Abd Dışişleri Bakanı Pompeo

Abd Dışişleri Bakanı Pompeo

Son dakika ABD Dışişleri Bakanı Pompeo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo haber sayfamızda...

Abd Dışişleri Bakanı Pompeo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.607 abd dışişleri bakanı pompeo haberi bulunmuştur.
Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan dikkat çeken 'Taliban' açıklaması
Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan dikkat çeken 'Taliban' açıklaması Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, kendi dönemlerinde Afganistan'da Taliban ile müzakere sürecinde, Trump yönetiminin "Taliban'a asla güvenmediğini" savundu.
15.08.2021 Dünya
‘F-35’ler Yunanistan’a verilsin’
‘F-35’ler Yunanistan’a verilsin’ ABD’li Senatörler Bob Menendez ve Marco Rubio, Senato’ya sundukları “ABD-Yunanistan savunma iş birliği” tasarısında, Türkiye için üretilen F-35 uçaklarının Atina yönetimine verilmesini önerdi. Söz konusu tasarı, ABD’nin Yunan askeri modernizasyonuna desteğini artırmayı ve Kıbrıs, Yunanistan, İsrail ile ortak askeri çalışmaları teşvik ediyor. Menendez ve Rubio imzasını taşıyan tasarı, Washington ve Atina arasındaki askeri işbirliğini daha da artırmayı hedefliyor.
11.06.2021 Dünya
Reuters: Avrupa Birliği liderleri Pompeo ile görüşmeyi iptal etti
Reuters: Avrupa Birliği liderleri Pompeo ile görüşmeyi iptal etti Reuters haber ajansı, ABD Dışişleri Başkan Yardımcısı Mike Pompeo'nun planlanan son Avrupa ziyaretinin Lüksemburg ayağını, Avrupa Birliği (AB) liderlerinin kendisiyle görüşmeyi reddetmesi sebebiyle iptal ettiğini duyurdu.
13.01.2021 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Belçika'ya gidiyor
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Belçika'ya gidiyor ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun bu hafta Belçika'yı ziyaret edeceği ve orada NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sophie Wilmes ile görüşeceği bildirildi. Görevi bırakmasına bir hafta kalan Pompeo'nun Belçika'ya seyahat etmesi dikkati çekti.
12.01.2021 Dünya
Çin Hong Konglu muhalif medya patronunu dolandırıcılıkla suçladı
Çin Hong Konglu muhalif medya patronunu dolandırıcılıkla suçladı Bugün mahkemeye çıkarılan demokrasi yanlısı aktivist Jimmy Lai'nin kefaletle serbest bırakılmasına izin verilmedi.
3.12.2020 Dünya
‘CHP bir milli güvenlik meselesine dönüşmüştür’
‘CHP bir milli güvenlik meselesine dönüşmüştür’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın sözleri üzerinden CHP’ye yüklenirken,  “Bunlar yerli milli olamazlar. Bu milletin evladı asla olamazlar... Askere düşmanlık, düşmana askerliktir..  Artık öyle bir noktaya gelinmiştir ki CHP bir milli güvenlik meselesine dönüşmüştür” dedi.
2.12.2020 Siyaset
Son dakika... Gizli buluşma açığa çıktı! Netanyahu Suudi Arabistan'da...
Son dakika... Gizli buluşma açığa çıktı! Netanyahu Suudi Arabistan'da... ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Suudi Veliaht Prens Selman'la görüşmesine İsrail Başbakanı Netanyahu'nun da katıldığının ortaya çıkması, gündeme bomba gibi düştü. Wall Street Journal'a konuşan bir Suudi danışman, normalleşme anlaşmasının masaya yatırıldığını söyledi, Riyad ise gizli buluşmayı yalanlıyor.
23.11.2020 Dünya
Veliaht Prens Selman ve Pompeo görüştü
Veliaht Prens Selman ve Pompeo görüştü Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile ülkenin Kızıldeniz kıyısındaki Neom kentinde bir araya geldi.
23.11.2020 Dünya
İki kaosun ortasında 7 ay
İki kaosun ortasında 7 ay Koronavirüs salgınının başlarında ABD’ye giden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, uçuşların kapanmasıyla günde 6 bin kişinin öldüğü ülkede yaşadıklarını yazdı.
22.11.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'ya tepki
Ömer Çelik'ten ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'ya tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun işgal altındaki Filistin topraklarında gayrı meşru kurulan yerleşim yerlerini ziyaret etmesi uluslararası hukukun ve kararların açık ihlalidir" dedi.
20.11.2020 Siyaset
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo’dan işgal altındaki Golan Tepeleri’ne ziyaret
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo’dan işgal altındaki Golan Tepeleri’ne ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İsrail ziyaretinin ikinci gününde işgal altındaki Batı Şeria’da bulunan bir Yahudi yerleşim biriminin ardından işgal altındaki Golan Tepeleri'ni de ziyaret etti. 
19.11.2020 Dünya
CNN: ABD Dışişleri Bakanlığı Biden'ı engelledi
CNN: ABD Dışişleri Bakanlığı Biden'ı engelledi CNN International, seçilmiş başkan ve dünya liderleri arasında aracı olması gereken Dışişleri Bakanlığı'nın Pompeo'nun talimatıyla görevini yapmadığını bildiriyor.
12.11.2020 Dünya
‘Paşinyan masaya olumlu yaklaşmıyor’
‘Paşinyan masaya olumlu yaklaşmıyor’ Dağlık Karabağ’daki son gelişmeler, 30 yıl önce Azerbaycan-Ermenistan arasında barışçıl çözümün sağlanması için kurulan AGİT Minsk Grubu’nun işlevini tartışılır hale getirdi.
23.10.2020 Dünya
ABD'den İran'a tehdit: Hazırız!
ABD'den İran'a tehdit: Hazırız! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD'nin İran ile silah ticaretine giren kişi ve kuruluşlara yaptırım uygulamaya hazır olduğunu bildirdi.
18.10.2020 Dünya
Son dakika haberleri: Aliyev canlı yayında ilk kez açıkladı!
Son dakika haberleri: Aliyev canlı yayında ilk kez açıkladı! Son dakika haberine göre; ateşkesi hiçe sayan Ermenistan’dan sivillere yeni bir alçak saldırı daha düzenledi. Ermeni ordusu, defin için mezarlıkta bulunanlara top atışı yaptı. Saldırı sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Ermenistan'ın saldırıları sürerken Dağlık Karabağ'daki çatışmalarla ilgili olarak ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan ise skandal bir açıklama geldi. Karabağ'da işgalci Ermenistan'ı destekleyen Yunanistan'dan da yeni bir adım geldi. Son dakika haberine göre, Ermenistan ordusu Nahçıvan'a balistik füze attı. İlk gelen bilgilere göre füze boş alanda patladı. Ermeni parlamentosunun, "Türk mallarına yasak" konulu bir tasarıyı değerlendirmeye aldığı ortaya çıktı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ise A Haber'e konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Azerbaycan ordusu, Hocavend ilinin Ahulu, Kirmencik ve Akbulak köyünü işgalden kurtardı.
16.10.2020 Gündem
‘Süper güçlerin’ küresel mücadelesi
‘Süper güçlerin’ küresel mücadelesi ABD, Çin ve Rusya’nın küresel güç mücadelesi devam ediyor. ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, BM İnsan Hakları Konseyi’ne Çin ve Rusya’nın seçilmesini sert biçimde eleştirirken, bu ülkelerin ABD içindeki faaliyetleri konusunda da uyarıda bulundu.
15.10.2020 Dünya
ABD'den Çin ve Rusya'nın BM İnsan Hakları Konseyi'ne seçilmesine tepki
ABD'den Çin ve Rusya'nın BM İnsan Hakları Konseyi'ne seçilmesine tepki ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, hak ihlalleriyle eleştirilen Rusya ile Çin'in Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi'ne seçilmesine tepki gösterdi.
13.10.2020 Dünya
Pompeo: Tüm olasılıklara hazırız
Pompeo: Tüm olasılıklara hazırız ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Başkan Donald Trump'ın sağlığı ile ilgili olarak, “Gerçekleşebilecek tüm olasılıklara tamamen hazırız” açıklamasını yaptı.
5.10.2020 Dünya
ABD'den Türkiye'ye Doğu Akdeniz övgüsü
ABD'den Türkiye'ye Doğu Akdeniz övgüsü ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Philip Reeker, Doğu Akdeniz'de yükselen gerilimin ardından Türkiye ile Yunanistan arasında varılan diyalog kararını övdü.
3.10.2020 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Vatikan'da Papa ile görüşemedi
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Vatikan'da Papa ile görüşemedi ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Vatikan Devlet Sekreteri (Başbakan) Kardinal Pietro Parolin ve Vatikan Devletlerle İlişkiler Sekreteri (Dışişleri Bakanı) Monsenyör Paul Richard Gallagher ile görüştü.
1.10.2020 Dünya
Son dakika... Resmen duyurdular! ABD savaş gemisi Yunan üssünde...
Son dakika... Resmen duyurdular! ABD savaş gemisi Yunan üssünde... Girit'teki Suda Üssü'nü ziyaret edip Türkiye'ye Doğu Akdeniz mesajı veren ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Yunan fırkateyninin gezip ağzındaki baklayı çıkardı. Türkiye'ye karşı safını seçen ABD, Doğu Akdeniz'de bugün çizgiyi aştı.
29.09.2020 Dünya
Papa Francis'den Pompeo'nun görüşme talebine ret!
Papa Francis'den Pompeo'nun görüşme talebine ret! Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Vatikan ziyareti sırasında görüşme talebini reddettiği öğrenildi.
29.09.2020 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Yunanistan'da mevkidaşı Dendias ile görüştü
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Yunanistan'da mevkidaşı Dendias ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile bir araya geldi.
28.09.2020 Dünya
Son dakika... Bir mesaj yetti! Yunanistan'da ses getirdi..
Son dakika... Bir mesaj yetti! Yunanistan'da ses getirdi.. Türkiye'nin muhtemel hamlesinin ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Yunanistan ziyaretinden önce gelmesine dikkat çeken Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vazgeçmediğini yazdı.
27.09.2020 Dünya
Son dakika... Yunan ordusunda skandal! Bu pozu verip...
Son dakika... Yunan ordusunda skandal! Bu pozu verip... Doğu Akdeniz'de Yunanistan ve Güney Kıbrıs'a açık şekilde destek veren isimler, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun ziyaretinin ardından adaya gidiyor. ABD ile geçen hafta hava tatbikatı başlatan Yunan ordusu, bu kez Batı Trakya'da tanklarla gövde gösterisine girişti. Bir ulusal muhafızın sosyal medya paylaşımı ise ülke çapında çalkantıya yol açtı.
14.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Dışişleri Bakanı Pompeo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.