Gaziantep

Gaziantep

Son dakika Gaziantep haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gaziantep gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gaziantep haber sayfamızda...

Gaziantep

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.625 gaziantep haberi bulunmuştur.
GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Gaziantep Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Servis servisinin altında kalan yaşlı adam feci şekilde can verdi
Servis servisinin altında kalan yaşlı adam feci şekilde can verdi Gaziantep'te, geri manevra yapan işçi servisinin altına alarak metrelerce sürüklediği yaşlı adam hayatını kaybetti.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Haberler
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
Sumudica: Beşiktaş onu transfer etmek için deli oluyor
Sumudica: Beşiktaş onu transfer etmek için deli oluyor Son olarak Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK'yı çalıştıran Rumen teknik adamdan transfer itirafı geldi.
27.03.2024 Beşiktaş
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Fernando Santos'tan Aboubakar kararı!
Fernando Santos'tan Aboubakar kararı! Beşiktaş’ın hocası Santos hücum hattını değiştirmeye hazırlanıyor. Mağlup oldukları son 3 maçta 1 gol atmalarını dikkate alan Portekizli teknik adam, Başakşehir’e karşı Aboubakar’ı 11’de düşünüyor.
27.03.2024 Beşiktaş
Türkiye’nin sınai haklar haritası! İstanbul lider
Türkiye’nin sınai haklar haritası! İstanbul lider Türk Patent ve Marka Kurumu 2023 yılına ait sınai haklar verilerini açıkladı.
27.03.2024 Ekonomi
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
GAZİANTEP SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Gaziantep seçim sonuçları canlı takip ekranı
GAZİANTEP SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Gaziantep seçim sonuçları canlı takip ekranı Türkiye'de her beş yılda bir düzenlenen yerel seçimlerde, Gaziantep kentinin kaderi belirlenecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte netleşecek. Gaziantep seçim sonuçlarına ulaşmak için Milliyet.com.tr'nin özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler halinde sunulacak. Gaziantep şehrinde seçimin bitmesiyle birlikte son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Gaziantep seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. Ayrıca geçmiş yerel seçim sonuçları da bu ekranda olacak.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
GAZİANTEP BAŞKAN ADAYLARI 2024 - (Yerel Seçim Sonuçları Aday Listesi) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri
GAZİANTEP BAŞKAN ADAYLARI 2024 - (Yerel Seçim Sonuçları Aday Listesi) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Gaziantep Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Şoförün dikkati faciayı önledi!
Şoförün dikkati faciayı önledi! Hatay’ın Hassa ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Işık ihlali sonrası çakıl yüklü TIR sürücüsünün ani frenle faciayı önlediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
26.03.2024 Haberler
Şoförün dikkati faciayı önledi!
Şoförün dikkati faciayı önledi! Hatay’ın Hassa ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Işık ihlali sonrası çakıl yüklü TIR sürücüsünün ani frenle faciayı önlediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
26.03.2024 Gündem
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Süper Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Süper Lig'de 32. haftanın programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın müsabakalarına ilişkin programı açıkladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Süper Lig
CHP lideri Özel, Kilis'te konuştu
CHP lideri Özel, Kilis'te konuştu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Emeklinin yalana, sahte vaade karnı tok. Madem emekliye para yok, 31 Mart'ta AKP ve MHP'ye oy moy yok" dedi.
25.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.