Açılmıyor

Açılmıyor

Son dakika açılmıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açılmıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açılmıyor haber sayfamızda...

Açılmıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 518 açılmıyor haberi bulunmuştur.
Murat Kurum: Deprem başta olmak üzere İstanbul’umuzu tüm doğal afetlere karşı koruyacağız
Murat Kurum: Deprem başta olmak üzere İstanbul’umuzu tüm doğal afetlere karşı koruyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda düzenlenen "Engelsiz Gönüller İftar Sofrası" programında vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Kurum, “İstanbul’umuzda 10 yeni engelsiz yaşam merkezimizi hızla açacağız. Mevcut merkezlerin niteliklerini de dünya standartlarına ulaştıracağız. Engelsiz sosyal yaşam alanları ve koordinasyon merkezlerinin sayısını da, çeşidini de artıracağız” açıklamasında bulundu.
11.03.2024 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada karar çıktı
FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada karar çıktı FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin "Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım" suçundan haklarında verilen hükümler Yargıtay'da bozulan Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı ve Yakup Şimşek'in yeniden yargılandığı davada karar çıktı.
14.02.2024 Gündem
FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ 14 ŞUBAT? Facebook neden açılmıyor, sorun mu var?
FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ 14 ŞUBAT? Facebook neden açılmıyor, sorun mu var? En çok tercih edilen sosyal medya mecralarından Facebook'ta sorun olduğu kullanıcılar tarafından ifade ediliyor. Facebook çöktü mü, neden açılmıyor?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
Nevzat Dindar, Galatasaray'da sakatlanan Nelsson ve Kerem'in son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi
Nevzat Dindar, Galatasaray'da sakatlanan Nelsson ve Kerem'in son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray şampiyonluk yarışında emin adımlarla yoluna devam etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in Instagram canlı yayınında sarı-kırmızılı kulüpteki gelişmeleri aktardı.
11.02.2024 Galatasaray
SAHİBİNDEN düzeldi mi? Sahibinden.com'a neden girilmiyor/ulaşılmıyor, erişim sorunu nedir? Son dakika açıklaması
SAHİBİNDEN düzeldi mi? Sahibinden.com'a neden girilmiyor/ulaşılmıyor, erişim sorunu nedir? Son dakika açıklaması Sahibinden platformuna erişimde sorun yaşandığı sayfayı ziyaret edenler tarafından bildiriliyordu. Sahibinden tarafından ise beklenen açıklama geldi. Peki, Sahibinden neden açılmıyor, sorunmu var?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
X (Twitter) platformunda yaşanan erişim sorunu çözüldü
X (Twitter) platformunda yaşanan erişim sorunu çözüldü En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan X, eski adıyla Twitter'da sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Karşılaşılan sıkıntı sonrası ''X çöktü mü?'', "Twitter çöktü mü?" sorusu kullanıcılar tarafından aranmaya başlandı.
21.12.2023 Dünya
Öksürüğü bitiren babaanne karışımı! Bunu içen öksürük balgam nedir bilmiyor
Öksürüğü bitiren babaanne karışımı! Bunu içen öksürük balgam nedir bilmiyor Kış aylarının kendini hissettirmesi ile birlikle soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıklar da baş gösterdi. Özellikle öksürük yaşam kalitesini düşürürken babaanne karışımı balgamı ve öksürüğü şıp diye kesiyor. İşte öksürüğü bitiren babaanne karışımı…
1.12.2023 Sağlık
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! “Verilmiş sadakamız varmış"
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! “Verilmiş sadakamız varmış" Mehmet Ali Erbil, Sarıyer'de evine giderken trafik kazası geçirdi. Aracı hurdaya dönen Erbil'in kaburgalarında ezilmeler olduğu öğrenildi. Kazayı anlatan Erbil, "Allah'tan emniyet kemerim bağlı. Ama tabi arabadan inince anladım emniyet kemeri baskı yaparmış, kaburgam ezilmiş. Verilmiş sadakamız varmış, kazayı ucuz atlattık" dedi.
8.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil geçirdiği kazayı anlattı! 'Fenerbahçe gol yiyince stadı terk ettim, önüme kamyonet çıktı'
Mehmet Ali Erbil geçirdiği kazayı anlattı! 'Fenerbahçe gol yiyince stadı terk ettim, önüme kamyonet çıktı' Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), Sarıyer'de evine giderken trafik kazası geçirdi. Aracı hurdaya dönen Erbil kazayı anlatarak, "Verilmiş sadakamız varmış, ucuz atlattık" şeklinde konuştu.
9.11.2023 Cadde
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk'
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremini anne karnında atlatan ve üç gün boyunca tepki vermeyen Kurtuluş, 5 bin doğumda bir görülen hastalıkla dünyaya geldi.
1.11.2023 Haberler
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk'
'Kurtuluş'un hikayesi! Depremi anne karnında atlattı... 'Böyle bir hastalığı ilk kez duyduk' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremini anne karnında atlatan ve üç gün boyunca tepki vermeyen Kurtuluş, 5 bin doğumda bir görülen hastalıkla dünyaya geldi.
1.11.2023 Gündem
Twitter çöktü mü 24 Ekim? Twitter'da (X) sorun mu var, neden açılmıyor?
Twitter çöktü mü 24 Ekim? Twitter'da (X) sorun mu var, neden açılmıyor? Popüler sosyal medya platformu Twitter'da sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Kullanıcılar Twitter erişiminde sıkıntı ile karşılaştıklarını dile getiriyor. Peki, 24 Ekim Twitter (X) çöktü mü?
24.10.2023 Bilgi Rehberi
Alanyaspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar! Gol kararı doğru mu?
Alanyaspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar! Gol kararı doğru mu? Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında lider Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 galip geldi. Karşılaşmanın tartışmalı pozisyonları beIN Trio ekibi tarafından değerlendirildi.
25.09.2023 Fenerbahçe
Instagram çöktü mü 19 Eylül, sorun düzeldi mi? Instagram DM'de sorun mu var?
Instagram çöktü mü 19 Eylül, sorun düzeldi mi? Instagram DM'de sorun mu var? En çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da zaman zaman çeşitli sıkıntılarla karşılaşılıyor. Kullanıcılar ise ''Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?'' sorularını yöneltiyor.
19.09.2023 Bilgi Rehberi
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı... Muayene sırasında kendi parmağını yuttu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı... Muayene sırasında kendi parmağını yuttu Zonguldak'tan dehşete düşüren bir haber geldi. 31 yaşındaki Rabia Çataklı, cinnet getirerek anne ve anneannesini baltayla doğradı, uzuvlarını sokağa attı. Gözaltına alınan Çataklı, ifadesi esnasında sadece tekbir getirirken, muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttu.
14.08.2023 Gündem
‘Özal’ın mezarı açıldı o mezar niye açılmıyor?’
‘Özal’ın mezarı açıldı o mezar niye açılmıyor?’ İstanbul Bahçeşehir’de 3 Mart 2009 tarihinde vahşice öldürülen 17 yaşındaki Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, katil Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili Anayasa Mahkemesi’ne başvurulacağını açıkladı.
13.08.2023 Gündem
Dönüşüm tesisleri yana yana bitmedi
Dönüşüm tesisleri yana yana bitmedi Neredeyse her ay birkaç geri dönüşüm tesisinde yangın çıkması, dikkatleri de bu tesislere çekti. Doç. Gündoğdu, ‘Geri dönüşüm tesisi yanıyorsa ihmal vardır’ diyor.
11.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışı! Bakan Çavuşoğlu: Yaptırım dediğiniz zaman turizmi de etkiliyor
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışı! Bakan Çavuşoğlu: Yaptırım dediğiniz zaman turizmi de etkiliyor Bakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Rusya'ya yaptırım uygulayacağını açıklayan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösterdi. Bu sözlerin Türkiye'de turizmi etkilediğini belirten Çavuşoğlu, mayıs ayında azalma olduğunu söyledi.
13.05.2023 Haberler
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışı! Bakan Çavuşoğlu: Yaptırım dediğiniz zaman turizmi de etkiliyor
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışı! Bakan Çavuşoğlu: Yaptırım dediğiniz zaman turizmi de etkiliyor Bakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Rusya'ya yaptırım uygulayacağını açıklayan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösterdi. Bu sözlerin Türkiye'de turizmi etkilediğini belirten Çavuşoğlu, mayıs ayında azalma olduğunu söyledi.
13.05.2023 Gündem
‘Kim Bu Ben’in büyüsü
‘Kim Bu Ben’in büyüsü Tiyatro.İN’in yeni oyunu “Kim Bu Ben” söylediğini yapmıyor, yaptığını da söylemiyor. Sımsıcak ve bir o kadar sert bir aşk hikâyesinden sistemin tam yüzüne inen kocaman bir yumruk. Sezonun en yeni ve en iyilerinden.
16.04.2023 Kültür Sanat
Çürük bina sayısı 5 milyona yakın
Çürük bina sayısı 5 milyona yakın TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda konuşan uzmanlar, Marmara’nın olası bir depreme hazır olmadığını belirtirken, Türkiye’de 5 milyona yakın binanın çürük olduğunu söyledi.
6.04.2023 Gündem
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi!
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'ın İskenderun ilçesinde annesinin evinde yakalanan Merve Bayırlı (24), evleri hasar gördüğü için çadırda kalan ailesinin, ev sahibinin kira istemesiyle ikinci şoku yaşadıklarını söyledi.
11.03.2023 Gündem
‘Perdeler sayesinde kurtulduk’
‘Perdeler sayesinde kurtulduk’ İki büyük depremin büyük yıkıma yol açtığı Hatay Antakya’da kendi imkânlarıyla depremden binlerce kişi kurtuldu. Deniz Büşra Elçi (27) ile İbrahim Ethem Elçi (33) çifti de onlardan biriydi.
18.02.2023 Gündem
TWITTER çöktü mü? Twitter erişime açıldı mı, son durum nedir?
TWITTER çöktü mü? Twitter erişime açıldı mı, son durum nedir? Twitter çöktü mü neden açılmıyor soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gün içerisinde milyonlarca insanın haberleşme amacı ile kullandığı platform, doğal afet durumlarında yardımlaşma adı altında yapılan paylaşımlar ile de biliniyor. Peki 8 Şubat Twitter çöktü mü, son durum nedir?
8.02.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Açılmıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.