Abdullah

Abdullah

Son dakika Abdullah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdullah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdullah haber sayfamızda...

Abdullah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63.775 abdullah haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması!
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması! Trabzonspor, Giorgos Masouras'la ilgili transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı.
19.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama!
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama! Trabzonspor Kulübü; Salih Uçan ve Oliver Torres'in transferleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.04.2024 Trabzonspor
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor transferde adımlarını dikkatli atıyor. Avrupa’da birçok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi belirlenen oyuncuları kısa süre içinde renklerine bağlamayı hedefliyor.
17.04.2024 Trabzonspor
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Kuveyt'te Ahmed Abdullah el Ahmed el Sabah başbakan olarak atandı
Kuveyt'te Ahmed Abdullah el Ahmed el Sabah başbakan olarak atandı Siyasi partilerin yasak olduğu petrol zengini Kuveyt, Körfez bölgesindeki en açık siyasi sistemlerden birine sahip olarak gösterilse de devlet meselelerinde son söz emire ait.
15.04.2024 Dünya
Varikosel, kısırlık riskini artırıyor! Erkeklerin yüzde 25-40'ında görülüyor
Varikosel, kısırlık riskini artırıyor! Erkeklerin yüzde 25-40'ında görülüyor Varikoselin testis toplardamarlarının bacaklarda varis benzeri genişlemesine verilen klinik bir isim olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Açıkgöz, “Erkek kısırlığının en yaygın nedenlerinden varikosel, düzeltilebilir bir durumdur. Genel nüfusta erişkin yaşta yaklaşık yüzde 15-20 oranında görülürken, kısırlık nedeniyle araştırılan erkeklerin yüzde 25-40'ında varikosel saptanır” dedi.
15.04.2024 Genel Sağlık
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım'
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım' Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Alanyaspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu
Alanyaspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün oynanacak Corendon Alanyaspor - Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Portekizli Fabio Melo oldu.
15.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu. Savunma oyuncusu, ligde son 8 maçta yedek kulübesinden dahi çıkamadı.
15.04.2024 Trabzonspor
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı Meteoroloji idaresi gelecek günlerde Afganistan'ın 34 vilayetinin çoğunda çok daha fazla yağmur olacağı tahmininde bulunuyor.
15.04.2024 Dünya
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu Arnavutköy’de sürücüsü tarafından çalışır halde bırakılan ve torpido gözünde 2 milyon lira olduğu iddia edilen otomobil çalındı. Sürücü yoldan geçen başka bir araca binerek aracını çalan şüpheliyi takip etti. Polis ekipleri otomobili çalan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
14.04.2024 Gündem
Trabzonspor istikrarı bir türlü sağlayamadı
Trabzonspor istikrarı bir türlü sağlayamadı Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a 1-0 yenilen bordo-mavili takım inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor.
13.04.2024 Trabzonspor
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı!
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı! Trendyol Süper Lig’de yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) dönemi başlıyor. TFF bu hafta oynanacak Ankaragücü-Gaziantep FK, Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağını resmen açıkladı.
13.04.2024 Süper Lig
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
Lazio, Salernitana karşısında 4 golle galip!
Lazio, Salernitana karşısında 4 golle galip! Serie A'nın 32'nci haftasında Lazio, Salernitana'yı 4-1 mağlup etti.
12.04.2024 İtalya Serie A
Bülent Uygun: Süper Lig'de kalmayı garantiledik!
Bülent Uygun: Süper Lig'de kalmayı garantiledik! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Sivasspor

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.