin azalması ve müşteri memnuniyetinin artmasıdır."
10.05.2023 Milliyet Executive
Ampute depremzedeler için gönüllü ordusu
Ampute depremzedeler için gönüllü ordusu Türkiye’de el ve parmak protezi ihtiyacı duyan çocuklara üç boyutlu yazıcılardan üretilmiş mekanik eller yaparak ücretsiz paylaşan Robotel Derneği, deprem sonrasında uzuv kaybı yaşayan çocuklar için çalışmalarına hız verdi.
19.03.2023 Gündem
Yer çadır gök umut
Yer çadır gök umut Pazarcık’taki çadır kentte teleskopla güneşi, ayı ve yıldızları izleyen çocuklar, 3D ile minyatür, tornadan ahşap uçak yapıyor. 12 yaşındaki Tülin  ‘Gökyüzüne bakarken kendimi uzayda hissediyorum’ diyor.
11.03.2023 Gündem
Bakan Varank: Yılda 40 ton altın ekonomiye kazandırılıyor
Bakan Varank: Yılda 40 ton altın ekonomiye kazandırılıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye’de altın madenciliği yapılmadığını belirterek, "Şu anda yılda 40 tona yakın altın madeni çıkarıyoruz. Bunu ekonomiye kazandırıyoruz. Madencilik hem sanayinin hem de kalkınmanın olmazsa olmaz başlıklarından biri" dedi.
3.02.2023 Gündem
Türkiye'nin Teknoloji ve İnovasyon Üssü
Türkiye'nin Teknoloji ve İnovasyon Üssü “Bilişim Vadisi, Türkiye’nin savunma sanayinde kaydettiği başarının sivil teknolojilere aktarılmasında önemli bir rol oynuyor.”
16.01.2023 Milliyet Executive
CEO’ların penceresi 2023'e açılıyor
CEO’ların penceresi 2023'e açılıyor Türkiye’nin önde gelen CEO'ları 2023 yılını nasıl görüyor? Dijitalleşme çalışmaları, sürdürülebilirlik adımları nasıl gidiyor? İklim değişikliğine, jeopolitik risklere karşı ne gibi önlemler alıyorlar? CEO’lar DataExpert aracılığıyla kendi pencerelerinden görünenleri kaleme aldı...
16.01.2023 Milliyet Executive
Türk teknoloji girişimlerinden Las Vegas’a çıkarma!
Türk teknoloji girişimlerinden Las Vegas’a çıkarma! ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES Fuarı’na katılan 53 adet Türk teknoloji girişimcisi, robotik teknolojilerden, disleksi, otizm veya alzheimer olan kişilerin bilişsel performanslarını artıran telefon yazılımına kadar teknoloji odaklı ürünlerini tüm dünyaya tanıtıyor.
6.01.2023 Ekonomi
Detaylarda kim bilir ne hikâyeler saklı
Detaylarda kim bilir ne hikâyeler saklı Sosyal medyada onun maketlerini görenler, ‘Bizi çocukluğumuza götürdün. Ne kadar gerçekçi her şey’, ‘Bu detayların önünde ancak saygı ile eğilinir’ yorumlarını yaparak hayranlıklarını vurguluyor. Evet İsmail Kuş, maketlerindeki detayları o kadar gerçekçi yapıyor ki, mesela fırının önünden geçerken bir ekmek alasınız geliyor… 
4.12.2022 Gündem
Hayalin heykel olsun ister misin?
Hayalin heykel olsun ister misin? Çizimlerinizi, çalışmalarınızı veya resimlerinizi bir heykele dönüştürmek size imkansız mı geliyor? Günümüzün ileri teknolojilerini etkin bir şekilde kullanan usta sanatkarlar sayesinde artık hayallerinizi yaşamınızın bir parçası haline gelecek heykellere dönüştürebilmeniz mümkün. Günümüzde heykel üretimi ağırlıklı olarak şehir planlamasında, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, otellerde, restoranlarda, ev ve ofis dekorasyonlarında tercih edilmenin yanı sıra herhangi bir konuda önemli bir yere sahip olan kişiler de heykelleri yapılarak ölümsüzleştirilebiliyor. Sevdiğiniz kişilerin veya karakterlerin heykelini yaptırmak, salonunuzu heykel, biblo veya bir duvar heykeliyle süslemek, krom kaplama çalışmalarla üst seviye mimari dekorasyonların en ilgi çekici öğelerini ortaya çıkarmak artık çok zor değil.
9.11.2022 Kültür Sanat
Yarını kodlayan çocuklar
Yarını kodlayan çocuklar “Yarını Kodlayanlar” projesiyle, Türkiye’nin dört bir yanında yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara gönüllü eğitmenlerin yönetiminde kodlama eğitimi veriliyor. Proje kapsamında geçen hafta Gaziantep Yamaçoba İlkokulu’nda açılan teknoloji sınıfını ziyaret ettik.
30.10.2022 Pazar
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu Konya KOMEK ve ASEM'de güz dönemi kayıtları başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde güz dönemi kayıtları 20 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. İşte KOMEK kayıtları ile ilgili ayrıntılar.
21.09.2022 Bilgi Rehberi
Öğrenci pansiyonlarında yeni dönem! Fotoğraflar paylaşıldı
Öğrenci pansiyonlarında yeni dönem! Fotoğraflar paylaşıldı Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Öğrenci Pansiyonları ve Burslar Daire Başkanlığı'nca hazırlanan 'Pansiyonları İyileştirme ve Geliştirme Projesi (PİGEP)' kapsamında 1003 okul pansiyonunda koğuştan oda sistemine geçildi.
3.05.2022 Gündem
Yazıcısıyla umut oluyor
Yazıcısıyla umut oluyor Biriktirdiği parasıyla 3D yazıcı alan Bade Çağlar, ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak, sahipsiz dostlara da mama kabı üretiyor
22.04.2022 Ege
3D yazıcıyla üretilen yapay resifler Mersin’de denize bırakıldı
3D yazıcıyla üretilen yapay resifler Mersin’de denize bırakıldı Türkiye’de ilk kez 3D yazıcıyla üretilen yapay resifler, Mersin’de denize bırakıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, balık popülasyonunu artırmak, ekosistemin bozulmasının önüne geçmek amacıyla ilk etapta 12 adet yapay resifi kent açıklarında denize yerleştirdi.
18.02.2022 Teknoloji
TED’in meşalesi artık Üsküdar’da
TED’in meşalesi artık Üsküdar’da Türk Eğitim Derneği’nin (TED) 45. kampüsü olan TED Üsküdar Koleji açıldı. Kolejin tanıtım toplantısı önceki gün Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski Tarım, Orman ve Köy İşleri Bakanı Lütfullah Kayalar, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, ÇET Çınar Eğitim ve Turizm A.Ş. Kurucusu Doç. Dr. Ahmet Çetinsaya ile TED Üsküdar Koleji Kurucu Müdürü Nevzat Kulaberoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
18.02.2022 Eğitim
Oyun konsolu için biriktirdiği parayla işini kurdu
Oyun konsolu için biriktirdiği parayla işini kurdu Eskişehir’de yaşayan genç girişimci Emrah Akkaya, oyun konsolu için biriktirdiği parayla 3D yazıcı alarak kendi işinin patronu oldu.
22.12.2021 Teknoloji
“Devlet tüm sektörlerde üretimin dijitalleşmesini desteklemelidir”
“Devlet tüm sektörlerde üretimin dijitalleşmesini desteklemelidir” Tüm dünyada “Endüstri 4.0 ve Toplum 5.0” hazırlıklarının hızla sürdüğüne dikkat çeken Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi İsmail Hayri Cem, “Türkiye’nin bu yolda geride kalmaması için devletin öncelikle eğitimi dijital dönüşüme uyumlu hale getirmesi ve tüm sektörlerde üretimin dijitalleşmesini desteklemesi gerekiyor” çağrısı yaptı.
11.11.2021 Teknoloji
Trafik kazaları için geliştirilen cihazın patenti alınacak!
Trafik kazaları için geliştirilen cihazın patenti alınacak! İzmir Arkas Bilim ve Sanat Merkezi bünyesindeki 3 ortaokul öğrencisi, havacılık, uzay ve teknoloji festivali  TEKNOFEST 2021'de birincilik kazandıkları, taşıtların kaza yaptığını anlık olarak bildirme özelliğine sahip cihaz projelerine patent almayı hedefliyor.
18.10.2021 Teknoloji
Köy okullarına teknoloji sınıfı
Köy okullarına teknoloji sınıfı Türkiye Vodafone Vakfı, Habitat Derneği işbirliğiyle başlattığı ‘Yarını Kodlayanlar’ projesine devam ediyor.
1.10.2021 Ekonomi
Patilere özel ayakkabı
Patilere özel ayakkabı Yürüme yetisini kaybeden kedi Pika, protezine takılan özel ayakkabılarla artık sokaklarda özgürce gezebiliyor
27.09.2021 Ege
Telefon ile Kovid-19 testi! 1 saat içinde sonuç veriyor
Telefon ile Kovid-19 testi! 1 saat içinde sonuç veriyor Son bir buçuk yılda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanı testlerinin hızla gelişmesine rağmen, insanlardan alınan örneklerin büyük çoğunluğunun test edilmesi için hala laboratuvarlara gönderilmesi gerekiyor ve bu durum vakaları izleme hızını yavaşlatıyordu.
12.08.2021 Teknoloji
Yapay zekaya yerli yatırım
Yapay zekaya yerli yatırım MV Holding, teknoloji girişimi ArgosAI’a yatırım yaptı. Holding açıklamasına göre teknoloji, yapay zekâ ve oyunu radarına alan grup, geçen yıl 3D yazıcı üreticisi Zaxe’ye yatırım yapmıştı.
31.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

3D Yazıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.