Abluka

Abluka

Son dakika Abluka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abluka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abluka haber sayfamızda...

Abluka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.726 abluka haberi bulunmuştur.
BM İsrail'in yeni kararını açıkladı! Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarına giriş yok
BM İsrail'in yeni kararını açıkladı! Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarına giriş yok Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, “İsrailli yetkililer, BM'ye Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarının girişini artık onaylamayacaklarını bildirdi” açıklamasında bulundu. Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Filistin’e ait 800 hektardan fazla araziye "devlet arazisi" olarak el koyması kınandı. Macron'dan Netanyahu'ya uyarı geldi.
24.03.2024 Dünya
İyilik, mutluluk abluka altında!
İyilik, mutluluk abluka altında! Yaşam, ilişki koçları, beslenme, aile, kariyer danışmanları giderek yaygınlaşıyor. Genellikle diplomasız olan bu kişiler online danışmanlık hizmeti veriyor. Milliyet’e konuşan Prof. Dr. Sungur ve Prof. Dr. Canan, doğruluğu teyit edilmeyen bilgilerle hayatına yön verenleri uyarıyor.
20.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Deprem başta olmak üzere İstanbul’umuzu tüm doğal afetlere karşı koruyacağız
Murat Kurum: Deprem başta olmak üzere İstanbul’umuzu tüm doğal afetlere karşı koruyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda düzenlenen "Engelsiz Gönüller İftar Sofrası" programında vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Kurum, “İstanbul’umuzda 10 yeni engelsiz yaşam merkezimizi hızla açacağız. Mevcut merkezlerin niteliklerini de dünya standartlarına ulaştıracağız. Engelsiz sosyal yaşam alanları ve koordinasyon merkezlerinin sayısını da, çeşidini de artıracağız” açıklamasında bulundu.
11.03.2024 Gündem
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı Yemenli Husiler, Aden Körfezi ve Kızıldeniz'deki ABD gemilerine deniz füzeleri ve 37 insansız hava aracı (İHA) ile geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) ise, 15 İHA'nın düşürüldüğünü duyurdu.
9.03.2024 Dünya
Gazze'de insanlık dramı: Halkın açlık ve susuzlukla mücadelesi sürüyor
Gazze'de insanlık dramı: Halkın açlık ve susuzlukla mücadelesi sürüyor  İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de yetersiz beslenme ve susuzluk sebebiyle can kayıpları artarken Deyr El Balah şehrinde yüzlerce kişi dağıtılan yardımlarla yaşamlarını idare etmeye çalışıyor. Özellikle çocuklar Deyr El Balah’taki gıda dağıtım noktalarında saatlerce sıranın kendilerine gelmesini beklemek zorunda kalıyor.
9.03.2024 Dünya
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 23'e yükseldi
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 23'e yükseldi  İsrail'in abluka altına aldığı ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde açlık ve susuzluk yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.
9.03.2024 Dünya
Gazze Şeridi’ne havadan toplam 25 yardım operasyonu gerçekleştirildi
Gazze Şeridi’ne havadan toplam 25 yardım operasyonu gerçekleştirildi İsrail tarafından yapılan açıklamada, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne ABD, BAE, Mısır, Ürdün ve Fransa'nın iş birliğiyle 25 havadan yardım operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.
8.03.2024 Haberler
Gazze'de son durum... Vahşet itirafı! 118 sivili skandal 'bahaneyle' katlettiler
Gazze'de son durum... Vahşet itirafı! 118 sivili skandal 'bahaneyle' katlettiler İsrail-Hamas arasındaki savaşın 155. gününde Gazze'deki abluka sürüyor. Gazze'de kadınların ve çocuklarında dahil olduğu halk yetersiz beslenme sebebiyle kıtlığın eşiğinde. İsrail medyası ise İran'ın nükleer gücünü kullanarak Hizbullah'a savaşta destek vermeye hazırlandığı öne sürdü. İsrail ordusu, 118 kişinin hayatını kaybettiği vahşeti skandal bahaneyle itiraf etti.
8.03.2024 Dünya
1 saat boyunca polislerden kaçtı, yakalanınca 'ben terörist değilim' diye tepki gösterdi
1 saat boyunca polislerden kaçtı, yakalanınca 'ben terörist değilim' diye tepki gösterdi Aksaray’da polisin "dur" ihtarına uymayıp tüm emniyeti peşine takan ehliyetsiz ve alkollü sürücü, 1 saat süren kovalamacada kaza yaparak yakalandı. Kazada yaralanan sürücünün kanlar içindeki ağzını yüzünü polis memuru silerken, hem polisten kaçan hem de, “Devlete saygımız sonsuz” diyen arkadaşı ise “Ben terörist değilim” diye tepki gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi
Gazze'de gıda krizi: Açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi İsrail'in abluka altına aldığı ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde açlık ve susuzluk yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi.
7.03.2024 Dünya
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan çok net Gazze mesajı: Abluka kırılmalı
Bakan Fidan'dan çok net Gazze mesajı: Abluka kırılmalı İslam İşbirliği Teşkilatı’nda konuşan Bakan Fidan “Bu tek taraflı bir eylem dahi olsa (Gazze konusunda) derhal harekete geçmemiz yönünde büyük bir beklenti var." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı
Bakan Fidan, İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı. Suudi Arabistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarına başladı.
5.03.2024 Gündem
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
Polonyalı çiftçiler tarih verdi! Ukrayna ile olan tüm sınır kapılarını ablukaya alacak
Polonyalı çiftçiler tarih verdi! Ukrayna ile olan tüm sınır kapılarını ablukaya alacak Polonyalı çiftçiler, Ukrayna'dan ithal edilen tarım ve gıda ürünlerinin Polonya tarımını bitirdiği gerekçesiyle 20 Şubat’ta ülkenin Ukrayna ile olan tüm sınır kapılarını abluka altına alacak.
13.02.2024 Dünya
1.284 oranlı müthiş kupon… 100 TL’ye 110 bin 140 TL kazandı !
1.284 oranlı müthiş kupon… 100 TL’ye 110 bin 140 TL kazandı ! Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor. Bir Misli üyesi dün oynanan maçlardan oluşturduğu kuponunda oldukça yüksek oranlı tercihlere yer verdi. Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
12.02.2024 Futbol
Bir hafta önce keşif yapmışlar
Bir hafta önce keşif yapmışlar Santa Maria Kilisesi’ne pazar günü düzenledikleri silahlı saldırıda bir kişiyi öldürüp, silahları tutukluk yapınca katliam amaçlarına ulaşamayan teröristlerin bir hafta önce kilisenin etrafında keşif çalışması yaptıkları da ortaya çıktı....
31.01.2024 Gündem
Paris abluka altına alındı! Çiftçilerden benzeri görülmemiş protesto
Paris abluka altına alındı! Çiftçilerden benzeri görülmemiş protesto Fransa’da hükümetin tarım politikalarına ve çevre düzenlemelerine tepki gösteren çiftçiler, hükümetin üzerindeki baskıyı artırarak, taleplerinin gerçekleştirilmesi için başkent Paris çevresindeki otoyolları kapatıp abluka altına aldı.
29.01.2024 Dünya
Polisten kaçarken kaza yaptı, kaza yerinden de kaçtı
Polisten kaçarken kaza yaptı, kaza yerinden de kaçtı Aksaray'da polisten kaçarken bir otomobile çarpıp kaza yerinden de kaçan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücünün neden kaçtın sorusuna cevabı ise pes dedirtti.
22.01.2024 Haberler
‘Gazze’yi Filistinliler yönetecek’
‘Gazze’yi Filistinliler yönetecek’ İsrail’in Gazze Şeridi’nde Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, İsrail ordusunun savaşta daha düşük yoğunluklu bir döneme girdiği ifade ediliyor. Son dönemde İsrail ordusunun operasyonları bölgenin Han Yunus ve Refah kentleri çevresinde yoğunlaşmıştı.
17.01.2024 Dünya
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Antalya'da heyecanlandıran keşif! Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma
Antalya'da heyecanlandıran keşif! Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma Antalya’da, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, 2 kilometre uzunluğunda savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi.
5.01.2024 Gündem
İsrail için sonun başlangıcı: 11 Ocak 2024... Destekleyenleri rahatsız edecek gelişme
İsrail için sonun başlangıcı: 11 Ocak 2024... Destekleyenleri rahatsız edecek gelişme Gazze'de 22 bin kişiyi aşkın kişiyi katleden İsrail'e 29 Aralık tarihinde Uluslararası Adalet Divanı'nda 'Soykırım' davası açıldı. Peki 11 Ocak'ta başlayacak olan davada süreç nasıl işleyecek? Dava dilekçesinde ne var? İsrail soykırım ile suçlanırsa Netanyahu koltuğunu kaybeder mi? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli dava sürecini milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
4.01.2024 Dünya
New York'ta Gazze yürüyüşü! Kefenli bebek maketleriyle eylem yaptılar
New York'ta Gazze yürüyüşü! Kefenli bebek maketleriyle eylem yaptılar  ABD'nin New York kentinde ateşkes talebiyle sokaklara dökülen yüzlerce gösterici, Gazzeli çocukları temsil eden kefenli maketlerle yürüyüş düzenledi.
29.12.2023 Dünya
Dünyanın konuştuğu Filistinli! "Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu"
Dünyanın konuştuğu Filistinli! "Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu" Filistinli Hristiyan din adamı Munir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Abluka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.