Abonelik

Abonelik

Son dakika abonelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan abonelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan abonelik haber sayfamızda...

Abonelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.594 abonelik haberi bulunmuştur.
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
İZSU, TOKİ’leri suya kavuşturuyor
İZSU, TOKİ’leri suya kavuşturuyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Kemalpaşa, Seferihisar ve Ödemiş’te bulunan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarını içme suyuyla buluşturuyor.
30.03.2024 Ege
Elektrik aboneliğinde yeni karar: Güvence bedeli alınmayacak
Elektrik aboneliğinde yeni karar: Güvence bedeli alınmayacak Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım'
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım' 'Joey', 'Desperate Housewives' ve 'Sons of Anarchy' gibi yapımlarda yer alan ve bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı bilinen ünlü oyuncu Drea de Matteo, sadece 18 yaşından büyüklerin üye olabildiği bir internet sitesinde erotik fotoğraflarını satarak beş dakika içerisinde tüm borcunu ödediğini itiraf etti.
29.02.2024 Cadde
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir Avrupa Birliği (AB), Apple ile Spotify arasında yaşanan anlaşmazlıkta Apple şirketine 500 milyon euro ceza vermeye hazırlanıyor.
19.02.2024 Uzmanpara
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu Ev sahibi- kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisi eklendi. Zam oranında anlaşamayan kiracılar evden çıkarken, şimdi ise depozito konusuna takıldı. Evi tahliye eden kiracıya depozitosu ödenen bedelle mi, güncel değerle mi iade edilir? İşte detaylar...
11.02.2024 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Faiziyle ödenmeli! Kirada depozito sorunu Ev sahibi- kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisi eklendi. Zam oranında anlaşamayan kiracılar evden çıkarken, şimdi ise depozito konusuna takıldı. Evi tahliye eden kiracıya depozitosu ödenen bedelle mi, güncel değerle mi iade edilir? İşte detaylar...
11.02.2024 Haberler
Ankara adayı Turgut Altınok: Gerçek anketlerde Altınok önde
Ankara adayı Turgut Altınok: Gerçek anketlerde Altınok önde AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Bala ilçesinde esnafı ziyaret etti.
8.02.2024 Gündem
Yarıyıl tatilinde eğlenceli içerik
Yarıyıl tatilinde eğlenceli içerik Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, yarıyıl tatiline özel içeriklerle giriyor.
19.01.2024 Ekonomi
Netflix Üyelik Ücreti 2024: Netflix Abonelik Fiyatları Ne Kadar?
Netflix Üyelik Ücreti 2024: Netflix Abonelik Fiyatları Ne Kadar? Netflix üyelik ücreti güncellendi! Dünya genelinde 193 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan Netflix abonelik sistemi ile çalışıyor. Çeşitli film ve dizileri içerisinde bulunduran Netflix paketleri temel, standart ve özel olarak üç gruba ayrılıyor. Temel plan bir kişilik, standart plan 2 kişilik ve özel plan ise 4 kişilik paketleri içeriyor. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2024 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da kaldırdı. Netflix temel, standart, özel plan üyelik fiyatları ne kadar? “Netflix Üyelik Ücreti 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
17.01.2024 Teknoloji
3,9 milyar liralık uyuşmazlık karara bağlandı
3,9 milyar liralık uyuşmazlık karara bağlandı Ticaret Bakanlığı, tüketici hakem heyetlerinin geçen yıl değeri yaklaşık 3,9 milyar lirayı bulan 707 bin 814 uyuşmazlığı karara bağladığını duyurdu.
12.01.2024 Ekonomi
ASKİ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 ASKİ Genel Müdürlüğü kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
ASKİ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 ASKİ Genel Müdürlüğü kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. ASKİ'de işi olan vatandaşlar mesai saatini öğrenmek istiyor. İşte ASKİ'nin hafta sonu açık olup olmadığı ve ASKİ mesai saatleri...
9.01.2024 Gündem
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? İGDAŞ üzerinden işlem yapmak için çalışma saatleri hakkında bilgi almak isteyenler, İGDAŞ'ın saat kaçta açıldığını ve saat kaçta kapandığını araştırıyor. Peki İGDAŞ üzerinden hangi işlemler yapılır? İGDAŞ çalışma sataleri nasıl?
9.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan 602 milyon lira ceza!
Ticaret Bakanlığı'ndan 602 milyon lira ceza! Ticaret Bakanlığı, 2023 yılında otomotiv, emlak ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim gerçekleştirilerek, 602 milyon 225 bin 881 lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.
8.01.2024 Ekonomi
Parayı görünce şok oldu
Parayı görünce şok oldu Ebru Polat, Instagram’ın kendisine yanlışlıkla gönderdiği 21 milyon 686 bin 123 dolar (647 milyon lira) hakkında konuştu.
7.01.2024 Cadde
Netflix Üyelik İptali 2024: Telefondan ve Bilgisayardan Netflix Abonelik İptali Nasıl Yapılır?
Netflix Üyelik İptali 2024: Telefondan ve Bilgisayardan Netflix Abonelik İptali Nasıl Yapılır? Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan Netflix yapımları ve içerikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yerli ve yabancı yapımları ile TV kanallarını geride bırakan Netflix platformu ücretli abonelik sistemi ile çalışıyor. Netflix daha fazla kullanmayanlar ve boşuna ücret ödemek istemeyen kişiler için üyelik iptali seçeneği bulunuyor. Netflix hesap kapatma işlemi platform üzerinden kolayca yapılabiliyor. Netflix hesap kapatma işlemi nasıl yapılır? Netflix Üyelik İptali 2024 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen'inde aralarında bulunduğu 4 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
27.12.2023 Haberler
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında
FETÖ elebaşının yeğeni Selman Gülen hakim karşısında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen'inde aralarında bulunduğu 4 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
27.12.2023 Gündem
Avrupa Birliği X hakkında sosyal medya kanununu olası ihlalden soruşturma açtı
Avrupa Birliği X hakkında sosyal medya kanununu olası ihlalden soruşturma açtı Soruşturma, AB'nin teknoloji şirketlerinin gücünü dizginlemek için hazırladığı bir dizi öncü düzenlemenin parçası olan Dijital Hizmetler Yasası (DHY) için ilk test olacak.
19.12.2023 Dünya
Ünlü değiller ama sosyal medyada zenginler
Ünlü değiller ama sosyal medyada zenginler Özellikle gençler arasında yaygınlaşan sosyal medya, kendi dünyasının ünlülerini yarattı. Popüler isimler, çektikleri videolar ve paylaşımlarıyla binlerce lira kazanıyor.
8.12.2023 Cadde
Türkiye'de 'Dijital Telif Yasası' hazırlığı! 'Pozitif bir dönüşüm'
Türkiye'de 'Dijital Telif Yasası' hazırlığı! 'Pozitif bir dönüşüm' Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abonelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.