Abbas

Abbas

Son dakika Abbas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abbas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abbas haber sayfamızda...

Abbas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.914 abbas haberi bulunmuştur.
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı! Sivil ve askeri can kayıpları var
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı! Sivil ve askeri can kayıpları var İsrail, Halep kentine hava saldırısı düzenledi. Suriye ordusu saldırıda sivil ve askeri can kayıpları olduğunu açıkladı.
29.03.2024 Dünya
İsrail Suriye'ye füze attı! Saldırıda 2 kişi yaralandı
İsrail Suriye'ye füze attı! Saldırıda 2 kişi yaralandı İsrail Suriye'ye hava saldırısında bulundu. Suriye basınında yer alan habere göre 2 kişinin yaralandığı açıklandı.
28.03.2024 Dünya
Mahmud Abbas’tan yeni hükümete onay
Mahmud Abbas’tan yeni hükümete onay Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ülkenin yeni Başbakanı Muhammed Mustafa liderliğinde kurulan yeni hükümete onay verdi.
28.03.2024 Dünya
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
27.03.2024 Dualar
‘Üsse saldıracağımızı Washington biliyordu’
‘Üsse saldıracağımızı Washington biliyordu’ İran’ın dışişleri eski bakanı Muhammed Cevad Zarif’in bakanlığı dönemini kapsayan kitabında, Washington’ın, ülkesinin Irak’ta ABD’ye ait Ayn el Esed üssüne saldıracağını önceden bildiğini yazdı.
25.03.2024 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Sisi ile temaslarda bulundu
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Sisi ile temaslarda bulundu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 6. Orta Doğu turu kapsamında geldiği Mısır'da Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi.
21.03.2024 Dünya
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
21.03.2024 Haberler
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
21.03.2024 Gündem
Yahudi ABD Senatörü Schumer, Netanyahu’yu değiştirmek için İsrail’e seçim çağrısı yaptı
Yahudi ABD Senatörü Schumer, Netanyahu’yu değiştirmek için İsrail’e seçim çağrısı yaptı ABD Senatosu Demokrat Parti Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, Gazze Şeridi’nde devam eden savaş sebebiyle Başbakan Netanyahu’yu sert bir dille eleştirerek, İsrail’de seçim yapılması çağrısında bulundu.
15.03.2024 Dünya
İsrail’e Refah için baskı
İsrail’e Refah için baskı İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş sürerken, bir milyonun üzerinde sivilin sığındığı Refah kentine yönelik olası bir İsrail operasyonunu önlemek adın uluslararası baskı artıyor. Refah’ta geniş çaplı bir operasyonun felaket getireceği ifade edilirken, ABD’nin de bu konuda İsrail’e baskı yaptığı öğrenildi.
15.03.2024 Dünya
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı Suadiye'deki evinin önünde 7 Mart 1990 günü uğradığı silahlı saldırıda 55 yaşında hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Müdürü Çetin Emeç ile şoförü Sinan Ercan mezarları başında anıldı.
7.03.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Saldırılar neden aniden durdu? ABD'liler sesiz 5 Mart'ın sebebini açıkladı
Gazze'deki savaşta son dakika... Saldırılar neden aniden durdu? ABD'liler sesiz 5 Mart'ın sebebini açıkladı Filistin lideri Abbas'ı Ankara'da ağırlayan Erdoğan'ın sözleri Al Jazeera'dan Xinhua'ya kadar dünyada ses getirdi. ISW ve CTP ise, sessiz günün detaylarını paylaşıyor.
6.03.2024 Dünya
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: Hüsnü Kümek öldürüldü
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: Hüsnü Kümek öldürüldü MİT, terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlularından Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Haberler
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: Hüsnü Kümek öldürüldü
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: Hüsnü Kümek öldürüldü MİT, terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlularından Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
‘Adil barışa ihtiyaç var’
‘Adil barışa ihtiyaç var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beştepe’de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı ağırladı.
6.03.2024 Gündem
Filistin Devlet Başkanı Türkiye'de! Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Filistin Devlet Başkanı Türkiye'de! Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın Toplantısında konuşuyor.
5.03.2024 Haberler
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
Türkiye'ye kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas görüştü
Türkiye'ye kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas görüştü Filistin Devlet Başkanı Abbas Ankara'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
5.03.2024 Gündem
Abbas bugün Türkiye’de
Abbas bugün Türkiye’de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle bugün Türkiye’ye geliyor.
5.03.2024 Gündem
‘Irak’taki terör bu yaz çözülecek’
‘Irak’taki terör bu yaz çözülecek’ Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada yeni bir sınır ötesi terör harekatı sinyali veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! "Bu yaz çember tamamlanacak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! "Bu yaz çember tamamlanacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na ilişkin son gün oturumlarının ardından değerlendirme toplantısı düzenledi.
3.03.2024 Dünya
Filistin Devlet Başkanı Abbas salı günü Ankara’ya geliyor
Filistin Devlet Başkanı Abbas salı günü Ankara’ya geliyor Antalya Diplomasi Forumu’nda konuşan Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el Maliki, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın salı günü Ankara’ya geleceğini açıkladı.
3.03.2024 Gündem
Filistin Başbakanı istifasını duyurdu!
Filistin Başbakanı istifasını duyurdu! Filistin Başbakanı Muhammad İştiyye, Filistinliler arasında siyasi düzenlemeler konusunda geniş bir mutabakatın oluşmasını sağlamak amacıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abbas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.