Açıldı

Açıldı

Son dakika Açıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Açıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Açıldı haber sayfamızda...

Açıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61.841 açıldı haberi bulunmuştur.
İSG/1 SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI! İSG sınav giriş belgesi ÖSYM sorgulama ekranı...
İSG/1 SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI! İSG sınav giriş belgesi ÖSYM sorgulama ekranı... İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. 5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan İSG/1 sınavına girecek olan adaylar sınavın gerçekleştirileceği bina ve salonları ais.osym.gov.tr adresi üzerinden görüntüleyebilecek. İşte İSG/1 sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖGG 108. dönem sınavı ne zaman? Özel Güvenlik Görevlisi 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav takvimi...
ÖGG 108. dönem sınavı ne zaman? Özel Güvenlik Görevlisi 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav takvimi... Özel Güvenlik sınav takvimi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından tayımlandı. ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme ve Eğitim Sınavı için giriş belgeleri erime açıldı. ÖGG sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
KPSS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? 💻 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti - parası ne kadar, kaç TL?
KPSS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? 💻 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti - parası ne kadar, kaç TL? ÖSYM tarafından KPSS tarihleri açıklandı. 2024 Yılındaki KPSS sınavına hazırlanan adaylar sınav tarihi ve başvuru tarihi hakkında bilgi almak istiyor. Sınavlar hakkında en çok merak edilen bir diğer konu ise sınav ücretleri. Peki KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2024 KPSS ne zaman? İşte ÖSYM tarafından yayımlanan takvim
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Çanakkale 109 yıl sonra aynı poz
Çanakkale 109 yıl sonra aynı poz Çanakkale Savaşları’nın kahraman komutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün izlerini takip edebileceğiniz “Mustafa Kemal Yolu” projesi, 109 yıl sonra o tarihi fotoğrafın çekildiği noktaya yapılan Atatürk Anıtı ziyarete açıldı.
25.04.2024 Gündem
Fahriye Evcen'den yeni pozlar! 'Yaza Merhaba'
Fahriye Evcen'den yeni pozlar! 'Yaza Merhaba' Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı.
24.04.2024 Cadde
YDS SONUÇLARI AÇIKLANDI | YDS/1 sonuc.osym.gov.tr sorgulama ekranı! YDS cevap kağıtları erişime açıldı
YDS SONUÇLARI AÇIKLANDI | YDS/1 sonuc.osym.gov.tr sorgulama ekranı! YDS cevap kağıtları erişime açıldı YDS/1 sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen YDS/1 sınav sonuçları 24 Nisan saat 11:00 itibariyle adayların erişimine açıldı. Adaylar TC kimlik numarası ve şifre bilgilerini girdikten sonra sorgulama işlemlerini sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden yapabilecek.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim'
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim' Antalya’da tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) başından vurarak öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi, cezada indirim uygulanmadı.
24.04.2024 Gündem
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Haberler
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Gündem
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi Çanakkale Savaşları’nda Gelibolu’da düşman askerini durdurarak Anafartalar Kahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Binbaşı Haydar Mehmet Alganer tarafından 17 Haziran 1915 tarihinde 18’nci Alay’ın siperlerinin bulunduğu bölgede çekilen o tarihi fotoğrafın bulunduğu noktaya 109 yıl sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Yolu projesi kapsamında Atatürk Anıtı yapıldı.
24.04.2024 Gündem
Ahmet Doğu İpek’in evine hoş geldiniz
Ahmet Doğu İpek’in evine hoş geldiniz Ahmet Doğu İpek’in eserleri Almanya’daki Museum Morsbroich’te ziyarete açıldı.
24.04.2024 Kültür Sanat
Boğaz’da milli gurur
Boğaz’da milli gurur Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Dizayn Proje Ofisi tarafından dizayn edilen ve İstanbul Tersanesi’nde üretilen MİLGEM (Milli Gemi) istif sınıfı TCG İSTANBUL Fırkateyni, İstanbul Boğaz’ında görücüye çıktı.
24.04.2024 Gündem
Kırmızı ışık ihlali yapıp yaya geçidindekilere çarptı
Kırmızı ışık ihlali yapıp yaya geçidindekilere çarptı Batman'da feci bir kaza meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü yaya geçidinde biri bebek 4 kişiye çarptı. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını İzmir Limanı’na demir atan TCG Nusret Müze Gemisi'ne özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu Ankara'da binlerce kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'e akın etti.
23.04.2024 Gündem
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz'
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz' Ankara'da O.S.U. (26) hakkında, aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden mesaj göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.04.2024 Gündem
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en özel tasarımı olan doodle ile kutladı. Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, Google tarafından doodle ile ana sayfaya taşındı. 23 Nisan 1920 tarihinde birinci TBMM açıldı ve Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklara armağan etti. İşte, 23 Nisan'ın anlamı ve önemi...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: Kocaman, bu canavar
Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: Kocaman, bu canavar Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve yakaladıkları 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı. Yakaladıkları balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç anlarını saniye saniye kayda aldı.
22.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Açıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.