6 Ocak

6 Ocak

Son dakika 6 Ocak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6 Ocak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6 Ocak haber sayfamızda...

6 Ocak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.832 6 ocak haberi bulunmuştur.
Demokratlar Trump’ı suçladı
Demokratlar Trump’ı suçladı ABD başkanlık seçimlerinde karşı karşıya gelmesi beklenen Demokrat Joe Biden ile Cumhuriyetçi Donald Trump arasında karşılıklı atışma hız kazandı.
18.03.2024 Dünya
Pence Trump'a destek vermiyor
Pence Trump'a destek vermiyor ABD'de başkan adayları kesinleşirken Donald Trump'ın Beyaz Saray döneminde yardımcılığını yapan Mike Pence, verdiği kararının sürpriz olmadığını söyledi.
16.03.2024 Dünya
Arda Güler için Ibrahimovic devrede! Real Madrid'de Brahim Diaz planı
Arda Güler için Ibrahimovic devrede! Real Madrid'de Brahim Diaz planı Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler'in geleceği hakkında tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Real Madrid, Arda ile ilgili yaz dönemi için kararını verirken aynı zamanda sürpriz bir gelişme de yaşandı. İşte detaylar...
4.03.2024 İspanya La Liga
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, Illinois eyaletinde Cumhuriyetçi aday adaylarının yarışacağı ön seçimlerden men edildi.
29.02.2024 Dünya
Mahkeme Donald Trump ile ilgili kararını verdi! Dava açılabilecek
Mahkeme Donald Trump ile ilgili kararını verdi! Dava açılabilecek ABD Federal Temyiz Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump'ın dokunulmazlığa sahip olmadığına ve 2020 seçimlerini bozmaya yönelik komplo kurma suçlamasıyla hakkında dava açılabileceğine hükmetti.
6.02.2024 Dünya
Teşkilât...
Teşkilât... Devletler arasında geçici çıkar ilişkileri bulunuyor. Türkiye’nin günümüzde olduğu gibi geçmişinde de bu ilişkilerin derinliğini devlet için araştıran saklı kahramanları vardı.
4.02.2024 Gündem
ÖZEL | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü planı!
ÖZEL | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü planı! Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü dün gece İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertlilerin kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu havaalanında, "İnşallah sezon sonunda güzel bir şampiyonluk alırız" dedi.
28.01.2024 Fenerbahçe
Trump'ın eski bir danışmanına daha hapis cezası verildi
Trump'ın eski bir danışmanına daha hapis cezası verildi ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın eski danışmanı Peter Navarro, 6 Ocak 2021'deki ABD Kongre Binası baskınına ilişkin soruşturmayla ilgili kendisine gönderilen mahkeme celbine uymadığı gerekçesiyle Kongre'ye saygısızlıktan 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Florentino Perez ile özel görüşme
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Florentino Perez ile özel görüşme Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler'in geleceği için iddialar gündemde yer alırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç yıldız, kulüp başkanı Florentino Perez ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...
24.01.2024 İspanya La Liga
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 6 günde Antalya Kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. İşte detaylar...
22.01.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 6 günde Antalya Kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. İşte detaylar...
22.01.2024 Gündem
Trump’a Maine’den yeşil ışık
Trump’a Maine’den yeşil ışık ABD eski başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin Maine eyaletinde yapacağı ön seçime katılabilecek.
19.01.2024 Dünya
Maine eyaletinden Trump için seçim kararı
Maine eyaletinden Trump için seçim kararı ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti tarafından Maine eyaletinde yapılacak olan ön seçimden men edilmesinin ardından Maine Yüksek Mahkemesi’nin söz konusu kararda yürütmeyi durdurması sonrası ön seçime katılabilecek.
17.01.2024 Dünya
Erotik film endüstrisindeki cinsel saldırıları ifşa etti, evinde ölü bulundu!
Erotik film endüstrisindeki cinsel saldırıları ifşa etti, evinde ölü bulundu! Yaşadığı cinsel saldırıları, "Birçok kez eve gelip duş aldıktan sonra ağladım" sözleriyle ölümünden yalnızca sekiz ay önce anlatmıştı. 24 yaşındaki yetişkin filmi yıldızı, genç yaşta hayata gözlerini yumdu.
17.01.2024 Dünya
Komşuda zeytinyağı ‘zehir’ oldu
Komşuda zeytinyağı ‘zehir’ oldu Yunanistan’dan yayınlanan Tanea gazetesi zeytinyağı litre fiyatının raflarda 21 euro’ya (690 TL) çıktığını yazdı.
17.01.2024 Ekonomi
İstanbul'da kumar operasyonu! 22 kişiye 127 bin 130 TL ceza kesildi
İstanbul'da kumar operasyonu! 22 kişiye 127 bin 130 TL ceza kesildi Üsküdar’da ve Esenyurt’ta oyun pulları, iskambil kağıtları ile ve bilgisayar aracılığıyla sanal ortamda kumar oynanan iki adrese polis operasyon düzenledi. Operasyon düzenlenen adreslerde bulunan ve kumar oynayan 22 kişiye toplamda 127 bin 130 TL para cezası uygulandı.
13.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Gündem
Milli İstihbarat Akademisi'ne başvuru tarihi belli oldu mu? İşte aranan şartlar...
Milli İstihbarat Akademisi'ne başvuru tarihi belli oldu mu? İşte aranan şartlar... MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın dün açılışını gerçekleştirdiklerini duyurduğu Milli İstihbarat Akademisi, 6 Ocak tarihi itibarıyla faaliyetine başladı. Akademi, 2024 yılı güz döneminde yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci almaya başlayacağı bildirilirken detaylar da belli oldu.
11.01.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan akıllı telefon kararı
Milli Savunma Bakanlığı'ndan akıllı telefon kararı Harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımıyla ilgili yeni bir karar alındı. Öte yandan bedelli askerlik ücreti de belli oldu.
11.01.2024 Haberler
Milli Savunma Bakanlığı'ndan akıllı telefon kararı... Bedelli askerlikte ücret belli oldu
Milli Savunma Bakanlığı'ndan akıllı telefon kararı... Bedelli askerlikte ücret belli oldu Harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımıyla ilgili yeni bir karar alındı. Öte yandan bedelli askerlik ücreti de belli oldu.
11.01.2024 Gündem
Beşiktaş, Jonas Svensson transferini resmen açıkladı
Beşiktaş, Jonas Svensson transferini resmen açıkladı Beşiktaş, Adana Demirspor'dan ayrılan İsveçli sağ bek Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını açıkladı.
10.01.2024 Beşiktaş
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar ABD'de eski Başkan Trump yeniden hakim karşısında. 2020 başkanlık seçim sonuçlarına müdahale etmekle suçlanan Trump duruşmanın düşürülmesini istedi.
9.01.2024 Dünya
Barcelona'nın taksit hesabı Arda Güler transferine engel oldu! Manchester City gerçeği ortaya çıktı
Barcelona'nın taksit hesabı Arda Güler transferine engel oldu! Manchester City gerçeği ortaya çıktı Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde yaşananlar ortaya çıktı. Barcelona'nın transferde taksit hesabına takıldığı aktarıldı.
10.01.2024 Dünyadan Futbol
6 Ocak Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
6 Ocak Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Herkesin doğduğu tarihe göre bir burcu bulunur. Burçların özelikleri ise kişinin karakteristik özelliklerine de yansımaktadır. Özellikle burçları bulabilmek adına doğum tarihine bakılmalıdır. 6 Ocak hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
ABD'de haftalık çelik üretimi artış gösterdi
ABD'de haftalık çelik üretimi artış gösterdi ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda artış gösterdi.
9.01.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

6 Ocak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.