Adana Valiliği

Adana Valiliği

Son dakika Adana Valiliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adana Valiliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adana Valiliği haber sayfamızda...

Adana Valiliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.100 adana valiliği haberi bulunmuştur.
Narenciyeye böcek tuzağıyla koruma...
Narenciyeye böcek tuzağıyla koruma... Narenciye ağaçları ve çiçekleri kurutan yeşillenme hastalığını yayan böcekle (psillidi) mücadele kapsamında, Adana Valiliği bir dizi önlemlere imza attı.
16.02.2024 Ekonomi
Belediye binasında öldürüldü!  Zeydan Karalar: Bunun arkasında başka bir şey var
Belediye binasında öldürüldü! Zeydan Karalar: Bunun arkasında başka bir şey var Adana'da makamında, belediyeye bağlı Halk Ekmek Fabrikası'nda çalışan Mikail G. tarafından tabancayla vurularak öldürülen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalem müdür vekili Samet Güdük (40) için tören düzenlendi.
13.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü vekili vuruldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın özel kalem müdürü vekili vuruldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Haberler
Son dakika! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Güdük vuruldu
Son dakika! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde silahlı saldırı: Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Güdük vuruldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük belediye binasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem vekili hayatını kaybetti.
12.02.2024 Gündem
Masaj salonundaki kadının yüzüne kezzap atan şüpheli tutuklandı
Masaj salonundaki kadının yüzüne kezzap atan şüpheli tutuklandı Çanakkale’de masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in (24) yüzüne kezzap atıp kaçan Ramazan Akarsu (41), Ezine ilçesinde yakalandı. Zanlı savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Adana Valiliği yakınında 'taksideki kutu' alarmı!
Adana Valiliği yakınında 'taksideki kutu' alarmı! Adana Valiliği'nin yakınındaki sokakta taksiden inen bir müşteri, bagajdaki kendisine ait kutuyu bırakıp uzaklaşınca bölgede alarm durumuna geçildi.
27.12.2023 Haberler
Adana Valiliği yakınında 'taksideki kutu' alarmı!
Adana Valiliği yakınında 'taksideki kutu' alarmı! Adana Valiliği'nin yakınındaki sokakta taksiden inen bir müşteri, bagajdaki kendisine ait kutuyu bırakıp uzaklaşınca bölgede alarm durumuna geçildi.
27.12.2023 Gündem
Adana'da kahve zincirine silahlı saldırı
Adana'da kahve zincirine silahlı saldırı Adana'da bir kahve zincirinin şubesine bir kişi tarafından pompalı av tüfegiyle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.
13.12.2023 Gündem
Yarı çıplak görüntüleri olay olmuştu! Pahalıya patladı
Yarı çıplak görüntüleri olay olmuştu! Pahalıya patladı Adana'da sakatat işi ile uğraşan bir kişinin yarı çıplak halde yaptığı iş sosyal medyada olay olmuştu. Gelen tepkiler üzerine işletme mühürlenip faaliyetten men edildi ve 300 kilogram sakatat imha edildi. Valilik de olay sonrası açıklamalarda bulundu.
18.11.2023 Gündem
Uluslararası Adana Lezzet Festivali başladı! 'İlk günden ilgi çok büyük'
Uluslararası Adana Lezzet Festivali başladı! 'İlk günden ilgi çok büyük' Adana'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, dev mangal ateşinin yakılmasıyla başladı.
6.10.2023 Gündem
HDP binasına ispirto şişesi koyan kadının yeni görüntüsü ortaya çıktı
HDP binasına ispirto şişesi koyan kadının yeni görüntüsü ortaya çıktı Adana’da HDP İl Binası kapı önüne 3 ispirto şişesi ve bir defterin bırakıldığı olayın güvenlik kamerası ortaya çıktı.
20.08.2023 Haberler
HDP il binası önüne ispirto ve defter bıraktı! Valilik açıklama yaptı
HDP il binası önüne ispirto ve defter bıraktı! Valilik açıklama yaptı Adana’da HDP İl Binası önüne 3 şişe ispirto ve defter bırakan A.C. (26) isimli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı. Valilik olayla ilgili açıklama yaptı.
20.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
Adana Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger kimdir? Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger hayatı...
Adana Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger kimdir? Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger hayatı... Yavuz Selim Köşger, 2020 yılında İzmir Valisi olarak göreve getirilmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre, Yavuz Selim Köşger Adana Valiliği görevine atandı. Peki, Adana Valisi olan Yavuz Selim Köşger aslen nereli, kaç yaşında?
9.08.2023 Bilgi Rehberi
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına saldırı! 1 ölü, 1 yaralı
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına saldırı! 1 ölü, 1 yaralı HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasında il başkanı Salih Demir ile il sekreteri Sacit Pişgin, mescitte namaz kıldığı sırada A.S. (72) isimli şüpheli tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Pişgin hayatını kaybederken, il başkanı Demir’in ise tedavisi sürüyor. Polis ekipleri saldırıyı düzenleyen şüpheliyi gözaltına aldı.
22.07.2023 Gündem
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar!  15 Temmuz şehitleri unutulmadı
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar! 15 Temmuz şehitleri unutulmadı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Binası‘nda 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi düzenledi.
16.07.2023 Gündem
Dünya şampiyonu Nafia, çocukluk hayalini gerçekleştirdi
Dünya şampiyonu Nafia, çocukluk hayalini gerçekleştirdi Adana'da Dünya Tekvando Şampiyonu Nafia Kuş (28), çocukluk hayali olan üstü açık klasik otomobille kent turu attı.
28.06.2023 Diğer
Bakan Uraloğlu Adana'da konuştu! 'Yolumuza devam edeceğiz'
Bakan Uraloğlu Adana'da konuştu! 'Yolumuza devam edeceğiz' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 27 Nisan'da açılışı yapılan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü şu ana kadar yaklaşık 1,5 milyon aracın kullandığını söyledi.
10.06.2023 Gündem
Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına saldırı
Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına saldırı Adana'nın Çukurova ilçesinde AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi.
20.04.2023 Gündem
Deprem sonrası Adana'da 3 bin 821 bina yıkılacak
Deprem sonrası Adana'da 3 bin 821 bina yıkılacak Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adana'da yapılan incelemelerde 3 bin 821 bina ağır ve orta hasarlı çıktı. Bu binaların yıkılacağı belirtilirken, hasar tespit çalışmaları sürdüğü kentte afetzedelerin barınması için ilk aşamada 4 bölgede 2 bin 400 konteyner kurulacak.
29.03.2023 Gündem
Personelinden borç alıp ödemeyen emniyet müdürüne soruşturma
Personelinden borç alıp ödemeyen emniyet müdürüne soruşturma Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Hassas Şube Müdürü olarak görev yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü M.M.Y. hakkında, personellerinden borç ve hediye aldığı, borçlarını geri ödemediği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
25.03.2023 Gündem
Büyükelçi Güllüoğlu Türkiye’ye çağrıldı
Büyükelçi Güllüoğlu Türkiye’ye çağrıldı AFAD Başkanlığı yaptıktan sonra Tanzanya Büyükelçiliği’ne atanan Dr. Mehmet Güllüoğlu, depremle ilgili çalışmalarda görev almak amacıyla Dışişleri Bakanlığı’nca Türkiye’ye çağrıldı. Güllüoğlu, Adana merkezli çalışmaları koordine etmeye başladı.
10.02.2023 Gündem
Enkazı kaldırırken ikinci depreme yakalandılar
Enkazı kaldırırken ikinci depreme yakalandılar Adana’nın Çukurova ilçesinde, depremde yıkılan 12 katlı binanın enkazında kurtarma çalışmaları sürerken kurtarma ekipleri ve vatandaşların ikinci bir depreme yakalanmaları korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.
7.02.2023 Gündem
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli
Açıklamalar peş peşe geldi! Eğitime kar engeli Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği kar tatili haberleri gelmeye başladı! Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep başta olmak üzere olumsuz hava şartları nedeniyle sömestr tatili uzatıldı. İşte eğitime ara verilen o iller...
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adana Valiliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.