Abdou Razack Traore

Abdou Razack Traore

Son dakika Abdou Razack Traore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdou Razack Traore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdou Razack Traore haber sayfamızda...

Abdou Razack Traore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 221 abdou razack traore haberi bulunmuştur.
Giresunspor Süper Lig'e kilitlendi
Giresunspor Süper Lig'e kilitlendi Giresunsporlu Traore ve Nalepa, Süper Lig'in anahtarını konsantrasyon olarak görüyor. Abdou Razack Traore "Geçmiş maçları da gelecek maçları da unutmamız gerekiyor" dedi.
15.04.2021 1.Lig
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Sivasspor transfer dönemini hareketli geçirdi
Sivasspor transfer dönemini hareketli geçirdi Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, transfer döneminde 10 oyuncuyla yollarını ayırıp, 7 yeni futbolcu transfer ederek, kadroda önemli revizyona gitti.
6.10.2020 Sivasspor
Hakan Keleş: “Galibiyetle moral bulmak istiyoruz”
Hakan Keleş: “Galibiyetle moral bulmak istiyoruz” TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, yarın oynayacakları Bursaspor maçından galibiyetle ayrılarak moral kazanmak istediklerini söyledi.
25.09.2020 1.Lig
Abdou Razack Traore, Giresunspor’a transfer oldu
Abdou Razack Traore, Giresunspor’a transfer oldu DG Sivasspor’un Burkina Fasolu futbolcusu Abdou Razack Traore, TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile anlaştı.
21.09.2020 1.Lig
Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor ile Adana Demirspor 0-0 berabere kaldı
Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor ile Adana Demirspor 0-0 berabere kaldı Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor sahasında Adana Demirspor'la 0-0 berabere kaldı. Bu eşleşmeden galip ayrılan ve bir üst tura çıkan takım Fatih Karagümrük Akhisarspor maçının galibi ile oynayacak. İki takım arasında oynanacak olan play-off final maçında kazanan takım yoluna Süper Lig'de devam edecek.
22.07.2020 1.Lig
Bursaspor'un yıldızı Traore takımı sırtlıyor
Bursaspor'un yıldızı Traore takımı sırtlıyor TFF 1’inci Lig’den Süper Lig’e yükselme yolunda iddiasını koruyan Bursaspor, devre arasında yaptığı transferlerden önemli katkılar alıyor. Bu isimlerin başında ise Abdou Razack Traore geliyor.
9.07.2020 1.Lig
İrfan Buz'dan motivasyon konuşması...
İrfan Buz'dan motivasyon konuşması... TFF 1. Lig'in 32. haftasında Altınordu'yu Abdou Razack Traore'nin kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Bursaspor, ligin bitimine iki hafta kala ilk iki iddiasını devam ettirdi. Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü İrfan Buz ise takımını böyle motive etti.
6.07.2020 Futbol
Bursaspor-Adanaspor: 1-0
Bursaspor-Adanaspor: 1-0 Bursaspor, yeni teknik direktörü İrfan Buz yönetiminde ilk çıktığı maçta Adanaspor'u 1-0 mağlup etti.
1.07.2020 1.Lig
Traore gollerine Bursaspor'da da devam etti
Traore gollerine Bursaspor'da da devam etti Bursaspor'da yarım sezonluğuna kadroya dahil edilen Abdou Razack Traore, yeşil-beyazlı ekibi de ileriye taşıdı. Attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Burkina Fasolu futbolcu, Demir Grup Sivasspor’daki istikrarını burada da sürdürdü. Traore gibi bir başka kiralık isim Tayfur Bingöl de, Bursaspor’da yeniden kendini bulurken; yeşil beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezona kıyasla bu sezonki kiralık oyuncularından verim aldı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da 7 oyuncu görüşme odasına
Bursaspor'da 7 oyuncu görüşme odasına Koronavirüs salgını, hayatı olumsuz etkilediği gibi bu durum spora da yansıdı. Ligler ertelenirken, sürece dair karar ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
1.07.2020 1.Lig
EH.Balıkesirspor: 1 - Bursaspor: 3
EH.Balıkesirspor: 1 - Bursaspor: 3 TFF 1. Lig’in 27. hafta müsabakasında EH. Balıkesirspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Müsabaka deplasman takım Bursaspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'un golleri 14 oyuncudan geldi
Bursaspor'un golleri 14 oyuncudan geldi TFF 1. Lig'in en golcü ekiplerinden Bursaspor'da 14 isim rakip fileleri havalandırdı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor, Ankara'da ilkleri yaşadı
Bursaspor, Ankara'da ilkleri yaşadı TFF 1. Lig'in 21. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2'lik skorla mağlup eden Bursaspor, bu skorla birlikte 2019-2010 sezonunda ilkleri de başarmış oldu.
1.07.2020 1.Lig
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti!
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti! Süper Lig'de ara transfer dönemi biterken, transferde ligin en hareketli takımları MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Hes Kablo Kayserispor oldu.
1.07.2020 Süper Lig
Bursaspor, zirve yarışını sürdürme peşinde
Bursaspor, zirve yarışını sürdürme peşinde Ligin son haftalarında aldığı sonuçlar ile yeniden şampiyonluk yarışına ortak olan Bursaspor, son sırada yer almasına karşın teknik direktör değişikliğinin ardından iyi sinyaller veren Eskişehirspor’u ağırlıyor.
1.07.2020 1.Lig
Son dakika transfer haberleri | Robinho Bursaspor yolunda
Son dakika transfer haberleri | Robinho Bursaspor yolunda Yeniden Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapan Bursaspor Robinho transferinde büyük ilerleme kaydetti. Oyuncuya Süper Lig'de iki takım da talip olurken Brezilyalı yıldız son kararını bugün verecek.
1.07.2020 1.Lig
Son dakika transfer haberleri | Sivasspor, Traore'yi Bursaspor'a kiraladı...
Son dakika transfer haberleri | Sivasspor, Traore'yi Bursaspor'a kiraladı... Lider Sivasspor, Abdou Razack Traore'yi TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor'a kiraladı.
Rıza Çalımbay'ın vazgeçilmezi Caner Osmanpaşa
Rıza Çalımbay'ın vazgeçilmezi Caner Osmanpaşa Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk devresini 37 puanla zirvede tamamlayan DG Sivasspor’da, ilk devrenin en istikrarlısı Trabzonlu defans oyuncusu Caner Osmanpaşa oldu.
Sivasspor Ankara'ya gitti! İşte kadro
Sivasspor Ankara'ya gitti! İşte kadro Süper Lig lideri, 16. haftada pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşma için kara yoluyla Ankara'ya gitti.
Demir Grup Sivasspor kafilesi Malatya'ya gitti
Demir Grup Sivasspor kafilesi Malatya'ya gitti Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile yapacağı karşılaşma için kara yoluyla Malatya'ya gitti.  
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti! İşte kadro...
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti! İşte kadro... Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 8. haftasında yarın Galatasaray ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.
Sivasspor kafilesi Antalya'ya gitti
Sivasspor kafilesi Antalya'ya gitti Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 6. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı karşılaşma için Antalya'ya hareket etti.
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti! İşte kadro...
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti! İşte kadro... Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 4. haftasında yarın Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşma için İstanbul'a gitti.

Benzer Haber Etiketleri

Abdou Razack Traore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.