4. Bölüm

4. Bölüm

Son dakika 4. bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4. bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4. bölüm haber sayfamızda...

4. Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.502 4. bölüm haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas'ta Fecir babasına rest çekti! Umut karşısına çıkınca şoka uğradı
'Taş Kağıt Makas'ta Fecir babasına rest çekti! Umut karşısına çıkınca şoka uğradı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dördüncü bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza'nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Umut’un babasını cezaevinden kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar’ın, son anda davayı satması ise geceye damga vurdu.
14.03.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas 4. Bölüm Fragmanı
Taş Kağıt Makas 4. Bölüm Fragmanı Taş Kağıt Makas 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Umut avukat oldu!
14.03.2024 Televizyon
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı İnci Taneleri'nin 4. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Azem Yücedağ oğlu Özgür'le ilgili çok önemli gelişme kaydetti. Erman'ın yardımlarıyla oğlunu arayan Azem, Güngör engeline takılsa da bölüm sonunda oğluna kavuştu. Zahir küçük çocuklarını Dilber'e koz olarak kullanmaya başladı. Dilber oğlunu görünce feryat etse de çaresizce gidişini izlemek zorunda kaldı. İşte detaylar...
16.02.2024 Cadde
İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı - 2
İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı - 2 İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem ve Cihan, yüz yüze geliyor!
15.02.2024 Televizyon
İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, oğluna kavuşabilecek mi?
9.02.2024 Televizyon
Bir Derdim Var 4. Bölüm 2. Fragmanı
Bir Derdim Var 4. Bölüm 2. Fragmanı Bir Derdim Var gerek ele aldığı konuları gerekse karakter hikayeleri ile izleyicinin dikkatini çekmeye davam ediyor. Bu hafta ekrana gelecek bölümde Kuzey ve Kürşad’ın hikayeleri çok konuşulacak.
27.11.2023 Televizyon
Bir Derdim Var 4. Bölüm Fragmanı
Bir Derdim Var 4. Bölüm Fragmanı Bir Derdim Var 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nilüfer, Kuzey'i uyandırabilecek mi?
24.11.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Figen, Kenan'la evlenmeyi neden kabul etti?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Figen, Kenan'la evlenmeyi neden kabul etti? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Cadde
Dilek Taşı 4. bölüm'de Rona'ların evinde korkulan oldu! Mustafa Cemre'nin arkasından bakakaldı
Dilek Taşı 4. bölüm'de Rona'ların evinde korkulan oldu! Mustafa Cemre'nin arkasından bakakaldı Kanal D’nin çok konuşulan dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 4.'üncü bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Mustafa Rona'ların köşküne geldiğinde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı.
29.09.2023 Cadde
Kraliçe 4. Bölüm Fragmanı
Kraliçe 4. Bölüm Fragmanı Kraliçe'nin 4. bölüm fragmanı yayında! Deniz, Ateş'e boşanma protokolünü imzalatmaya çalışıyor; fakat Ateş, buna şiddetle karşı çıkıyor!
6.04.2023 Televizyon
Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı
Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar kıyafetleri ve stylingi ile de çok konuşuluyor.
19.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı - 2
Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı - 2 Veda Mektubu 4. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Mehmet ile Aslı'ya büyü yaptılar!
17.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı
Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı Veda Mektubu 4. Bölüm Fragmanı yayında! Alanur, Aslı'yı Mehmet ile tehdit ediyor!
14.03.2023 Televizyon
Bu akşam Survivor yok mu, yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak?
Bu akşam Survivor yok mu, yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak? Survivor yeni bölüm izleyeciler tarafından merak ediliyor. Bu akşam saat 20.00'de Tuzak adlı dizi yer alması nedeniyle yarışmanın olup olmayacağı sorgulanıyor. "Survivor bu akşam yok mu?" sorusuna cevap aranıyor.
19.01.2023 Bilgi Rehberi
Büyük ikramiye çekilişi Kanal D’de
Büyük ikramiye çekilişi Kanal D’de Bir Milli Piyango geleneği olan yılbaşı özel çekilişine geri sayım devam ediyor. Milli Piyango yılbaşı özel büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık akşamı saat 23.15’te Kanal D ekranlarında canlı yayında izleyiciyle buluşacak. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek, tamamı dağıtım garantili büyük ikramiyenin 200 milyon TL olduğu Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, tüm Türkiye’yi ekranları başına kilitleyecek.
30.12.2022 Ekonomi
O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle! ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’
O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle! ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’ Kanal D’nin iddialı yeni dizisi ‘O Kız’, 12 Ekim Çarşamba akşamı dördüncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu dizide; Hakkı’nın tek çaresi olduğunu düşünen Zeynep’in evlenme kararı ve arkasından dönen dolapları duyunca yaptığı hamle gündem oldu. İşte 'O Kız'ın son bölümünde yaşananlar...
13.10.2022 Cadde
Gül Masalı bu akşam yok mu 10 Temmuz? Gül Masalı dizisi yeni bölüm ne zaman?
Gül Masalı bu akşam yok mu 10 Temmuz? Gül Masalı dizisi yeni bölüm ne zaman? Gül Masalı dizisi her hafat pazar günü dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca yer alıyor. Son olarak 3. bölümü ile ekrana gelen Gül Masalı dizisi, 10 Temmuz yayın akışında yeni bölümü ile yer almadı. İzleyenler ise, '' Gül Masalı bu hafta yok mu, neden yok, yeni bölüm ne zaman?'' sorularını yöneltiyor.
10.07.2022 Bilgi Rehberi
'Üç Kız Kardeş'te Türkan pes etmiyor! 'Biraz da sen sürün Somer'
'Üç Kız Kardeş'te Türkan pes etmiyor! 'Biraz da sen sürün Somer' Kanal D’nin iddialı dizilerinden 'Üç Kız Kardeş', 15 Mart Salı akşamı dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Özgü Kaya ve Berker Güven’in paylaştığı dizinin yeni bölümüne; Somer’in boşanma isteği sonrası devreye giren Rüçhan Hanım ve Türkan’ın değişen kararı damga vurdu. İşte 'Üç Kız Kardeş' dizisinin son bölümünde yaşananlar…
16.03.2022 Cadde
Milli Piyango'da 120 milyon için geri sayım
Milli Piyango'da 120 milyon için geri sayım Milli Piyango'da yeni yılın talihlileri bugün belli olacak. O talihlilerden biri olmak isteyenler ise bilet bayileri önünde kuyruk oluşturdu.
31.12.2021 Gündem
Geleneksel Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D ekranlarında!
Geleneksel Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D ekranlarında! Bir Milli Piyango geleneği olan yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Milli Piyango Yılbaşı Özel büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık akşamı saat 23.00’te Kanal D ekranlarında, Alp Kırşan ve Mutlu Ulusoy’un sunumuyla izleyiciyle buluşacak. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi, tüm Türkiye’yi ekranları başına kilitleyecek.
29.12.2021 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Alparslan dizisi 3. son bölüm full tek parça İZLE...
Alparslan Büyük Selçuklu 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Alparslan dizisi 3. son bölüm full tek parça İZLE... Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'da sular durulmadı. Yapılan katliamın sorumlusu Yannis'i ortaya çıkarmak için Alparslan harekete geçer. Öte yandan Akça Hatun ise babası hakkında gerçeği öğrenir. Dizinin sevenleri ise Alparslan Büyük Selçuklu 4. bölüm fragmanı yayımlandı mı? sorusunu yöneltiyor. İşte, fragman...
22.11.2021 Cadde
Levent Kırca 6'ıncı ölüm yıl dönümünde anılıyor! Levent Kırca kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?
Levent Kırca 6'ıncı ölüm yıl dönümünde anılıyor! Levent Kırca kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Levent Kırca ölümünün üzerinden geçen 6 yılın ardından sevenleri ve ailesi tarafından anılıyor. Tiyatroya gönül vermiş oynadığı ve hayat verdiği karakter ile izleyenleri güldürmüş olan Levent Kırca 12 Ekim 2015 yılında hayatını kaybetti. Peki Levent Kırca kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?
12.10.2021 Cadde
Levent Kırca kimdir, neden öldü? Levent Kırca biyografisi
Levent Kırca kimdir, neden öldü? Levent Kırca biyografisi Levent Kırca ölüm yıldönümünde mezarı başında anılıyor. Olacak O Kadar adlı TV programı ile 22 yıl boyunca ekranlarda boy gösteren usta sanatçı Levent Kırca geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karaciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybetmişti. İşte Levent Kırca hakkında merak edilenler...
12.10.2021 Cadde
Yargı son bölüm izle full tek parça! Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?
Yargı son bölüm izle full tek parça! Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Yargı dizisi 4. son bölümü ile pazar akşamı izleyicisi karşısına çıktı. Ceylin ve Ilgaz, zorlu seçimleri nedeniyle güç durumda kalırlar. Yargı dizisi takipçileri 'Yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?' sorusuna yanıt arıyor.
11.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

4. Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.