A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımı

Son dakika A Milli Futbol Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli Futbol Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli Futbol Takımı haber sayfamızda...

A Milli Futbol Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.075 a milli futbol takımı haberi bulunmuştur.
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım' Valencia forması giyen milli savunmacı Cenk Özkacar suskunluğunu bozdu. Genç stoper, EURO 2024 öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.04.2024 İspanya La Liga
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı! 'Sadece bir saat sürdü'
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı! 'Sadece bir saat sürdü' Trabzonspor'dan ara transfer döneminde Hull City'e giden Abdülkadir Ömür suskunluğunu bozdu. Transfer sürecini anlatan Abdülkadir Ömür'ün Acun Ilıcalı ile ilgili itirafı dikkat çekti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
TFF Genel Kurulu, 18 Temmuz'da yapılacak! EURO 2024 detayı
TFF Genel Kurulu, 18 Temmuz'da yapılacak! EURO 2024 detayı Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
8.04.2024 Süper Lig
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılıyor. Stefan Kuntz'un Bochum'un başına geçmesi bekleniyor.
8.04.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu Real Madrid'de bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç on numaranın transfere dair kararını duyurdu.
6.04.2024 İspanya La Liga
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim' Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, görev almak istediği takımı açıkladı.
4.04.2024 Dünyadan Futbol
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir!
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
1.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
31.03.2024 Yeni Malatyaspor
Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı
Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'na Arsenal'ın ilgisinin gittikçe büyüdüğü belirtildi. Mikel Arteta'nın tecrübeli futbolcunun performansından hayran kaldığı aktarıldı.
31.03.2024 Fenerbahçe
Almanya, Can Uzun'u konuşuyor! Parmak ısırtan performans
Almanya, Can Uzun'u konuşuyor! Parmak ısırtan performans Bundesliga II temsilcisi Nürnberg'de forma giyen genç oyuncu, Hertha Berlin maçında da başarılı performansını iki golle süsledi. Can böylece bu sezonki gol sayısını 18'e yükseltti.
31.03.2024 Almanya Bundesliga
Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak'
Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak' Beşiktaş'ta gelecek sezon adına başlayan transfer çalışmalarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların eski Trabzonsporlu futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.
30.03.2024 Beşiktaş
Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur
Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur Juventus'un genç futbolcusu Kenan Yıldız'la ilgili çarpıcı bir karara imza attığı öne sürüldü. Serie A devinin 18 yaşındaki Türk futbolcuyu onurlandıracağı aktarıldı.
29.03.2024 İtalya Serie A
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? EURO 2024'e sayılı günler kala turnuvanın favorileri sıralaması ortaya çıktı. Türkiye'nin 24 takımlı organizasyondaki yeri dikkat çekti.
29.03.2024 EURO 2024
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt!
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde gelen bir soruya sert bir yanıt verdi.
27.03.2024 Milli Takım
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi!
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi! A Milli Takım, Ernst Happel'de Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Spor yorumcusu Mehmet Özdilek milli yıldız için "Futbolu unutmuş gibi" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Milli Takım
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Avusturya-Türkiye maçından kareler
Avusturya-Türkiye maçından kareler A Milli Futbol Takımı, Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi.
26.03.2024 Milli Takım
Ralf Rangnick'ten Türkiye için Montella yorumu!
Ralf Rangnick'ten Türkiye için Montella yorumu! Avusturya Teknik Direktörü Ralf Rangnick, Türkiye maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rangnick, 'Hazırlık maçı da olsa kurmuş olduğumuz sistemi çok iyi seviyede tutmamız gerekiyor.' dedi.
25.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz!
Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, Avrupa Şampiyonası’na sayılı günler kala takımın son durumunu değerlendirdi, “Hayallerimiz var ve o hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz” ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.