Değişiklik

Değişiklik

Son dakika değişiklik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değişiklik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değişiklik haber sayfamızda...

Değişiklik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51.886 değişiklik haberi bulunmuştur.
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Bakan Tekin koltuğunu Irmak Genç'e devretti
Bakan Tekin koltuğunu Irmak Genç'e devretti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in koltuğuna oturan 6'ncı sınıf öğrencisi Irmak Genç (11), teneffüs ve tatil süreleriyle ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek.
22.04.2024 Haberler
Bursa’da 1207 işletme denetlendi: 1 milyon 776 bin lira ceza kesildi
Bursa’da 1207 işletme denetlendi: 1 milyon 776 bin lira ceza kesildi Bursa’da Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, restoran ve kafe menülerindeki servis ücretleri, fiyat tarifeleri ile ilgili denetimlerini sürdürüyor. Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği 1 Ocak’tan bugüne kadar, 1207 işletmede 300 bin 40 ürün denetlenirken, belirtilen hususlara uymayan işletmelere 1 milyon 776 bin 682 lira para cezası kesildi.
21.04.2024 Gündem
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.04.2024 Futbol
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Karagümrükspor
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 Futbol
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de Beyoğlu’nda 1990 yılından beri Taksim - Tünel arasında hizmet veren nostaljik tramvaylar yerine kullanılacak akülü nostaljik tramvay test sürüşüne çıktı.
19.04.2024 Haberler
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de Beyoğlu’nda 1990 yılından beri Taksim - Tünel arasında hizmet veren nostaljik tramvaylar yerine kullanılacak akülü nostaljik tramvay test sürüşüne çıktı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Fred'in İsmail Kartal'a tepkisi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 Futbol
Müze gezmek Türkiye’de ucuz
Müze gezmek Türkiye’de ucuz Uzun bir bayram tatilini geride bıraktık. Dokuz günlük bu tatilde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve örenyerlerini toplamda 1 milyon 784 bin 233 kişi ziyaret etti.
18.04.2024 Kültür Sanat
Mohamed Salah iddiası: Suudi Arabistan'a gidecek!
Mohamed Salah iddiası: Suudi Arabistan'a gidecek! Eski futbolcu Jose Enrique, Mohamed Salah'ın Suudi Arabistan'a transfer olacağını öne sürdü.
17.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Değişiklik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.