A Star İs Born

A Star İs Born

Son dakika A Star is Born haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Star is Born gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Star is Born haber sayfamızda...

A Star İs Born

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94 a star is born haberi bulunmuştur.
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
Bradley Cooper'dan 'Hangover 4' açıklaması
Bradley Cooper'dan 'Hangover 4' açıklaması Bradley Cooper'a, hem daha dramatik rollerde oynamak hem de kamera arkasında daha fazla vakit geçirmek için komedi geçmişini geride bırakıp bırakmadığı soruldu. Ünlü besteci Leonard Bernstein‘ın hayatına odaklanan 'Maestro' filmi için gün sayan dünyaca ünlü aktör, yeni bir 'The Hangover' (Felekten Bir Gece) projesinde yer alıp almayacağını açıkladı.
28.11.2023 Cadde
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor D-Smart GO kasım ayına özel yeni bir kategori ekliyor. ‘Kasımda Aşk Başkadır’ ismi verilen kategori ile yerli ve yabancı filmler izleyicilerle buluşuyor.
6.11.2023 Cadde
Irina Shayk eski sevgilisi Bradley Cooper'a üstsüz poz verdi!
Irina Shayk eski sevgilisi Bradley Cooper'a üstsüz poz verdi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, Cooper ile tatile çıkarak şaşırttı. Shayk'ın eski aşkı Cooper'a üstsüz poz vermesi dikkat çekti.
29.08.2023 Cadde
Robert De Niro'nun torununun ölüm nedeni açıklandı! Leandro De Niro Rodriguez'in otopsi raporu
Robert De Niro'nun torununun ölüm nedeni açıklandı! Leandro De Niro Rodriguez'in otopsi raporu 'The Godfather Part II' (Baba 2)ve 'Raging Bull' (Kızgın Boğa) fimleri ile Oscar kazanan dünyaca ünlü ABD'li aktör Robert De Niro, 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez'in acısını yaşıyor. 2 Temmuz'da New York'ta bir evde 'beyaz toz bir maddenin' yanında ölü bulunan Rodriguez'in ölüm nedeni ortaya çıktı.
10.08.2023 Cadde
Robert De Niro'dan 19 yaşında hayatını kaybeden torunu hakkında açıklama
Robert De Niro'dan 19 yaşında hayatını kaybeden torunu hakkında açıklama Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez yaşamını yitirmişti. Usta oyuncu, torununun ölümü hakkında ilk kez konuştu.
4.07.2023 Cadde
Lady Gaga'nın 'Bloody Mary' şarkısı 11 yıl sonra nasıl hit oldu?
Lady Gaga'nın 'Bloody Mary' şarkısı 11 yıl sonra nasıl hit oldu? Kitsch ve eğlenceli 'Bloody Mary', Lady Gaga'nın 2010'lu yılların başına damga vuran 'Born This Way' albümünün gizli hit'lerinden biriydi. Lady Gaga'nın gelmiş geçmiş en hakkı yenen şarkısı olan 'Bloody Mary' bugünlerde sosyal medyanın etkisi sayesinde dijital müzik platformlarında tekrar patlama yaptı. Hem de tam 11 yıl sonra!
12.12.2022 Müzik
Meraktan deliriyoruz
Meraktan deliriyoruz “Joker: Folie à Deux”, senaryo kapağının görüntüsü paylaşıldığı andan itibaren sinemaseverleri meraktan çıldırtıyor. Neyse ki filmden detaylar netleşmeye başladı.”
13.08.2022 Kültür Sanat
Bradley Cooper: Rol kesiyorduk!
Bradley Cooper: Rol kesiyorduk! ABD'li oyuncu Bradley Cooper (46), Lady Gaga (35) ile başrol oynadığı 'Bir Yıldız Doğuyor' (A Star Is Born) filmi sonrası çıkan aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.
20.11.2021 Cadde
Her zaman istediğini söyledi
Her zaman istediğini söyledi Sanat dünyasında tüm normları yerle bir eden Barbra Streisand, yeni bir albüm ve kitap müjdesiyle hayranlarıyla buluştu. Efsanevi yıldızın kariyeri bir başarı hikâyesinin yanı sıra sessiz bir devrim, nazik bir başkaldırı ve tüm kadınlar için ilham verici bir yolculuk. Her zaman istediğini söyleyen ve farklı görünmekten korkmadan yola devam eden bir kadının hikâyesi...
15.08.2021 Dünya
Beykoz Kundura'da Bir Yaz Gecesi Festivali
Beykoz Kundura'da Bir Yaz Gecesi Festivali Kundura Sinema ve Sahne’nin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Bir Yaz Gecesi Festivali’nin açık hava film programı için biletler satışa çıktı.
9.07.2021 Kültür Sanat
Irina Shayk kızı ile gezintide
Irina Shayk kızı ile gezintide Dünyaca ünlü model Irina Shayk, önceki gün Bradley Cooper ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lea ile birlikte görüntülendi. Güzel havanın tadını çıkartarak yürüyüş yapan anne-kız, keyifli halleriyle dikkat çekti.
9.05.2021 Cadde
‘Sevgililer Günü’ne özel  filmler ve şarkılar
‘Sevgililer Günü’ne özel filmler ve şarkılar TV+ ve fizy, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için bugüne özel listeler hazırladı. Sinemaseverler, TV+’ta ‘Ağır Romantik’ kategorisinde popüler aşk filmleri izleyebilirken, fizy’de sevilen sanatçıların unutulmaz aşk şarkıları dinleyicilerle buluşacak.
12.02.2021 Kültür Sanat
Lady Gaga beyazperdeye dönüyor
Lady Gaga beyazperdeye dönüyor 'A Star is Born' filmindaki performansıyla dikkatleri çeken Lady Gaga, Maria Beetle'ın kitabından uyarlanarak beyazperdeye aktarılan 'Bullet Train'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.
23.11.2020 Cadde
62. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
62. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu 62. Grammy Ödülleri Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye, tüm Kobe Bryant'ın tüm dünyayı sarsan vefat haberi damga vururken Billie Eilish "En İyi Şarkı" ödülünün sahibi oldu.
27.01.2020 Kültür Sanat
Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi
Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi Bir döneme damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson, yapımcı Jon Peters ile pazartesi günü Malibu Kaliforniya'da düzenlenen özel bir törenle dünyaevine girdi.
22.01.2020 Cadde
Lady Gaga'nın Oscar itirafına kim şaşırdı?
Lady Gaga'nın Oscar itirafına kim şaşırdı? Lady Gaga'nın 10 yıllık müzik kariyeri sonrasında Oscar'a giden yolda yürüdüğü şöhret yolculuğu artık alarm veriyor. Kariyerinin başından beri bizleri şaşırtan Gaga artık güldürmüyor. Bradley Cooper'la sevgili olup olmadıkları merak edilen Gaga öyle bir şey demiş ki Molatik olmamak imkânsız...
8.11.2019 Ünlüler
Lady Gaga: Her şey başından sonuna kurguydu
Lady Gaga: Her şey başından sonuna kurguydu Lady Gaga'dan aylar sonra şaşırtan itiraf geldi. ‘A Star Is Born’ (Bir Yıldız Doğuyor) filminde başrol oynadığı Bradley Cooper ile adı aşk dedikodularına karışan şarkıcı, "Her şey başından sonuna kurguydu" dedi.
7.11.2019 Cadde
Lady Gaga ‘Gucci Cinayeti’nde
Lady Gaga ‘Gucci Cinayeti’nde Ridley Scott, Maurizio Gucci cinayetini konu alacak yeni filmi için hazırlıklara başladı.
3.11.2019 Gündem
Lady Gaga'nın kariyerinin kilit noktası: 'Artpop' başarısızlığı
Lady Gaga'nın kariyerinin kilit noktası: 'Artpop' başarısızlığı Lady Gaga'nın kariyeri son yıllarda enteresan bir çizgide gidiyor. Poptan uzaklaşıp caza yanaşan Gaga, 'A Star Is Born' filmiyle de yalnızca bir şarkıcı olmadığını kanıtlamıştı...
21.09.2021 Müzik
Paramparça hissediyor
Paramparça hissediyor Lady Gaga’nın son dönemde yaşadığı psikolojik baskı nedeniyle kendisini paramparça hissettiği öğrenildi.
20.06.2019 Dünya
Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığının sebebi Lady Gaga mı?
Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığının sebebi Lady Gaga mı? Irina Shayk ve Bradley Cooper aşkının bittiği konuşuluyor. Hollywood taraflarından gelen aşk ve ayrılık haberlerini genelde heyecansız bulmama rağmen bu sefer işin içinde başka bir mesele var. Çünkü bu aşkın inatla Lady Gaga tarafından bitirildiği konuşuluyor.
12.06.2019 İlişkiler
Irina Shayk-Bradley Cooper aşkını bitiren olay!
Irina Shayk-Bradley Cooper aşkını bitiren olay! Rus manken Irina Shayk (33), 4 yıldır birlikte olduğu Bradley Cooper'dan (44) 4 gün önce ayrılmıştı. Bu ayrılığa ünlü oyuncunun 'A Star Is Born' filminde başrolü paylaştığı Lady Gaga ile samimiyetinin neden olduğu öne sürülmüştü
10.06.2019 Cadde
Irina Shayk-Bradley Cooper aşkını bitiren olay!
Irina Shayk-Bradley Cooper aşkını bitiren olay! Rus manken Irina Shayk (33), 4 yıldır birlikte olduğu Bradley Cooper'dan (44) 4 gün önce ayrılmıştı. Bu ayrılığa ünlü oyuncunun 'A Star Is Born' filminde başrolü paylaştığı Lady Gaga ile samimiyetinin neden olduğu öne sürülmüştü
10.06.2019 Cadde
Övgü dolu sözler
Övgü dolu sözler Lady Gaga hakkında bir yazı kaleme alan Celine Dion, “Dünyanın en mükemmel seslerinden biri” dedi.
19.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

A Star İs Born ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.