6 Ay

6 Ay

Son dakika 6 ay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6 ay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6 ay haber sayfamızda...

6 Ay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.236 6 ay haberi bulunmuştur.
Estetik dolandırıcısı doktor!  6 aylık takip sonucu yakalandı
Estetik dolandırıcısı doktor! 6 aylık takip sonucu yakalandı Aksaray’da kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek ortaklarının işlettiği medikal dükkanına yönlendiren ve yaptığı estetik ameliyatlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara uğratan doktor ve ekibi polisin 6 aylık takip sonucu yaptığı operasyonla yakalandı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından beyanname vermeyen kişilere ilişkin uyarılarda bulundu.
18.04.2024 Ekonomi
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İran en güçlü füzelerini hazırladı! Devrim Muhafızları'nın bir numarası konuştu: İsrail’in bütün gizli bilgilerine ulaştık
Savaşta son dakika... İran en güçlü füzelerini hazırladı! Devrim Muhafızları'nın bir numarası konuştu: İsrail’in bütün gizli bilgilerine ulaştık İsrail'in karşı saldırısı beklenirken, İran-Irak sınırındaki Serpol Zehap'ta kaydedilen uçaksavar ateşi anında sosyal medyada yayıldı. İran tarihi saldırı sonrası İsrail'in 6 ay önce paylaştığı bir fotoğrafa gözdağı verdi, New York Times gazetesi İsrail'in fena halde hesap hatası yaptığını yazdı. İran kanadı ise en güçlü füzelerinin hazır olduğunu belirterek İsrail'i vurmak için parmakların tetikte olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünya
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Kura çekimi ile muhtarlık seçimini kazandı: Hizmet için kolları sıvadı
Kura çekimi ile muhtarlık seçimini kazandı: Hizmet için kolları sıvadı Malatya’nın Kale ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki Hediye Ceylan, ‘Kadından muhtar olmaz’ uyarılarına rağmen girdiği muhtarlık seçiminde rakibi ile aynı oyda kalınca kura çekimi ile seçimi kazanan taraf oldu. Hizmet için kolları sıvayan Ceylan, şimdi bir kadın olarak daha iyi hizmet yapmak için çalışacağını söylüyor.
13.04.2024 Gündem
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu'
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu' Yağmurlu ve gökyüzünün kapalı olduğu günlerin ardından nadiren yüzünü gösteren güneş ışınlarından etkili şekilde yararlanmak için tasarlandı, Karadenizli çiftlerin ilginç tartışmasından doğdu. 'Dönen Ev'in Rizeli mucidi ve inşaatçı Cemil Eksilmez, "ODTÜ'lü uzmanlara da danışarak yaptık" dediği tasarımını anlattı.
10.04.2024 Yaşam
TIR yanlış yerde durdu! Aranan kardeşler gizli bölmeden çıktı
TIR yanlış yerde durdu! Aranan kardeşler gizli bölmeden çıktı Sarıyer Maslak'ta bir restoran önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılıyor. Stefan Kuntz'un Bochum'un başına geçmesi bekleniyor.
8.04.2024 Almanya Bundesliga
İstanbul Valisi Davut Gül'den İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklama
İstanbul Valisi Davut Gül'den İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklama İstanbul Vali Gül, İsrail karşıtı eylemlere ilişkin yaptığı açıklamada, 'Farklı şer odaklarının ittifakıyla oluşturulan marjinal grupların 'iyi niyetli' vatandaşlarımızı kullanarak devletimizin ve milletimizin fedakarlıklarını yok sayıp beşinci kol faaliyetleri yaptığının farkındayız! Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar' dedi.
7.04.2024 Gündem
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
Girişimlere destek
Girişimlere destek Yatırım çekme ve büyüme potansiyeli olan girişimlerin desteklenmesini ve hızlandırılmasını amaçlayan Garanti BBVA’nın, teknoloji tabanlı girişimlere destek vermek amacıyla hayata geçirdiği Garanti BBVA Partners Tech Programı’na katılmaya hak kazanan sekizinci dönem girişimler belli oldu.
6.04.2024 Ekonomi
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın Turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel hastanede görevli Dr. M.S.E. ile 500 euro'ya anlaşarak, burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak Gülizar Aras'ın hayatı ameliyat sonrası planladığı gibi olmadı.
4.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

6 Ay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.