Adnan Aybaba

Adnan Aybaba

Son dakika adnan aybaba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adnan aybaba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adnan aybaba haber sayfamızda...

Adnan Aybaba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 205 adnan aybaba haberi bulunmuştur.
Adnan Aybaba: 'Okan Buruk asıl FETÖ'cülerden utanç duysun'
Adnan Aybaba: 'Okan Buruk asıl FETÖ'cülerden utanç duysun' Okan Buruk'un Tudor'la ilgili 'vasıfsız' sözlerine yorumcu Adnan Aybaba'dan çok sert tepki geldi.
1.07.2020 Futbol
Adnan Aybaba'dan ekranlara dönüş sinyali
Adnan Aybaba'dan ekranlara dönüş sinyali Futbol yorumcusu Adnan Aybaba, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
10.11.2017 Cadde
Baba-kız alışverişe çıktılar
Baba-kız alışverişe çıktılar Spor yorumcusu Adnan Aybaba, önceki gün kızı Ayşıl Aybaba Dilmen'le birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
6.10.2017 Cadde
Adnan Aybaba'nın çikolata ve çay keyfi
Adnan Aybaba'nın çikolata ve çay keyfi Futbol yorumcusu ve teknik direktör Adnan Aybaba, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de görüntülendi.
17.08.2017 Cadde
Hasan Çavuşoğlu: "Samet Aybaba yalan söylüyor"
Hasan Çavuşoğlu: "Samet Aybaba yalan söylüyor" Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Samet Aybaba'nın iddialarına yanıt verdi.
23.07.2020 Alanyaspor
Telegol yayından kaldırıldı!
Telegol yayından kaldırıldı! Serhat Ulueren’in moderatörlüğünü yaptığı Engin Verel, Ümit Karan ve Adnan Aybaba’nın ise yorumcu olarak görev yaptıkları Telegol programı ekranlara veda ediyor.
1.07.2020 Futbol
Adnan Aybaba:"Adem Büyük G.Saray'la anlaştı..."
Adnan Aybaba:"Adem Büyük G.Saray'la anlaştı..." Ünlü spor yorumcusu Adnan Aybaba, dün gece oynanan Kasımpaşa Galatasaray maçı sonrasında Adem Büyük'ün Galatasaray ile anlaştığını açıkladı!
5.12.2016 Futbol
Hamzaoğlu'ndan itiraf: "FETÖ yüzünden ayrıldım"
Hamzaoğlu'ndan itiraf: "FETÖ yüzünden ayrıldım" Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, FETÖ üyesi olduğu şeklinde çıkan iddialara yanıt verdi.
12.09.2016 BursaSpor
Adnan Aybaba: "Trabzonspor değişik bir sistemle oynadı"
Adnan Aybaba: "Trabzonspor değişik bir sistemle oynadı" Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor'un değişik bir sistemle oynadığını, kendilerinin de oyun içinde buna göre tedbirler aldıklarını belirtti.
8.12.2015 Futbol
Dilmen ile Aybaba dünür oluyor!
Dilmen ile Aybaba dünür oluyor! Futbol dünyasının iki ünlü ismi Rıdvan Dilmen ile Adnan Aybaba, dünür oluyorlar...
1.07.2020 Magazin
Süper Anadolu
Süper Anadolu Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı sonrası tarihi bir an yaşandı.   Ünlü spor yorumcusu Adnan Aybaba’dan flaş bir iddia geldi…   Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor'un galibiyet hasreti, 147 güne çıktı.    Hami Mandıralı, teknik direktör Şota'nın takımın geleceğini kurtarması adına radikal bir hamle yapması gerektiğini söyledi.   Bursaspor'dan Ertuğrul Sağlam açıklaması geldi.    Trabzonspor’da 36 milyon TL'lik hayal kırıklığı...
29.09.2015 Programlar
'Onur Kıvrak, Galatasaray'a gidecek'
'Onur Kıvrak, Galatasaray'a gidecek' Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Onur Kıvrak için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.   Onur ile ilgili son iddia Adnan Aybaba’dan geledi. Tvem yorumcusu Adnan Aybaba Onur Kıvrak için “Galatasaray ile anlaştı. Ya devre arasında ya da yeni sezonda Galatasaray’a gidecek” dedi.   2018 kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan Onur Kıvrak, Trabzonspor’dan yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alıyor.
29.09.2015 Futbol
Serhat Ulueren: 'Ahmet Çakar bana itiraf etti'
Serhat Ulueren: 'Ahmet Çakar bana itiraf etti' Bir dönem 'Telegol'de birlikte çalışan Serhat Ulueren ile Ahmet Çakar'ın arası neden bozuldu? İşte Ulueren'in kaleminden silahlı saldırının ardından yaşananlar ve Çakar'ın, Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın özür dilemesine ilişkin çarpıcı iddia...
1.07.2020 Futbol
Adnan Aybaba’nın şirketi battı!
Adnan Aybaba’nın şirketi battı! Spor yorumcusu Adnan M. Aybaba’nın bir süredir mali sıkıntıda olduğu konuşulan şirketi Rode Petrol Kimya iflas erteleme talebi ile mahkemenin yolunu tuttu. Mahkeme, icra takiplerine karşı koruma isteyen şirket için tedbir kararı verdi; iki kişiyi kayyum olarak atadı.
1.07.2020 Futbol
Topaloğlu ve Adnan Aybaba kapıştı!
Topaloğlu ve Adnan Aybaba kapıştı! TVem'de yayınlanan Serbest Vuruş programında ünlü spor yorumcusu Adnan Aybaba ve sanatçı Mustafa Topaloğlu yarıştı...
13.05.2015 Futbol
Aybaba G.Saraylıları çileden çıkartacak!
Aybaba G.Saraylıları çileden çıkartacak! TVEM'de yayınlanan "Serbest Vuruş" programında Adnan Aybaba'nın canlı yayında söylediği beste şok etkisi yarattı.
5.05.2015 Futbol
Güzel oyuncunun 'Serbest Vuruş' şaşkınlığı
Güzel oyuncunun 'Serbest Vuruş' şaşkınlığı Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista programına konuk olan güzel oyuncu Damla Aslanalp, 'Serbest Vuruş' muhabbeti sırasında gaf yaptı.
30.03.2015 Futbol
Stüdyoda kavga çıkaran hediye!
Stüdyoda kavga çıkaran hediye! TV EM'de yayınlanan Serbest Vuruş programında Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası Adnan Aybaba'ya gelen hediye gergin anlar yaşanmasına neden oldu.
23.03.2015 Futbol
Bilic ve Necip'i taklit ettiler!
Bilic ve Necip'i taklit ettiler! TVEM'de yayınlanan "Serbest Vuruş" programında Adnan Aybaba ve Sabri Ugan, Kayseri Erciyesspor maçında Bilic ile Necip Uyal arasında geçen dialoğu stüdyaya taşıdı.
16.03.2015 Futbol
Olay yaratan Tolgay tartışması; "Siz havayı aldınız"
Olay yaratan Tolgay tartışması; "Siz havayı aldınız" TVEM'de yayınlanan "Serbest Vuruş" programında yorumculardan Lemi Çelik ve Adnan Aybaba arasında Tolgay Arslan tartışması yaşandı.
23.02.2015 Futbol
"Arda Turan geri dönüyor..."
"Arda Turan geri dönüyor..." Spor yorumcusu Adnan Aybaba, Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan hakkında bomba açıklamalar yaptı...
16.02.2015 Futbol
Başkanlara kızdı bunu yaptı!
Başkanlara kızdı bunu yaptı! TVEM'de yayınlanan Serbest Vuruş programında Adnan Aybaba kulüp başkanlarına tepki olarak bakın ne yaptı...
10.02.2015 Futbol
Trabzonspor taraftarını çıldırtacak hediye!
Trabzonspor taraftarını çıldırtacak hediye! Tv em'de yayınlanan Serbest Vuruş programında Noel Baba kılığında stüdyoya gelen Adnan Aybaba'nın Trabzonsporlu Lemi Çelik'e verdiği hediye tartışma yarattı.
30.12.2014 Futbol
Canlı yayında bu da oldu!
Canlı yayında bu da oldu! Ünlü spor yorumcusu Adnan Aybaba bu kezde canlı yayına kızıl dereli kıyafetleri giyerek çıktı...
24.11.2014 Futbol
Drogba için müthiş iddia!
Drogba için müthiş iddia! Ünlü spor yorumcusu Galatasaray'dan bu sezon ayrılan Didier Drogba'nın hakkında bomba bir iddia ortaya attı...
17.11.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Aybaba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.