Abd Savunma Bakanı

Abd Savunma Bakanı

Son dakika ABD Savunma Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Savunma Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Savunma Bakanı haber sayfamızda...

Abd Savunma Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.886 abd savunma bakanı haberi bulunmuştur.
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 104 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 923’e yükseldi.
20.03.2024 Dünya
Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin hastaneye kaldırıldı
Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin hastaneye kaldırıldı Savunma Bakanı Lloyd Austin'e geçen aralık ayında kanser teşhisi konmasına karşın Başkan Biden ve üst düzey yetkililerin konuyla ilgili bilgilendirilmemesi tepkiye neden olmuştu.
12.02.2024 Dünya
‘Uyarı niteliğinde’
‘Uyarı niteliğinde’ ABD’nin, Irak ve Suriye’de İran destekli gruplara karşı yaptığı misilleme saldırısında bir denge gözetmesi dikkat çekti. Saldırıların ölçülü olması, ABD’nin İran ile gerilimi daha da yukarı taşımak istememesine bağlanıyor.
4.02.2024 Dünya
ABD iki ülkeye birden saldırdı, 20 bin km uçup bombaladılar!
ABD iki ülkeye birden saldırdı, 20 bin km uçup bombaladılar! Beklenen misilleme gece yarısı gerçekleşti, yarım saatlik saldırıda Kudüs Gücü ve vekillerinin komuta merkezleri, füze depoları vuruldu. ABD topraklarından havalanan B-1B stratejik bombardıman uçaklarının katıldığı misillemede, bir Orta Doğu ülkesinin de F-16'larla yer aldığı bildiriliyor.
3.02.2024 Haberler
ABD Savunma Bakanı Austin hastalığını gizlediği için özür diledi
ABD Savunma Bakanı Austin hastalığını gizlediği için özür diledi ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bu ayın başında geçirdiği bir operasyonun ardından ortaya çıkan komplikasyonlar nedeniyle hastaneye kaldırıldığının günlerce ABD Başkanı Joe Biden’dan gizlenmesi nedeniyle ABD halkından özür diledi.
1.02.2024 Dünya
Ürdün’deki ABD üssüne saldırı neden engellenemedi? Ortalığı karıştıracak iddia
Ürdün’deki ABD üssüne saldırı neden engellenemedi? Ortalığı karıştıracak iddia ABD basınının iki ABD’li yetkiliye dayandırdığı haberlerde, Ürdün’deki ABD üssüne düzenlenen saldırıda kullanılan İHA’nın üsse dönen ABD’ye ait başka bir İHA ile karıştırılmış olabileceği ve saldırının bu nedenle engellenemediği iddia edildi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Güvenlik Konseyi ile dün Ürdün’deki ABD üssüne düzenlenen saldırıyı görüştü.
29.01.2024 Dünya
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü
Son dakika... Dünya şokta! Ürdün'de 3 ABD askeri öldürüldü CNN’e göre CENTCOM, Ürdün’de Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını teyit etti. Biden'dan ilk açıklama geldi. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy aktardı.
28.01.2024 Dünya
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir yetkili, aralık ayında prostat kanseri ameliyatı olan Savunma Bakanı Lloyd Austin’in pazartesi günü görevine döneceğini açıkladı.
27.01.2024 Dünya
ABD askeri Irak'tan da mı çekiliyor? Pentagon'dan açıklama geldi
ABD askeri Irak'tan da mı çekiliyor? Pentagon'dan açıklama geldi Pentagon, ABD-Irak arası kalıcı ortaklığa geçişi görüşecek. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy son durumu aktardı.
25.01.2024 Dünya
Irak ve Suriye’deki 3 ABD üssüne saldırı
Irak ve Suriye’deki 3 ABD üssüne saldırı Irak’taki İran yanlısı Irak İslami Direnişi, Irak ve Suriye’de ABD askerlerinin bulunduğu 3 üsse SİHA ve füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
24.01.2024 Dizi İzle
Kanser olan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'den ilk görüntü geldi
Kanser olan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'den ilk görüntü geldi Kanser olduğu açıklanan ABD Savunma Bakanı günler sonra ilk kez görüntülendi.
24.01.2024 Dünya
ABD, Irak'taki İran destekli milis gruplara ait 3 tesisi vurdu
ABD, Irak'taki İran destekli milis gruplara ait 3 tesisi vurdu ABD Savunma Bakanı Llyod Austin, ABD güçlerinin Irak'taki İran destekli milis gruplara ait 3 tesise saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.
24.01.2024 Haberler
Gizli ses kaydı ortaya çıktı! ABD'yi sarsan konuşma
Gizli ses kaydı ortaya çıktı! ABD'yi sarsan konuşma ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in geçirdiği hastalık nedeniyle 911'i arayan kişinin yetkililere söyledikleri dünya medyasında ses getirdi.
17.01.2024 Dünya
ABD Savunma Bakanı taburcu edildi: Kanser olduğu açıklanmıştı
ABD Savunma Bakanı taburcu edildi: Kanser olduğu açıklanmıştı  ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde prostat kanseri ameliyatının ardından idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle yeniden hastaneye kaldırılan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in taburcu edildiği bildirildi.
16.01.2024 Dünya
Hastalığı Biden'dan gizlenmişti! ABD Savunma Bakanı taburcu edildi
Hastalığı Biden'dan gizlenmişti! ABD Savunma Bakanı taburcu edildi ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde prostat kanseri ameliyatının ardından idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in taburcu edildiği bildirildi.
15.01.2024 Dünya
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale!
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale! ABD ve İngiltere, Kızıldeniz’de ticari gemileri hedef alan İran destekli Husilere yönelik hava saldırısı gerçekleşti. Gazze’deki savaşın bölgesel bir hale dönüşmesine yönelik endişeler arttı.
13.01.2024 Dünya
ABD ve İngiltere, havadan ve denizden Yemen'deki Husileri vurdu
ABD ve İngiltere, havadan ve denizden Yemen'deki Husileri vurdu ABD ve İngiltere, Kızıldeniz'de ticari gemileri hedef alan Yemen'deki Husilere ait askeri noktalara havadan ve denizden saldırı gerçekleştirdi. ABD Başkanı Joe Biden, saldırının Husilere açık bir mesaj olduğunu ifade etti. Husiler ise ABD ve İngiltere'nin Yemen'i vurarak "büyük bir hata" yaptığını belirtirken, Suudi Arabistan saldırılardan büyük bir endişe duyulduğunu vurguladı.
12.01.2024 Haberler
ABD ve İngiltere Yemen'de Husiler'i vurdu!
ABD ve İngiltere Yemen'de Husiler'i vurdu! ABD ve İngiltere Yemen'de Husi hedeflerine yönelik havadan ve denizden saldırı başlattı. Yemen'in başkenti Sana'da patlama sesleri duyulduğu belirtildi. ABD Başkanı Biden ile İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'tan saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi. Biden, Kızıldeniz'deki saldırılarına misilleme olarak, Amerikan ve İngiliz ordularının Yemen'de Husilere ait bazı hedefleri vurduğunu açıkladı. İşte detaylar...
12.01.2024 Dünya
Biden'a bilgi verilmemişti! Austin'in prostat kanseri olduğu ortaya çıktı
Biden'a bilgi verilmemişti! Austin'in prostat kanseri olduğu ortaya çıktı ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in prostat kanseri tedavisi gördüğü bildirilerek, Austin'e kanser teşhisinin geçtiğimiz sene aralık ayında konulduğu belirtildi.
9.01.2024 Dünya
Biden, yokluğunu  5 gün sonra öğrenmiş
Biden, yokluğunu 5 gün sonra öğrenmiş ABD savunma bakanı Lloyd Austin, 1 Ocak’ta açıklamadığı tıbbi bir nedenle hastaneye kaldırıldığını açıklarken, bu durumu Başkan Joe Biden’dan bile gizlediği ortaya çıktı. 
8.01.2024 Dünya
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi ABD’de Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın evinin önünde toplanan protestocular, İsrail karşıtı gösteri düzenledi.
26.12.2023 Haberler
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi ABD’de Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın evinin önünde toplanan protestocular, İsrail karşıtı gösteri düzenledi.
26.12.2023 Dünya
ABD’de Savunma Bakanı Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’in evinin önünde İsrail karşıtı protesto
ABD’de Savunma Bakanı Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’in evinin önünde İsrail karşıtı protesto ABD’de Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın evinin önünde toplanan protestocular, İsrail karşıtı gösteri düzenledi.
25.12.2023 Haberler
İran ve Suudi Arabistan arasında yeni savaş: Füzeleri fırlatın!
İran ve Suudi Arabistan arasında yeni savaş: Füzeleri fırlatın! İsrail-Hamas arasında başlayan ancak bütün Orta Doğu'ya yayılma tehlikesi bulunan savaşta şimdi de İran ve Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. ABD ordusunun ise Yemen'i vurmak için Başkan Biden'dan talimat beklediği ortaya çıktı.
21.12.2023 Dünya
Rehine takası için yeni ‘ateşkes’ mesajı
Rehine takası için yeni ‘ateşkes’ mesajı ‘Beyaz bayrak’ taşıyan İsrailli 3 rehineyi “yanlışlıkla” öldürdüğünü itiraf eden Tel Aviv yönetimi, baskılar karşısında geri adım atmaya hazırlanıyor. İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, rehine takası için yeni “insani araya” hazır olduklarını söyledi. Hamas ise saldırılar durmadan müzakerelere sıcak bakmadığını açıkladı.
20.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Savunma Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.