51. Bölge

51. Bölge

Son dakika 51. bölge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 51. bölge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 51. bölge haber sayfamızda...

51. Bölge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.626 51. bölge haberi bulunmuştur.
ABD'nin herkesten gizlediği tavuk çiftlikleri! Tek amaçları var: 'Sihirli formül'
ABD'nin herkesten gizlediği tavuk çiftlikleri! Tek amaçları var: 'Sihirli formül' ABD'de potansiyel olarak yıl boyunca yumurtlayan milyonlarca tavuk bulunuyor. Ancak tavukların nerede tutulduğunu çok az kişi biliyor. Çünkü ulusal güvenlik nedeniyle yerleri açıklanmıyor. Her gün devlet destekli güvenlik sistemleri ve muhafızlar eşliğinde yüz binlerce yumurta, korunan tesislere kamyonlarla taşınıyor. Peki ABD tavuk çiftliklerini neden halkından ve dünyadan gizliyor?
25.12.2023 Genel Sağlık
Dünyada son dakika! 'Yaratıkların cesetleri uzay aracından çıkarıldı'
Dünyada son dakika! 'Yaratıkların cesetleri uzay aracından çıkarıldı' ABD'nin kaza yapan uzay araçlarını ele geçirdiğini ve söz konusu araçlara tersine mühendislik uyguladığını belirten eski istihbarat yetkilisi Grusch, konumu da tam olarak bildiğini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Bakan Ersoy dünyaca ünlü filmlerin yapımcısı James Brock ile görüştü
Bakan Ersoy dünyaca ünlü filmlerin yapımcısı James Brock ile görüştü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, pek çok tanınmış filme imza atan yapımcı James Brock ile bakanlıkta bir araya geldi.
4.07.2023 Kültür Sanat
51. Bölge'de 3 kez denedi, M şekilli mağarada toz oldu!
51. Bölge'de 3 kez denedi, M şekilli mağarada toz oldu! Son yıllarda sıklıkla dünya dışı varlıkların özel olarak incelendiği alan olduğu dillendirilen ABD'deki 51. Bölge, gizemli olaylarla gündeme geliyor. Bu olaylardan biri de bölgenin yakınlarındaki gizli mağaraya giren Youtuber'la ilgili. Takipçilerinin uyarısına rağmen M şeklindeki mağaraya giren kâşifin başına gelenler günümüzde bir sır olarak kalmaya devam ediyor.
3.07.2023 Dünya
İlk yerli cep telefonu Aselsan 1919'un sırrı
İlk yerli cep telefonu Aselsan 1919'un sırrı Aselsan, ilk yerli cep telefonunu Türkiye'de 1997’de piyasaya sürdü. Ancak yalnızca iki model çıkarabilen firma, güçlü rakipleri karşısında Milenyum'un ötesine geçemedi. Yerli telefonun hikâyesinin yarım kalmasına sebep olan şey ise aslında oldukça şaşırtıcıydı.
3.07.2023 Gündem
Elon Musk da kullanıyor Kim Kardashian da! 'Kilo verdiren iğne' mucize mi, tehlike mi?
Elon Musk da kullanıyor Kim Kardashian da! 'Kilo verdiren iğne' mucize mi, tehlike mi? Kimi zayıflamak için ameliyat oluyor kimi ise farklı yöntemler deniyor. Son dönemde dünyada 'mucizevi zayıflama iğneleri' olarak popülerlik kazanan iki ilaç ise gündeme oturmuş durumda. Hızlı ve zahmetsizce kilo verdirdiği iddia edilen ve 5-6 ay içinde Türkiye'de ruhsat alması beklenen iğnelerle ilgili Uzm. Dr. Ayça Kaya, "Obezite ameliyatı öncesi son seçenek bu" diyerek çarpıcı bilgiler paylaştı.
4.07.2023 Gündem
Dünya basını: Tartışmasız 2023'ün en önemli seçimleri Türkiye'de
Dünya basını: Tartışmasız 2023'ün en önemli seçimleri Türkiye'de Ünlü Amerikan dergileri Foreign Policy yeni yılda izlenecek seçimler arasında saydığı Türkiye'ye geniş yer ayırdı, Politico bir analiz yayımladı. France24 ise Türkiye seçimlerini 2023'ün ana olayları arasında saydı.
2.01.2023 Dünya
Dünya 2023'e 'merhaba' dedi
Dünya 2023'e 'merhaba' dedi Yeni Zelanda her sene olduğu gibi yeni yılı ilk karşılayan ülkelerden biri oldu, Avustralya Sydney'de tarihin en büyük havai fişek gösterisi vardı. Nefes kesen anlar 10 dakikadan fazla sürdü.
1.01.2023 Dünya
'Yaşayan Nostradamus'tan 51. Bölge uyarısı! 'Zaman tüneli açılıyor, Elon Musk haberdar'
'Yaşayan Nostradamus'tan 51. Bölge uyarısı! 'Zaman tüneli açılıyor, Elon Musk haberdar' İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünü, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini, Kovid-19 salgınını ve son olarak 2022 Dünya Kupası finalini önceden tahmin eden 'Yaşayan Nostradamus' lakaplı Athos Salomé, şimdi de birçok komplo teorisinde yer alan ABD ordusuna ait 51. Bölge hakkında çok tartışılacak bir iddiada bulundu.
31.12.2022 Dünya
Bill Clinton uzaylıların olup olmadığını anlamak için 51. Bölge'ye yetkili göndermiş
Bill Clinton uzaylıların olup olmadığını anlamak için 51. Bölge'ye yetkili göndermiş Eski ABD Başkanı Bill Clinton, görevdeyken uzaylıları aramak için 51. Bölge'ye yetkilileri gönderdiğini açıkladı.
19.06.2022 Dünya
Sır uçak uydudan görüldü! 51. bölgede ortaya çıktı
Sır uçak uydudan görüldü! 51. bölgede ortaya çıktı ABD’nin Las Vegas şehrine 153 kilometre mesafede, adı sürekli uzaylılar ve gizli teknolojilerle anılan 51. Bölge, uydu fotoğraflarında yakalanan bir hava aracıyla tekrar gündeme geldi. Bu zamana kadar eşi benzerine rastlanmayan bu görüntü hakkında yapılan yorumlar ise oldukça dikkat çekici.
7.02.2022 Dünya
Sır uçak uydudan görüldü! 51. bölgede ortaya çıktı
Sır uçak uydudan görüldü! 51. bölgede ortaya çıktı ABD’nin Las Vegas şehrine 153 kilometre mesafede, adı sürekli uzaylılar ve gizli teknolojilerle anılan 51. Bölge, uydu fotoğraflarında yakalanan bir hava aracıyla tekrar gündeme geldi. Bu zamana kadar eşi benzerine rastlanmayan bu görüntü hakkında yapılan yorumlar ise oldukça dikkat çekici.
6.02.2022 Haberler
Son dakika... İsrail'in en gizli yeri ayan beyan ortaya çıktı!
Son dakika... İsrail'in en gizli yeri ayan beyan ortaya çıktı! Son dakika haberlere göre, Tel Aviv'in sır gibi sakladığı yerlerin uydu görüntüleri dün itibariyle ortalığa saçıldı. Uzmanlar, önemli istihbaratlarının eline önemli bilgilerin geçmesinin yanı sıra başka bir riskin de altını çizdi.
28.10.2021 Dünya
Gizemli üste karanlık sırlar! Hepsi ortaya saçılıyor
Gizemli üste karanlık sırlar! Hepsi ortaya saçılıyor ABD'nin gizli testlerini yürüttüğü ünlü 51. Bölge'nin çok yakınında, 52. Bölge isimli başka bir gizemli tesise dair detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Son dönemde üste nükleer faaliyetin arttığı da gelen haberler arasında.
17.10.2021 Dünya
ABD’nin esrarengiz tesisi: 52. Bölge!
ABD’nin esrarengiz tesisi: 52. Bölge! ABD’nin uzaylılara yönelik araştırmalar yaptığı iddia edilen “51. Bölge” dünya çapında üne sahip olsa da, ülkenin Nevada eyaletinde bulunan ve “52. Bölge” olarak bilinen bir diğer gizli üste dikkat çekici askeri deneylerin gerçekleştirildiği belirtiliyor
17.10.2021 Dünya
Dünyanın en gizemli yeri 51. Bölge
Dünyanın en gizemli yeri 51. Bölge Mülkiyeti Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait olan Nevada Çölü'ndeki 51. Bölge, dünyanın en gizemli ve en tartışmalı yeri olmaya devam ediyor. Haritalarda dahi görüntülenemeyen 51. Bölge'ye dair çok sayıda şehir efsanesi bulunuyor. Bunlardan elbette en ilgi çekici olanı 51. Bölge'de uzaylıların tutulduğuna dair olan efsane.
10.10.2021 Tatil
Son dakika... Gizli üste 'Savaş Tanrısı'! Uzmanlar 'oyunun kuralları değişecek' dedi
Son dakika... Gizli üste 'Savaş Tanrısı'! Uzmanlar 'oyunun kuralları değişecek' dedi Son dakika haberlere göre, iki dünya devinin silahlanma savaşında yenir bir sayfa açılıyor. 9 bin kilometre menzilli yeni hayalet bombardıman uçağının üretildiğinden şüphelenilen ve radyoaktif bölgeye kurulan gizli üs uyduya yakalandı. Gizli üssün bu uçak dışında başka faaliyetler için de kullanıldığı bildirildi.
14.07.2021 Dünya
Beyaz Saray: UFO’ları ciddiye alıyoruz!
Beyaz Saray: UFO’ları ciddiye alıyoruz! Son dönemde sızan görüntüler ve demeçlerle yeniden gündeme gelen UFO’lar ile ilgili bir açıklama da Beyaz Saray’dan geldi. Açıklamada, “Tanımlanan ya da tanımlanamayan hava araçları tarafından hava sahamıza yönelik ihlalleri ciddiye alıyoruz” ifadelerine yer verildi.
27.05.2021 Dünya
Dünyanın en gizli 10 yeri
Dünyanın en gizli 10 yeri Dünya hepimizin bildiği gibi oldukça gizemli bir yer. Fakat insanlar, yaptıklarıyla dünyayı daha da gizemli bir hale getiriyorlar. Öyle ki dünya üzerinden girilmesi imkânsız ya da son derece tehlikeli yerler var. İşte Dünyanın en gizli 10 yeri...
20.07.2020 Dünya
'İçinde ne olduğu' merak edilen 9 tarihi gizem
'İçinde ne olduğu' merak edilen 9 tarihi gizem Yeryüzünde hala daha keşfedilmemiş birçok yer var. İnsanlık, tarihi boyunca her zaman bilinmeyenin peşinden gitmiştir. Öyle ki insanın içinde taşıdığı bu merak, bilimin felsefenin ve daha birçok şeyin gelişmesine de katkı sağladı. Aynı zamanda yerküremiz hakkında bilgi sahibi edinmemize de yardımcı oldu. İşte 'İçinde ne olduğu' merak edilen 9 tarihi gizem...
16.07.2020 Doğa
Her şey bir şakayla başladı!
Her şey bir şakayla başladı! Üç bini aşkın insan tuvalet veya market gibi hiçbir tesisin bulunmadığı noktada buluştu, yeryüzünün en gizemli bölgesine doğru koştu. Ancak kimse içeri giremedi.
21.09.2019 Dünya
Akılalmaz olay! Facebook davetini ciddiye alıp 51.bölgeye gittiler
Akılalmaz olay! Facebook davetini ciddiye alıp 51.bölgeye gittiler ABD'de, sosyal medya üzerinden "uzaylıları görme" iddiasıyla yapılan daveti ciddiye alan yüzlerce kişi, Nevada eyaletinde bulunan ve gizli askeri araştırmaların yapıldığı "51. Bölge" olarak bilinen askeri üsse gitti.
20.09.2019 Dünya
51. Bölge'yi istila etme amacıyla açılan Facebook sayfası kapatılmalı mıydı?
51. Bölge'yi istila etme amacıyla açılan Facebook sayfası kapatılmalı mıydı? Facebook'ta, ABD'nin Hava Kuvvetleri'ne bağlı olan 51. Bölge'yi istila etmek amacıyla kurulan bir etkinlik sayfası vardı. Etkinliğin adı ve açıklaması her ne kadar geyik amaçlı olduğunu kanıtlasa da, ilginin beklenenden çok daha fazla olması yetkililerde tedirginlik yarattı. 2 milyonu aşan muhtemel katılımcı sayısı ve 51. Bölge'nin bulunduğu Nevada'da 15 bin kişilik bir buluşma ayarlanması, grubun sonu oldu.
6.08.2019 Trend
51. Bölge'ye yakın yerde UFO benzeri bir cisim tespit edildi
51. Bölge'ye yakın yerde UFO benzeri bir cisim tespit edildi ABD'nin gizli üssü Area 51 ya da 51. Bölge esrarını halen koruyor. Bölgeye kimse sokulmuyor ve içinde ne olduğunu bilen yok. Geçtiğimiz günlerde ise 51. Bölgeye yakın bir yerde UFO benzeri cisim tespit edildi.
19.11.2018 Populer Bilim
51. Bölge ya da Area 51 hakkında merak ettikleriniz: Uzaylılar gerçekten var mı?
51. Bölge ya da Area 51 hakkında merak ettikleriniz: Uzaylılar gerçekten var mı? ABD'nin gizli üssü Area 51 ya da 51. Bölge esrarını halen koruyor. Bölgeye kimse sokulmuyor ve içinde ne olduğunu bilen yok. Body Bushman isimli 51. Bölge'de çalışan bilim adamı ise ölmeden önce çektiği videoyla ABD'nin büyük bir sırrını ortaya çıkardı.
29.08.2018 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri

51. Bölge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.