9 Eylül

9 Eylül

Son dakika 9 Eylül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 9 Eylül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 9 Eylül haber sayfamızda...

9 Eylül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.351 9 eylül haberi bulunmuştur.
Çankırı'da MHP'li İsmail Hakkı Esen belediye başkanı seçildi
Çankırı'da MHP'li İsmail Hakkı Esen belediye başkanı seçildi Çankırı'da resmi olmayan sonuçlara göre; MHP'li İsmail Hakkı Esen belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Seçimden sonra ‘tüzük’ mesaisi
Seçimden sonra ‘tüzük’ mesaisi  CHP’de, 31 Mart’tan sonra tüzük için kollar sıvanacak.
25.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı Libya'yı 42 yıl demir yumrukla yöneten Kaddafi'den geriye kalanlar da tartışma ve çatışma konusu olmaya devam etti. İktidarı döneminde lükse olan düşkünlüğüyle öne çıkan eski lidere dair ilginç detay ise ‘Afriqiyah Force One.' İşte Türkiye'ye de gelen ve her yerinde '9.9.99' yazısının yer aldığı uçağın sırrı.
21.03.2024 Dünya
‘İyi bir oyun planıyla geldik’
‘İyi bir oyun planıyla geldik’ KalDer İzmir Şubesi Başkanı Hakan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyet Gazetesi Ege Temsilcisi Aslı Öktener’i ziyaret etti.
16.03.2024 Ege
Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır
Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır Barış Arduç, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kızı Asya ile ilgili gelen sorulara yanıt veren Arduç, İspanyol paça pantolonu ve giyim tarzıyla dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
Geleceğin sanatçılarını yetiştiriyorlar
Geleceğin sanatçılarını yetiştiriyorlar Bitlis merkezde eğitim veren Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yaptıkları çalışmalarla geleceğe hazırlanıyorlar.
13.03.2024 Eğitim
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları... Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
4.03.2024 Cadde
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler'
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler' İzmir'de, şehir içi ulaşımın en önemli aşamalarından biri olan, Bornova Evka-3 ile Narlıdere'yi birbirine bağlayacak Narlıdere Metrosu törenle açıldı. Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine sitem etti.
24.02.2024 Gündem
Milyonlarca öğrenci ve veli bu habere kilitlendi! Tatil süresi kısalıyor eğitim süresi uzuyor
Milyonlarca öğrenci ve veli bu habere kilitlendi! Tatil süresi kısalıyor eğitim süresi uzuyor Milli Eğitim Bakanlığı 180 gün olan eğitim iş günü süresini artırmaya yönelik düzenleme hazırlığında. Peki düzenlemenin detayları neler? CNN Türk ekibinden Ceren Meriç uzmanına sordu. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Gündem
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024-25 UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.
9.02.2024 Milli Takım
Fenerbahçe'den radikal üyelik kararı! 3 dönem ve üzeri aidat borcu olan...
Fenerbahçe'den radikal üyelik kararı! 3 dönem ve üzeri aidat borcu olan... Sarı-lacivertli kulüpten üyelikle ilgili açıklama geldi. 3 dönem ve üzeri aidat borcu bulunan üyelerin kaydının silinebileceği duyuruldu.
8.02.2024 Fenerbahçe
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi
Dehşetten yine görüntüler ortaya çıktı! Sevgilisi buluşmasında öldüren dayak
Dehşetten yine görüntüler ortaya çıktı! Sevgilisi buluşmasında öldüren dayak Ankara'da 15 yaşından küçük kız arkadaşının akrabaları tarafından darbedilen ve polis merkezinde rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gençle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
24.01.2024 Gündem
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü…
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü… Yayıncılık serüveni boyunca başta çocuk kitaplarının basımı olmak üzere pek çok yeni Türk yazarın tanınmasına aracılık eden Özgür Eğitim Yayınevi’nin ikinci kuşak temsilcisi Özgür Kaplan, “Şimdi sırada Çocuklar İçin Nutuk var” diyor.
20.01.2024 Ege
Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım!
Barış Arduç: Karımın çalışkanlığına hayranım! Gupse Özay'ın eşi Barış Arduç, 'Lohusa' filminin galasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Ben karımın anneliğinden de yaptığı işlerden de çok çok razıyım" diyen Arduç, Özay'a övgüler yağdırdı.
18.01.2024 Cadde
Gupse Özay lohusa günlerini anlattı! 'Mahvetti, hayatımı kaydırdı'
Gupse Özay lohusa günlerini anlattı! 'Mahvetti, hayatımı kaydırdı' 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi çok izlenen filmlere imza atan komedyen Gupse Özay, doğum yaptığından beri kızı Jan Asya ile kendisinin ilgilendiğini söyledi. Kaygılı bir ruh haline sahip olmasına vurgu yapan ünlü oyuncu ve senarist, lohusalık dönemine dair çarpıcı sözler sarf etti.
16.01.2024 Cadde
Memurlara ödenecek yemek ücretleri belli oldu
Memurlara ödenecek yemek ücretleri belli oldu Devlet memurlarına yiyecek yardımı yönetmeliği uygulama tebliği Resmi Gazete'de yer aldı.
9.01.2024 Ekonomi
9 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
9 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Her bir burcun kendine has farklılıkları bulunmaktadır. Günümüzde astrolojiye olan ilgi de günden güne artıyor. İnsanların hangi burç olacağını ise doğdukları gün belirliyor. 9 Eylül hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Kuzey Kore Hakkında Bilgiler; Kuzey Kore Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kuzey Kore Hakkında Bilgiler; Kuzey Kore Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kuzey Kore, Asya kıtasında ve Kore Yarımadasında yer alır. Ülkenin resmi adı Kore Demokratik Halk Cumhuriyetidir. Ülke, Kore'nin 9 Eylül 1948 tarihinde dağılmasından sonra kuruldu. Kuzey Kore bayrağının anlamı ne, nüfusu ne kadar? Sizin için araştırdık ve derledik.
3.01.2024 Dünya
18 yıllık sır cinayet! 'Geliniyle ilişki yaşadığıma dair söylenti olduğunu kabul etmiştim'
18 yıllık sır cinayet! 'Geliniyle ilişki yaşadığıma dair söylenti olduğunu kabul etmiştim' Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 18 yıl önce işlenen faili meçhul cinayete ilişkin tutuklanan sanık mahkemede "Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Tutuklu sanık Sezai D. "Köyde maktulün geliniyle ilişki yaşadığıma dair söylenti olduğunu kabul etmiştim ancak ilişkiyi kabul etmedim" dedi.
22.12.2023 Gündem
Erken emeklilik için 2 önemli kriter! Aralık ayında başvuranlar daha az öder
Erken emeklilik için 2 önemli kriter! Aralık ayında başvuranlar daha az öder 9 Eylül 1999 öncesi işe girişi olanlar EYT kapsamında erken emekliliğe hak kazanmıştı. Ancak kişi EYT’li olsa da olmasa da daha erken emekli olabilir. Emekliliği erkene çeken formüller neler? Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş cevapladı.
13.12.2023 Ekonomi
Tanju Özcan afla CHP’ye geri döndü
Tanju Özcan afla CHP’ye geri döndü Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye dönmek için yaptığı başvuru, dün peş peşe gerçekleşen CHP MYK ve Parti Meclisi’nde görüşülerek, oy çokluğu ile kabul edildi.
28.11.2023 Gündem
Hamza Dağ'dan Tunç Soyer'e: Siyasi ayak oyunlarını bırak
Hamza Dağ'dan Tunç Soyer'e: Siyasi ayak oyunlarını bırak AK Parti'nin tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 9 Eylül törenlerinde ecdada hakaret ettiği gerekçesiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında soruşturma başlatıldığına dair haberlere ilişkin açıklama yaptı.
23.11.2023 Gündem
Otaparkta sevgilisine gözcülük yaptı! Suçüstü yapıldı
Otaparkta sevgilisine gözcülük yaptı! Suçüstü yapıldı Adana'da bir alışveriş merkezinin otoparkında sevgilisi Asiye O.’ya (21) gözcülük yaptırıp motosiklet çalan Hakan D. (23), çıkışta güvenlik görevlilerince suçüstü yakalandı.
13.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

9 Eylül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.