8 Ocak

8 Ocak

Son dakika 8 Ocak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 8 Ocak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 8 Ocak haber sayfamızda...

8 Ocak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.711 8 ocak haberi bulunmuştur.
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da Yılın 8 Nisan'daki ilk Güneş tutulması yalnızca Amerika kıtasından izlenebilecek.
23.03.2024 Dünya
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Haberler
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Dünya
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Dünyadan Futbol
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
Yatırımcılar dikkat: Borsada ‘temkinli olun’ uyarısı
Yatırımcılar dikkat: Borsada ‘temkinli olun’ uyarısı Merkez Bankası Başkanlığı’na Fatih Karahan’ın atanmasının ardından gözler piyasalara çevrildi. Geçen hafta borsa ve altında rekor seviyeler görülmüştü. TCMB Başkan değişikliğinin piyasalara yansıması ne olur? Borsa ve altında yeni tahminler neler? İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi
Özel hastanede skandal iddia! Yatışı istenmeyen hastanın oksijenin kesildi
Özel hastanede skandal iddia! Yatışı istenmeyen hastanın oksijenin kesildi Gaziosmanpaşa’da özel bir hastaneye ambulans ile getirilen ve buradan başka bir hastaneye götürülmek istenen Kemal Atkoşar’ın oksijenin kesildiği iddia edildi. Olaya ilişkin şikayetçi olan Kemal Atkoşar’ın kızı Ece Atkoşar “Gecelik bir meblağ ile yatış istendi. Bunu kabul etmedik. Bu aşamada oksijeni 40 dakika çekildi. Babamız birkaç saat entübe edilmek zorunda kaldı. Ertesi gün babamı kaybettik” dedi.
2.02.2024 Haberler
Özel hastanede skandal iddia! Yatışı istenmeyen hastanın oksijeni kesildi
Özel hastanede skandal iddia! Yatışı istenmeyen hastanın oksijeni kesildi Gaziosmanpaşa’da özel bir hastaneye ambulans ile getirilen ve buradan başka bir hastaneye götürülmek istenen Kemal Atkoşar’ın oksijenin kesildiği iddia edildi. Olaya ilişkin şikayetçi olan Kemal Atkoşar’ın kızı Ece Atkoşar “Gecelik bir meblağ ile yatış istendi. Bunu kabul etmedik. Bu aşamada oksijeni 40 dakika çekildi. Babamız birkaç saat entübe edilmek zorunda kaldı. Ertesi gün babamı kaybettik” dedi.
2.02.2024 Gündem
TOGG güncel rakamı açıkladı! İşte yollardaki T10X sayısı!
TOGG güncel rakamı açıkladı! İşte yollardaki T10X sayısı! TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.
1.02.2024 Ekonomi
Yaşamak için kaçmak zorundalar! Gulaglardan ilk görüntü geldi, skandallar silsilesi
Yaşamak için kaçmak zorundalar! Gulaglardan ilk görüntü geldi, skandallar silsilesi İngiliz basını yaşamak için ülkeden kaçmaya çalışan ancak yakalanınca gulaglara gönderilen veya öldürülen insanların hikayesini yazdı. Kan donduran detaylar dünya medyasında ses getirdi.
1.02.2024 Dünya
Piyasalarda kader günü! Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: İşte yeni tahminler
Piyasalarda kader günü! Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: İşte yeni tahminler Yeni hafta itibarıyla altın, dolar ve borsadaki hareketli seyir oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan piyasalarda gözler bugün Fed faiz kararında olacak. Peki kritik gelişme öncesi piyasalarda tahminler neler? Borsadaki yükselişin nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar borsa için ‘Bu seviyeyi kırmadan yeni zirveyi konuşmak zor’ dedi. İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Gündem
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’
Malatya'da meydana gelen 2 deprem sonrası şoke eden detay! ‘Fay haritalarında yok’ Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Prof. Dr. Kutoğlu, 4 noktaya dikkat çekip 5 kenti uyardı.
28.01.2024 Haberler
Türk Telekom GAMEON eTürkiye Kupası’nda şampiyon Galatasaray!
Türk Telekom GAMEON eTürkiye Kupası’nda şampiyon Galatasaray! Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen GAMEON eTürkiye Kupası’nda kupa Galatasaray'ın oldu.
25.01.2024 E-Spor
Fatih Camii saldırganı Ömer Salgın hakkında istenen ceza belli oldu
Fatih Camii saldırganı Ömer Salgın hakkında istenen ceza belli oldu Fatih Camii’nde bağırdığı için kendisini uyaran imam Galip Usta ve Bilal Erdem’i bıçaklayarak yaralayan saldırgan Ömer Salgın hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede şüphelinin “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “kasten yaralama” suçlarından istenen ceza belli oldu.
26.01.2024 Gündem
Antalya'dan sonra KKTC'ye de cesetler vurmaya başladı! Bir ay içinde sayı 3'e çıktı
Antalya'dan sonra KKTC'ye de cesetler vurmaya başladı! Bir ay içinde sayı 3'e çıktı Antalya’dan sonra KKTC'ye de cesetler vurmaya başladı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sahillerine bir ay içerisinde 3. ceset vurdu. İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
“Bitcoin 2024'ü yeni rekorlarla tamamlayabilir"
“Bitcoin 2024'ü yeni rekorlarla tamamlayabilir" Geçen yılı yüzde 150'nin üzerinde bir performansla tamamlayan kripto para birimi Bitcoin'e ilişkin merakla beklenen haber geldi, Bitcoin ETF'ler onaylandı. Bitcoin tabanlı borsa yatırım fonları, ilk işlem gününde 4,6 milyar dolarlık hacim yakaladı. Beklentiler, bu hacmin yıl sonuna dek 50 ila 100 milyar dolar arasında olabileceğine işaret ediyor.
23.01.2024 Ekonomi
Kadın balıkçılara yüzde 25 fazla destekleme
Kadın balıkçılara yüzde 25 fazla destekleme 8 Ocak’ta başlayan Küçük Ölçekli Balıkçıların Destekleme başvuruları 16 Şubat’ta sona erecek. Boyu 12 metreden küçük balıkçı gemileri ile iç sularda faaliyet gösteren balıkçı gemilerinin tamamı desteklemeden yararlanacakları açıklanırken, katın balıkçılara desteklemede yüzde 25 fazla ödeme yapılacağı açıklandı.
20.01.2024 Ekonomi
Ay'a dönüş: ABD'nin 50 yıl sonra başlattığı misyon başarısız oldu
Ay'a dönüş: ABD'nin 50 yıl sonra başlattığı misyon başarısız oldu ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) tarafından 8 Ocak’ta Vulcan Centaur roketi ile fırlatılan Peregrine uzay aracının hedefe ulaşamaması ile ABD’nin 50 yıl sonra ilk kez başlattığı Ay misyonu başarısızlıkla sonuçlandı.
19.01.2024 Dünya
Nikahına giderken öldü! Nişan görüntüleri ortaya çıktı
Nikahına giderken öldü! Nişan görüntüleri ortaya çıktı Kırşehir’de 10 gün önce nikahı için kent merkezine giderken otomobilinin şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Muhammed İnce'nin (26), nişanlısı Ayşegül Çeviren (25) ile nişanda çekilen son görüntüleri ortaya çıktı.
18.01.2024 Haberler
Nikahına giderken öldü! Nişan görüntüleri ortaya çıktı
Nikahına giderken öldü! Nişan görüntüleri ortaya çıktı Kırşehir’de 10 gün önce nikahı için kent merkezine giderken otomobilinin şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Muhammed İnce'nin (26), nişanlısı Ayşegül Çeviren (25) ile nişanda çekilen son görüntüleri ortaya çıktı.
18.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamı Galip Usta taburcu oldu: Kısa zamanda  göreve başlayacağım
Fatih Camii imamı Galip Usta taburcu oldu: Kısa zamanda göreve başlayacağım Fatih Camii İmamı Galip Usta, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Hastane çıkışında konuşan Usta, "İnşallah en kısa zamanda camiye geçmeyi arzu ediyorum. Bir dinlenme süreci var, gayet iyiyim, hamd olsun. Dinlenmeye, zamana bağlı bir iyileşme söz konusu olacak. İnşallah iyileştiğimde de kısa zamanda camide göreve başlayacağım" dedi.  
15.01.2024 Gündem
Yanındaki eşyalar dikkat çekti! Dağda cesedi bulunan Rus kadınla ilgili yeni gelişme
Yanındaki eşyalar dikkat çekti! Dağda cesedi bulunan Rus kadınla ilgili yeni gelişme Tatil için geldiği Antalya’nın Kemer İlçesinde kaldığı otelden dağlık bölgeye giden ve kaybolan daha sonra cansız bedenine ulaşılan Rus Uyruklu Nadezhda Iarygina ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
13.01.2024 Gündem
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı Kütahya’da, girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
Bir anda ortadan kayboldu! Kayıp Rus turist ile ilgili yeni gelişme
Bir anda ortadan kayboldu! Kayıp Rus turist ile ilgili yeni gelişme Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın Nadezhda Larygina, bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.
12.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Ocak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.