Abdi İpekçi

Abdi İpekçi

Son dakika abdi ipekçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan abdi ipekçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan abdi ipekçi haber sayfamızda...

Abdi İpekçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.148 abdi ipekçi haberi bulunmuştur.
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
‘Seçimden sonra az laf, çok iş!’
‘Seçimden sonra az laf, çok iş!’ Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, muhtarlık ve esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.
2.03.2024 Ege
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Fatih Karagümrük'e ziyaret!
Murat Kurum'dan Fatih Karagümrük'e ziyaret! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü ziyaret etti.
16.02.2024 Karagümrükspor
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı.
15.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz
Murat Kurum: İstanbul’u sporda marka bir şehir haline getireceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi?
Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi? Bülent Şakrak önceki akşam Nişantaşı Abdi İpekçi Heykeli önünde Epilepsi hastalarının toplumda karşılaştıkları ön yargıları yıkmayı hedefleyen 'Epilepsi İçin Bak' farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi oldu. Ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
7.02.2024 Cadde
‘Vahşi cinayetler dağ gibi karşımızda’
‘Vahşi cinayetler dağ gibi karşımızda’ Anma töreninde konuşan Nükhet İpekçi İzet, vahşi cinayetlerin sürdüğüne vurgu yaptı, İpekçi başta olmak üzere karanlıkta kalan suikastleri aydınlatacak bir kurulun oluşturulmasını talep etti.
2.02.2024 Gündem
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı Uğradığı ilahlı saldırı sonucu 45 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.02.2024 Haberler
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
 Abdi İpekçi mezarı başında anıldı Uğradığı ilahlı saldırı sonucu 45 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.02.2024 Gündem
Abdi İpekçi’yi özlemle anıyoruz
Abdi İpekçi’yi özlemle anıyoruz Karanlık bir suikast sonucu 1 Şubat 1979’da aramızdan ayrılan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı Abdi İpekçi’yi 45’inci ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.
1.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi.
22.01.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak.
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi. Öte yandan Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul'u spor şehri yapacak ve kentin olimpiyat şehri olması için adım atacağız
Murat Kurum: İstanbul'u spor şehri yapacak ve kentin olimpiyat şehri olması için adım atacağız Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor.
17.01.2024 Haberler
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ziyaret
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ziyaret Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerini ziyaret etti.
17.01.2024 Gündem
Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu
Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu. Tülay Dağaşan gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken annesi ağıt yaktı, 2 oğlu ve babası ise taziyeleri kabul etti.
5.01.2024 Gündem
Kocaeli'nde eski koca dehşeti! Sokak ortasında kurşun yağdırdı
Kocaeli'nde eski koca dehşeti! Sokak ortasında kurşun yağdırdı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sokakta yürüdüğü sırada 2 yıl önce boşandığı eşi tarafından tabancayla ateş açılan Tülay Dağaşan (44), mermilerin boynuna isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
4.01.2024 Gündem
Bayrampaşa belediye binasında yangın! Çok sayıda itfaiye sevk edildi
Bayrampaşa belediye binasında yangın! Çok sayıda itfaiye sevk edildi Bayrampaşa Belediye binasının arşiv bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 kişiye sağlık ekipleri, olay yerinde müdahale etti.
3.01.2024 Gündem
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! İşte kapatılacak yollar
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! İşte kapatılacak yollar İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde bazı ilçelerde geçici olarak trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı. Öte yandan alternatif yollar da belirlendi.
30.12.2023 Gündem
Milliyet Sanat’tan Cumhuriyet’e armağan
Milliyet Sanat’tan Cumhuriyet’e armağan Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Milliyet ve Milliyet Sanat dergisi işbirliğinde İzmir’de ‘Atatürk’ü Anlamak’ adlı konser düzenlendi. Coşku dolu konserde Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi...
15.12.2023 Kültür Sanat
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
‘Bölen taraf değil birleştirici olalım’
‘Bölen taraf değil birleştirici olalım’ Siyasi anlaşmazlıklar ve bölgesel gerilimlerin gölgelediği Türkiye-Yunanistan ilişkilerini Türk-Yunan Medya Akademi Forumu’nda tartışıldı.
20.10.2023 Gündem
81 ilde İsrail'e büyük tepki: Türkiye tek yürek
81 ilde İsrail'e büyük tepki: Türkiye tek yürek İsrail’in, önceki gece Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne düzenlediği, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 478 kişinin can verdiği saldırının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.
19.10.2023 Gündem
Kohen’i andık
Kohen’i andık Milliyet’te 66 yıl boyunca yazı yazarak Türkiye dış haberciliğine damga vuran usta kalem Sami Kohen, vefatının ikinci yıldönümünde Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi’nde gerçekleşen programla anıldı.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdi İpekçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.