5 Günlük

5 Günlük

Son dakika 5 günlük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 5 günlük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 5 günlük haber sayfamızda...

5 Günlük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.161 5 günlük haberi bulunmuştur.
İL İL HAVA DURUMU DERECELERİ ☔ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu
İL İL HAVA DURUMU DERECELERİ ☔ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu raporunu yayımladı. Peki önümüzdeki günlerde yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte rapor
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Öğle saatlerinde ise İstanbul genelinde trafik yoğunluğu artışa geçti.
11.04.2024 Gündem
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.
11.04.2024 Haberler
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.
11.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen milyonlarca kişi hava durumunu merak ediyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Pazar günü değişiyor. Meteoroloji bayramın 1. günü ve 2. günü için tahminlerini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir süredir yurdun genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının Pazar günü birçok ilde yerini sağanak yağışa bırakacağı gözlemlendi. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, ikinci dönem ara tatili için bugün son derslerine girecek.
5.04.2024 Eğitim
Meteoroloji yeni harita yayımladı! Sıcaklıklar düşüyor! Bayram öncesi bu illeri vuracak
Meteoroloji yeni harita yayımladı! Sıcaklıklar düşüyor! Bayram öncesi bu illeri vuracak Bayram öncesi vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni harita yayımladı. Hava sıcaklıkları düşüyor. Bu illerde yaşayanlar dikkat! Bayram öncesi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak geliyor.
4.04.2024 Gündem
Antalya'da Ramazan Bayramı bereketi!
Antalya'da Ramazan Bayramı bereketi! Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, Ramazan Bayramı'nda Antalya'da erken rezervasyon oranlarında doluluk oranının yüzde 95'e ulaşacağını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
29.03.2024 Futbol
Bayram tatili yaklaşıyor: Seyahat ekonomisi 100 milyar TL
Bayram tatili yaklaşıyor: Seyahat ekonomisi 100 milyar TL Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, bu yıl 5 Nisan'daki ara tatille birleşen 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde, 20 milyon kişinin seyahate çıkacağını söyledi. Bağlıkaya, turistik konaklama sayısının da 2 milyona ulaşacağını açıkladı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz ise bu bayramda 20 milyon kişilik seyahat hareketinde 100 milyar TL harcama yapılacağının hesaplandığını kaydetti.
29.03.2024 Ekonomi
SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERİ ☔ İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller
SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERİ ☔ İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller Son dakika hava durumu haberleri...Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu bilgilerini paylaştı. İl il açıklanan hava durumu vatandaşları harekete geçirdi. Peki hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir ve diğer illerin hava durumu raporu
25.03.2024 Bilgi Rehberi
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı
Roma'da aşk kokusu var! İbrahim Çelikkol ve Natali Yarcan birinci yıllarını kutladı Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ile birlikte rol alan İbrahim Çelikkol, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Natali Yarcan ile Roma'da yıl dönümü kutladı.
25.03.2024 Cadde
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cuma ve cumartesi günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışları devam edecek.
21.03.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji 5 günlük haritalı hava raporunu yayımladı. Rapora göre; perşembe günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkili olacak, yurt genelinde ise sıcaklıklar düşecek. İşte merak edilen detaylar...
21.03.2024 Gündem
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi Ahu Gültekin (42), 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden Ahu Gültekin'in kardeşi Mustafa Gültekin (39), "Yıkılmış bir durumdayız. 3 yeğenim de perişan durumda. Olayın araştırılıp, açığa kavuşturulmasını istiyorum" dedi.
20.03.2024 Gündem
BAYRAM TATİLİ SON DAKİKA 📢 Ramazan Bayramı bu sene ne zaman, hangi günlere denk geliyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
BAYRAM TATİLİ SON DAKİKA 📢 Ramazan Bayramı bu sene ne zaman, hangi günlere denk geliyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı 2024 için geri sayım başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ne zaman merak konusu oldu. Her yıl farklı tarihlere denk gelen Ramazan Bayramı bu yıl hafta sonu mu, hafta içi mi kutlanacak? 2024 Ramazan Bayramı başlangıcı ve bitiş tarihlerini haberimize ekledik. Peki bayram tatili kaç gün olacak?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
‘Bizde kusuru millete atmak yok’
‘Bizde kusuru millete atmak yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mamak’taki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada “Bizim siyaset geleneğimizde beklentiler karşılanmayınca muhalefetin yaptığı gibi suçu, hatayı, kusuru millete atmak yoktur. Biz eksik varsa kendimizde ararız” dedi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şoför Esnafları ile İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamu çalışanları için bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
19.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

5 Günlük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.