7 Aralık

7 Aralık

Son dakika 7 aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 aralık haber sayfamızda...

7 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.652 7 aralık haberi bulunmuştur.
Peru'da lüks saat soruşturmasında şok istifa! 'Ellerim temiz ayrılıyorum'
Peru'da lüks saat soruşturmasında şok istifa! 'Ellerim temiz ayrılıyorum' Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte hakkında yürütülen lüks saat soruşturması devam ederken, Peru İçişleri Bakanı Victor Torres istifa etti.
1.04.2024 Dünya
Peru: Devlet Başkanı Boluarte'nin evine polis baskın! Kapı koçbaşıyla kırıldı
Peru: Devlet Başkanı Boluarte'nin evine polis baskın! Kapı koçbaşıyla kırıldı Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte'nin evine lüks saatlerini mal varlığında beyan etmediği gerekçesiyle hakkında yürütülen ön soruşturma kapsamında baskın düzenlendi. Boluarte'nin evinin kapısı koçbaşıyla kırıldı.
30.03.2024 Dünya
Denetimler aralıksız devam ediyor:  212 milyon lira ceza kesildi
Denetimler aralıksız devam ediyor: 212 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele kapsamında, 2023'te 135 milyon 104 bin, 2024'te ise 77 milyon 71 bin olmak üzere toplamda 212 milyon 176 bin TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
19.03.2024 Ekonomi
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor Türkiye ile Yunanistan arasındaki temas ve ziyaret trafiği ivme kazanarak sürüyor.
14.03.2024 Gündem
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher için nefesler tutuldu. Finali 10 Mart saat 16.00’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
1.03.2024 Diğer
Ender Saraç ‘cinsel istismar’ suçundan hakim karşısında: Çok büyük bir iftiraya uğradım
Ender Saraç ‘cinsel istismar’ suçundan hakim karşısında: Çok büyük bir iftiraya uğradım Boşanma davası süren Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve soruşturma aşamasında çocuk ve annesinin geri aldığı "istismar" iddialarına yönelik ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.
22.02.2024 Gündem
Bakan Fidan, Yunan mevkidaşıyla temaslarda bulundu
Bakan Fidan, Yunan mevkidaşıyla temaslarda bulundu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Yunanistan Dışişleri Bakanı George Gerapetritis ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
18.02.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya: Bir tek vatandaşımızın dahi mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz
Bakan Yerlikaya: Bir tek vatandaşımızın dahi mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kilis'te 7 Aralık Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Yerlikaya, depremde 14 milyon vatandaşın doğrudan süreçten etkilendiğini ve önceliklerinin depremin yaralarını silerek konutların teslimini yapmak olduğunu söyledi. Bakan Yerlikaya, depremin ilk anından itibaren devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini ve depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığını söyledi.
16.02.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Bir tek vatandaşımızın dahi mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz
Bakan Yerlikaya: Bir tek vatandaşımızın dahi mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kilis'te 7 Aralık Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Yerlikaya, depremde 14 milyon vatandaşın doğrudan süreçten etkilendiğini ve önceliklerinin depremin yaralarını silerek konutların teslimini yapmak olduğunu söyledi. Bakan Yerlikaya, depremin ilk anından itibaren devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini ve depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığını söyledi.
16.02.2024 Gündem
Gazze'de insanlık dramı: Can kaybı en az 27 bin!
Gazze'de insanlık dramı: Can kaybı en az 27 bin! İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sonucu son 24 saatte 118 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 27 bin 19'a yükseldi.
1.02.2024 Dünya
Ünlü iş insanına silahlı saldırı anı kamerada! 'Sen Sözbir misin?' deyip vurdu
Ünlü iş insanına silahlı saldırı anı kamerada! 'Sen Sözbir misin?' deyip vurdu Ataşehir’de ünlü iş insanı Serdar Sözbir silahlı saldırıya ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı.
15.01.2024 Haberler
İş insanına silahlı saldırı anı kamerada! 'Sen Sözbir misin?' deyip vurdu
İş insanına silahlı saldırı anı kamerada! 'Sen Sözbir misin?' deyip vurdu Ataşehir’de iş insanı Serdar Sözbir'e silahlı saldırıya ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Fenomen Gizem Bağdaçiçek'e hapis istemi! 'Bu paylaşımlardan pişmanım'
Fenomen Gizem Bağdaçiçek'e hapis istemi! 'Bu paylaşımlardan pişmanım' Onlyfans adlı sosyal medya platformuna yüklediği içeriklerle tanınan, sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek'in 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.
10.01.2024 Haberler
Fenomen Gizem Bağdaçiçek'e hapis istemi! 'Bu paylaşımlardan pişmanım'
Fenomen Gizem Bağdaçiçek'e hapis istemi! 'Bu paylaşımlardan pişmanım' Onlyfans adlı sosyal medya platformuna yüklediği içeriklerle tanınan, sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek'in 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.
10.01.2024 Gündem
7 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
7 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar kişiliklerin kontrolünde önemli bir rol oynayan ifadelerdir. Kontrollü ve geliştirilmiş bir kişiliğe sahip olmak için burçları yakından takip etmek gerekiyor. Burç özelliklerini gerçek anlamı ile bilmek ve uygulamak son derece önemli konular arasında yer alıyor. 7 Aralık tarihi önemli bir burca dahil olduğu için burç yorumcuları tarafından ilgi ile araştırılıyor. 7 Aralık hangi burç oluyor sorusunu sizin için detaylı bir şekilde yanıtladık.
8.01.2024 Astroloji
Kara para aklamaya karşı ‘otomatik sistem’
Kara para aklamaya karşı ‘otomatik sistem’ TikTok, Türkiye’de 2023’ün 11 ayında yaklaşık 16,5 milyon içeriği topluluk kurallarını ihlalden dolayı kaldırdı. 2023’ün ilk çeyreğinde “yasa dışı faaliyet” ihlalleri ilk sırada yer alırken, son aylarda “zihinsel ve davranışsal sağlık” ihlalleri ilk sıraya yükseldi.
6.01.2024 Gündem
Real Madrid'de Arda Güler endişesi! İlk maçı öncesi korkutan görüntü
Real Madrid'de Arda Güler endişesi! İlk maçı öncesi korkutan görüntü Üst üste yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından Arda Güler, Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Genç futbolcunun yarın oynanacak olan Arandina maçında sahne alması beklenirken karşılaşmanın oynanacağı satdyumun zemini endişe yarattı.
5.01.2024 İspanya La Liga
İnşaat mühendisliğinden acı tablo: Temeli çürük!
İnşaat mühendisliğinden acı tablo: Temeli çürük! Türkiye’de 129 üniversitede inşaat mühendisliği programı var. Aralarında 200 puanlık farklar olduğu gibi bazısında bir profesör dahi yok. Kimi mühendisler, adım atmadıkları şantiyelere diplomalarını kiralarken uzmanlar, ‘Yetkin mühendislik şart’ diyor.
5.01.2024 Gündem
Lübnan Hakkında Bilgiler; Lübnan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Lübnan Hakkında Bilgiler; Lübnan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Lübnan Cumhuriyetinin Akdeniz'e kıyısı vardır. 22 Kasım 1943 tarihinde Fransa'dan ayrılan Lübnan aynı yıl bağımsızlığını ilan etti. Ülkenin gelişen sektörleri arasında bankacılık, tarım ve kimya endüstrisi yer alıyor. Lübnan'a dair en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
6 defa kalp nakli için çağrılmıştı! Hayatını değiştiren telefon
6 defa kalp nakli için çağrılmıştı! Hayatını değiştiren telefon Isparta’da kalp yetmezliği hastası Tevfik Serdar Demirtürk (46), 6 kez kalp nakli için çağrıldı, fakat uyumsuz doku nedeniyle nakil yapılamadı. 7'nci kez telefonu çalan Demirtürk'ün hayatı değişti.
3.01.2024 Gündem
Yanına aldığı bere katili ele verdi!
Yanına aldığı bere katili ele verdi! Erzurum’da geçtiğimiz haftalarda Nurullah Soysal’a yolun kenarında TIR'la çarpıp kaçan ve ölümüne neden olan Mehmet Ç. hakkında savcı taksirle ölüme sebep olmaktan yargılanmasını talep etti.
28.12.2023 Galeri
Resmi başvuruyu yaptı! Putin yeniden aday
Resmi başvuruyu yaptı! Putin yeniden aday Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gelecek yıl mart ayında yapılması planlanan devlet başkanlığı seçimleri için Rusya Merkez Seçim Komisyonu’na giderek adaylık için resmi başvurusunu yaptı.
18.12.2023 Dünya
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak 2024 itibarıyla başlıyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak 2024 itibarıyla başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde kullanılan otobüslerde araç takip cihazı takma zorunluluğu olacak, taşıtların konum, tarih ve saat bilgileri 2 dakikalık periyotlar halinde Bakanlığımızın ‘Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ne (U-ETDS) elektronik ortamda iletilecek” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin Yıllık basın değerlendirme toplantısında konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin terör örgütü PKK/YPG/SDG tatbikatına ilişkin soruya net yanıt verdi: Kimse bizim zekamızla alay etmesin.
16.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

7 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.