Kaplancılar DGM'DE
Kaplancılar DGM'DE Kaplancılar DGM'DE
12.11.1998 The Others
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
'Türkiye ile birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı içindeyiz'
'Türkiye ile birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı içindeyiz' Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Güçlü ve yeni Türkiye Yüzyılı’nda, emin adımlarla Türkiye Cumhuriyeti milli savunma sanayi gibi büyük projeleri başarırken, Doğu Akdeniz'de bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve mavi vatanda ve göklerde hava sahasında büyük milletimizin ulusal ve milli çıkarları bakımından birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı ve mutluluğu içerisindeyiz” açıklamasını yaptı.
12.02.2024 Dünya
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Ege’de ‘yeni sayfa’ umudu
Ege’de ‘yeni sayfa’ umudu Ege Denizi’nin iki yakasında Atatürk ile Venizelos’un 1930’lı yıllarda kurduğuna benzer atmosferin oluşması umuduyla yeni bir adım daha atılıyor.
6.12.2023 Gündem
Mitolojinin bereketli şehri
Mitolojinin bereketli şehri Büyük Menderes Havzası, bereketli topraklarında nice uygarlıklardan izler saklıyor. Bu topraklarda kurulmuş Mastaura Antik Kenti de başta Amfitiyatro olmak üzere Roma Hamamı, atık su sistemi ve Bizans Kalesi gibi yapılarıyla tarihe yolculuk yapmak isteyenleri bekliyor.
20.11.2023 Arkeoloji
29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Haberler
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapılaacak yollar
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapılaacak yollar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
İsimlerini dünyaya duyurdular
İsimlerini dünyaya duyurdular 1925’te bir yarışma düzenlenerek sanatçı ve müzik öğretmeni yetiştirmek üzere Berlin, Paris, Budapeşte, Prag gibi Avrupa’nın önemli kültür şehirlerine yetenekli gençler gönderilmeye başlandı.
29.10.2023 Kültür Sanat
29 Ekim kutlamaları nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar
29 Ekim kutlamaları nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar  “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar 29 Ekim Pazar günü saat 06.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.
28.10.2023 Gündem
Balık fiyatları en alt seviyeye düştü
Balık fiyatları en alt seviyeye düştü Akdeniz'de av yasağının 15 Eylül'de tamamen kalkmasıyla birlikte Mersin'de her çeşit balık tezgahlarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da ciddi oranda düşerken, balıkçılar balık bolluğundan memnun. Mersin Balıkçılar Derneği Başkanı Adnan Polat, "Balıklarımız çok, verimlilik var. Ekim ve Kasım ayları balık bolluğunun çok olduğu aylardır" dedi.
20.10.2023 Ekonomi
Antalyaspor'da Galatasaray karşısında parola 3 puan
Antalyaspor'da Galatasaray karşısında parola 3 puan Akdeniz temsilcisinin Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Galatasaray maçında galibiyet alarak çıkışlarını devam ettirmek istediklerini açıkladı.
5.10.2023 Antalyaspor
Akdeniz'de balık bereketi! Fiyatlar yüzde 80 düştü
Akdeniz'de balık bereketi! Fiyatlar yüzde 80 düştü Akdeniz'de av yasağı yasağının kalkması ile birlikte balık fiyatları yüzde 80 düştü.
24.09.2023 Ekonomi
Genç yazarın acı sonu! Motosiklet kazası kurbanı oldu
Genç yazarın acı sonu! Motosiklet kazası kurbanı oldu İzmir'de yazar Tarık Yılmaz (25) ile arkadaşı Oğuzhan Alin(28), motosiklet ile kaza yaptı. Kazada, motosikletten savrulduktan sonra demir bariyerlere çarpan Tarık Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Oğuzhan Alin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
16.09.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
30.08.2023 Haberler
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
30.08.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanıyor
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanıyor 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek genel prova için Vatan Caddesi araç trafiğine kapatıldı.
27.08.2023 Gündem
Dikkat! İstanbul'da bu yollar pazar günü kapalı olacak
Dikkat! İstanbul'da bu yollar pazar günü kapalı olacak İstanbul Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları genel provaları nedeniyle 27 Ağustos Pazar günü trafiğe kapatılacak olan yolları açıkladı.
25.08.2023 Gündem
Yalı yaşamını Çeşme’ye getiriyor
Yalı yaşamını Çeşme’ye getiriyor DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, yalı konseptini Ege’ye taşıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “DAP Çeşme’de yeşilin, mavinin, denizin, rüzgârın ve güneşin benzersiz uyumunu bir araya getirdik” dedi.
17.08.2023 Ekonomi
İstanbul’un çifte deprem röntgeni! İşte en riskli ilçeler
İstanbul’un çifte deprem röntgeni! İşte en riskli ilçeler AFAD’a göre; Marmara depremi İstanbul’un tüm ilçeleri için risk oluşturuyor. Özellikle güney kıyıdaki  ilçelerin fay hatlarına yakınlığı ve kötü yapı stoğu risk puanlarını yükseltiyor... İBB’nin hazırladığı kitapçıkta ise daha iyimser bir tablo çiziliyor. 7.5’lik deprem senaryosunda en riskli ilçeler arasında gösterilen Zeytinburnu’nda 668, Avcılar’da 465 can kaybı bekleniyor...
10.08.2023 Gündem
Atılay’ı Alman mayını Refah’ı İtalya batırdı
Atılay’ı Alman mayını Refah’ı İtalya batırdı İkinci Dünya Savaşı tehdidi sürerken Genç Türkiye Cumhuriyeti, iki büyük askeri deniz faciası yaşamıştı.
14.07.2023 Gündem
Bodrum markası artık çok sağlam
Bodrum markası artık çok sağlam Dünya jet-setinin rotasında önemli bir konum haline gelen Bodrum, artık bu alanda markasını sağlama aldı. Bodrum, rakip destinasyonlar arasında fark oluşturuyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
Çeşme’de ‘yalı’ rüzgârı estirecek
Çeşme’de ‘yalı’ rüzgârı estirecek DAP Yapı Çeşme projesinde ön talepleri almaya başladı. Yalı ve yalı dairelerinin bulunduğu projeyle İzmir’e yalı yaşamının getirilmesi hedefleniyor.
11.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri