Abdullah Kiğılı

Abdullah Kiğılı

Son dakika Abdullah Kiğılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abdullah Kiğılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abdullah Kiğılı haber sayfamızda...

Abdullah Kiğılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 862 abdullah kiğılı haberi bulunmuştur.
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Voleybol zaferi kutlaması
Voleybol zaferi kutlaması Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı kutladı.
22.07.2023 Ekonomi
‘1 Numaralı Marka’ seçildi
‘1 Numaralı Marka’ seçildi Kiğılı, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve AKADEMETRE Türkiye tarafından her yıl gerçekleştirilen AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları araştırmasında ‘Erkek giyim’ kategorisinde 1 Numaralı Marka ödülünü dokuzuncu kez kazandı.
27.12.2022 Ekonomi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Nalçakan’ın tiradı Nemrut’ta yankılandı Celil Nalçakan, Güvenç Dağüstün, Ilgıt Dağüstün, Coşkun Aral ve Hazer Amani gibi ünlü isimler, ‘Adıyaman’da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi’ kapsamında şehirde buluştu...
26.10.2022 Cadde
‘50 milyon liralık’ teknolojik yatırım
‘50 milyon liralık’ teknolojik yatırım Hazır giyim perakendesi ve e-ticaret alanında uzun yıllar çalışan Kiğılı, bu alandaki dört teknolojisini duyurdu.
1.04.2022 Ekonomi
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Modern ve şık Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın ‘Şehre Dönüş’ kampanyasıyla erkekler, kesimi, işçiliği ve kalitesiyle birbirinden özel parçalara özel fiyat avantajıyla ulaşıyor...
18.09.2021 Cadde
‘Hazır giyim sektörü altın çağına giriyor’
‘Hazır giyim sektörü altın çağına giriyor’ Küresel sıkıntıların son bulması halinde tekstil sektörünün ihracattaki payının yüzde 50’lere varabileceğini belirten Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, yeterli özsermayesi ve altyapısı sağlam olan firmaların öne çıkabileceğini, sektörün 2-3 yıl içerisinde altın çağını yaşayabileceğini söyledi...
10.09.2021 Ekonomi
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Sanatın gücü adL, sanatın gücünü, modanın ruhuna taşıyor...
24.07.2021 Cadde
‘İşler açıldı, smokin yetişmiyor’
‘İşler açıldı, smokin yetişmiyor’ Normalleşmeyle işlerin hızla eski seviyelere döndüğünü anlatan Abdullah Kiğılı, “Ertelenen düğünler devreye girdi. Smokin rekor kırıyor. Sipariş yetiştiremiyoruz” dedi.
13.07.2021 Ekonomi
Son dakika - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz!
Son dakika - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz! Fenerbahçe’nin kongresinde Aziz Yıldırım’ın sözlerine sert bir karşılık geldi, büyük bir tepki yükseldi.
26.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a cevap!
Son dakika - Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin eki Başkanı Aziz Yıldırım kongreye katılmayacağını açıklamasının ardından sarı-lacivertli kulüpten cevap geldi. Açıklamada "Kendisinden beklentimiz, bugün canlı yayında söz vermiş olduğu gibi Eski Başkan Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının, Fenerbahçemizin demokrasi bayramı olan kongremize katılım göstermeleridir." ifadeleri kullanıldı.
24.06.2021 Fenerbahçe
Son Dakika Fenerbahçe haberleri- Eski başkan Aziz Yıldırım'dan kongre kararı! Deprem etkisi yaratacak sözler...
Son Dakika Fenerbahçe haberleri- Eski başkan Aziz Yıldırım'dan kongre kararı! Deprem etkisi yaratacak sözler... Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi. Futbol ve basketboldaki başarısızlıklara dikkat çeken Yıldırım, bir daha başkan olmayacağını duyurdu. Öte yandan Yıldırım, basın toplantısının ardından flaş bir karar aldı. Yıldırım ayrıca futbolcu ve teknik adam transferleri, İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu ve Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
25.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongreye katılmayacağını açıkladı!
Son dakika - Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongreye katılmayacağını açıkladı! Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesi maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıkladı.
24.06.2021 Fenerbahçe
Azerbaycan Milli Takımı'na Türkiye'den sponsor
Azerbaycan Milli Takımı'na Türkiye'den sponsor Azerbaycan Futbol Federasyonu ile Türk giyim markası Kiğılı, sponsorluk anlaşması imzaladı.
15.06.2021 Dünyadan Futbol
Türk marka fethini pandemi kesemedi
Türk marka fethini pandemi kesemedi Pandemiden en çok etkilenen sektörler arasında yer alan perakendede yatırımlar hız kesmiyor. Türk perakendeciler yurtdışı mağazalaşma atağını sürdürüyor. Zorlu finansal şartlara karşın pek çok oyuncu yurtdışında yeni ülkelere girmeye ve yeni mağazalar açmaya devam ederek sektöre moral aşılıyor.
21.04.2021 Ekonomi
‘Bize eşitlik yakışır’
‘Bize eşitlik yakışır’ Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Bize eşitlik yakışır” dedi. İş insanı, logolarındaki ‘ğ’ harfinde gizlenmiş eşittir simgesinin hikayesini aktardı.
9.03.2021 Cadde
Abdullah Kiğılı: Aziz Yıldırım böyle gitmemeliydi
Abdullah Kiğılı: Aziz Yıldırım böyle gitmemeliydi Ünlü iş adamı olan Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a çok özel açıklamalarda bulundu.
8.02.2021 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı, Dinamo Bükreş için masada
Eski Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı, Dinamo Bükreş için masada Dinamo Bükreş Pazarlama Direktörü Radu Birlica, eski Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı ile kulübe önce sponsor olması ve ardından da satın alması görüşmeler yaptığını açıkladı.
7.12.2020 Dünyadan Futbol
İtalyanlar, Türk hazır giyim sektörü için İstanbul'a geliyor
İtalyanlar, Türk hazır giyim sektörü için İstanbul'a geliyor İtalya'nın önde gelen kumaş üreticileri, pandemi nedeniyle yurt dışındaki fuarlara gidemeyen Türk hazır giyim sektörü ile Türkiye'de ilk kez bir araya gelecek.
5.10.2020 Ekonomi
Perakendeye baba doping
Perakendeye baba doping Pazar günü kutlanacak Babalar Günü, perakende alışverişe yüzde 30 hareket getirecek. Özel indirimlerin de cazibesiyle alışverişin son günlerde daha da hızlanması bekleniyor
17.06.2020 Ekonomi
Müşteriye ateş ölçer giysiye ışın tutulacak!
Müşteriye ateş ölçer giysiye ışın tutulacak! AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen tedbirleri planlanıyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de var.
29.04.2020 Ekonomi
Türkiye bu kapağı konuştu
Türkiye bu kapağı konuştu Milliyet’in 23 Nisan’ın 100’üncü yılına özel Bedri Baykam tarafından hazırlanan kapağı iş, sanat ve magazin dünyasında büyük ilgi gördü
24.04.2020 Gündem
Virüs zorlayınca giyime gıda kattı
Virüs zorlayınca giyime gıda kattı Erkek giyim markası Kiğılı, sosyal sorumluluk kapsamında internet sitesinden gıda maddesi ve temizlik ürünü satışına başladı.
2.04.2020 Ekonomi
Kepenkler iniyor! Evinizde kalın
Kepenkler iniyor! Evinizde kalın Türkiye’deki perakendecilerin yüzde 90’ı mağazasını kapattı. Virüsün yayılmasını önlemek için alınan bu karar sonrasında internet satışı sürecek
20.03.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Kiğılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.