Adet düzensizliği önemli bir hastalığın habercisi olabilir!
Adet düzensizliği önemli bir hastalığın habercisi olabilir! Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Korkmaz, adet düzensizliği nedir, belirtileri, komplikasyonları nelerdir ve tedavisi nasıl yapılır tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
22.04.2022 Kadın Sağlığı
Yumurtalık kistleri nedir, ne değildir? Bunları mutlaka bilin
Yumurtalık kistleri nedir, ne değildir? Bunları mutlaka bilin Birçok şikayetle ortaya çıkan yumurtalık kistleri önemsenmeyip tedavi edilmediğinde çok ciddi hastalıklara neden olabiliyor. Özellikle de adet düzensizlikleriyle ortaya çıkan yumurtalık kistleri, çocuk sahibi olmak isteyen aileleri de zor durumda bırakabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. İstepan Suna, yumurtalık kistleri ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.
18.08.2021 Kadın Sağlığı
Adet düzensizliğinin 8 önemli nedeni
Adet düzensizliğinin 8 önemli nedeni Birçok kadın neredeyse farklı sağlık problemleri yüzünden adet düzensizliği yaşayabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Funda Öztürk adet düzensizliğinin altında yatan 8 önemli nedeni anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
16.02.2019 Kadın Sağlığı
Adet düzensizliği hangi hastalıkların belirtisi?
Adet düzensizliği hangi hastalıkların belirtisi? Pek çok kadın çeşitli nedenlerden adet düzensizliği yaşar ancak çok azı bu durumu ciddiye alır. Adetiniz kesildiyse, aşırı kanamanız oluyorsa veya düzensiz adet oluyorsanız bu, ciddi hastalıkların habercisi olabilir.
19.04.2017 Kadın Sağlığı
Adet düzensizliği nedenleri
Adet düzensizliği nedenleri Kadın Hastalıkları-Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op.Dr.Serdar Koç, kadınların adet düzensizliği sorununu çocukluk, ergenlik, doğurganlık, menopoz öncesi ve menopoz olarak ayırarak düzensiz kanamaları bu şekilde incelemek gerektiğini söyledi.
5.06.2015 Kadın Sağlığı