Adrenalin

Adrenalin

Son dakika adrenalin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adrenalin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adrenalin haber sayfamızda...

Adrenalin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.797 adrenalin haberi bulunmuştur.
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Anadolu’nun her yerinden seyirciyi görecekler
Anadolu’nun her yerinden seyirciyi görecekler İstanbul Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu MDTistanbul, “Dans Adrenalin”le 4 Nisan’da Mersin’de, 6 Nisan’da Ankara’da olacak.
2.04.2024 Kültür Sanat
‘Riskleri aldığım için büyüyebildim’
‘Riskleri aldığım için büyüyebildim’ Muhabirlikten başlayıp kanal sahibi olan Acun Ilıcalı, “Riskleri aldığım için büyüyebildim” dedi.
31.03.2024 Cadde
Palandöken'de kayak sezonu nisana uzadı
Palandöken'de kayak sezonu nisana uzadı Palandöken Kayak Merkezi’nde bir haftadır yağan karla birlikte sezon nisana uzadı. Kayağa doymayanları Palandöken'e beklediklerin söyleyen kayak öğretmeni Taner Döşkaya, "Son yağışlarla pistlerdeki kar kalınlığı 2 metreye ulaştı. Bu da sezonu nisanın sonuna kadar uzattı. Batıda denize girilirken Palandöken'de kayak yapılacak. Bu da Türkiye'nin ayrı bir güzelliği" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi Ahu Gültekin (42), 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden Ahu Gültekin'in kardeşi Mustafa Gültekin (39), "Yıkılmış bir durumdayız. 3 yeğenim de perişan durumda. Olayın araştırılıp, açığa kavuşturulmasını istiyorum" dedi.
20.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Yeni araştırma! Stresin ilacı: Sarılmak
Yeni araştırma! Stresin ilacı: Sarılmak Araştırmaya göre, sarılmak gibi insanlar arasındaki şefkat temasları, stresi azaltıp kişiyi sakinleştiriyor.
25.02.2024 Gündem
43 korsan kayak öğretmenine ceza yazdı
43 korsan kayak öğretmenine ceza yazdı Jandarma, Palandöken Kayak Merkezi'nde, korsan kayak öğretmenliği yaptığı tespit edilen 43 kişiye, Kabahatler Kanunu'na göre para cezası verdi. 'Korsan' eğitime karşı mücadelenin önemini vurgulayan Kayak Antrenörleri Öğretmenler Derneği Başkan Yardımcısı Ejder Budak, "Eğitim almak istediğiniz kişiden mutlaka çalışma belgesini sorun. Kendinizi bilgisiz ve belgesiz kişilere teslim etmeyin" dedi.
22.02.2024 Ekonomi
Görenleri şaşırtan manzara! Adrenalin tutkunu köpek olarak tanınıyor
Görenleri şaşırtan manzara! Adrenalin tutkunu köpek olarak tanınıyor Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde sahibinin kamyonetinin tavanında seyahat eden köpek ilçenin maskotu haline geldi.
17.02.2024 Haberler
Görenleri şaşırtan manzara! Adrenalin tutkunu köpek olarak tanınıyor
Görenleri şaşırtan manzara! Adrenalin tutkunu köpek olarak tanınıyor  Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde sahibinin kamyonetinin tavanında seyahat eden köpek ilçenin maskotu haline geldi.
17.02.2024 Gündem
Brian Priske: Ufak bir hatamızda bizi cezalandıracaklardır!
Brian Priske: Ufak bir hatamızda bizi cezalandıracaklardır! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Galatasaray'a konuk olacak Sparta Prag'da teknik direktör Brian Priske açıklamalarda bulundu.
14.02.2024 Galatasaray
Hayvanat değil, insanat bahçesi! 'Rezervasyonlar 3 ay önceden doldu'
Hayvanat değil, insanat bahçesi! 'Rezervasyonlar 3 ay önceden doldu' Hayvanat bahçeleri, anlık seyir keyfi için hayvanların sıkışık kafeslere koyulup doğasından kopmasına neden oluyor. Bu da onların depresyona girerek beslenme sorunları yaşamasına yol açarken, ne yazık ki sonuç ölüme kadar varabiliyor. Yaşanan zulme son vermek isteyen bir hayvanat bahçesi ilke imza attı ve hayvanları değil, insanları kafeslere kapattı.
11.02.2024 Yaşam
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü bu sefer ölümden döndü
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü bu sefer ölümden döndü Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütü yapan Hasan Kaval (32), önceki gün özel hazırladığı düzenekle paraşüte bağladığı masada, arkadaşıyla birlikte gökyüzünde kahvaltı yaptı.
3.02.2024 Haberler
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapıyordu! Ölümden döndü
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapıyordu! Ölümden döndü Erzincan'da paraşütle havada kahvaltı yapmak isteyen macera severler ölümden döndü. Gökyüzünde kahvaltı yaptıktan sonra ikinci gösterisi olan çift katlı ranzayla yamaç paraşütü yapmaya çalışırken yere çakıldı.
3.02.2024 Gündem
30 katlı binadan atladı, paraşütü açılmayınca yere çakıldı!
30 katlı binadan atladı, paraşütü açılmayınca yere çakıldı! Tayland'da bir binanın çatısından izinsiz atlayan İngiliz paraşütçü Nathy Odinson, 30'uncu kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
28.01.2024 Dünya
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk!
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk! Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan en genç pilot unvanını alan Ali Türkkan, “Zorlu olduğu kadar özel bir başarı. Türk ralli tarihinde şampiyon olarak yer almak ve iz bırakmak tarif edilemez bir his” ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Motor Sporları
Final gecesi baygınlık geçiren MasterChef Tahsin Küçük: Herkes ertesi gün serum story'si atıyor
Final gecesi baygınlık geçiren MasterChef Tahsin Küçük: Herkes ertesi gün serum story'si atıyor MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
23.01.2024 Cadde
Saç ekimini mutlaka doktor yapmalı
Saç ekimini mutlaka doktor yapmalı Fiyatı uygun olan Mecidiyeköy’de bir rezidansın alt katındaki klinikle anlaşan 29 yaşındaki Y.K. isimli vatandaş yaşadıklarını anlattı.
11.01.2024 Gündem
Özer Hurmacı'dan Aziz Yıldırım'a eleştiri | Yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı
Özer Hurmacı'dan Aziz Yıldırım'a eleştiri | Yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen eski futbolcu Özer Hurmacı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra Galatasaray itirafında bulunan Hurmacı, Aziz Yıldırım'a da eleştiride bulundu.
9.01.2024 Süper Lig
Babadağ’da uçuş rekoru
Babadağ’da uçuş rekoru Dünyanın en popüler yamaç paraşütü pistlerinden Muğla, Fethiye’deki 1.900 rakımlı Babadağ, adrenalin tutkunlarının gözdesi...
5.01.2024 Gündem
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu'
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu' Süper Lig tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu Umut Bulut suskunluğunu bozdu. 40 yaşındaki emektar golcü, Sivasspor maçında uğradığı buz ısırması vakasını anlattı.
27.12.2023 Süper Lig
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell Gertrude Bell’in İngiltere’de başlayan hayatı Irak’ta son buldu. Araplar onu “Çöl kraliçesi” diye överken, Türkler “Çöl cadısı” diye yeriyordu. Nefretinin arkasında belki de nişanlısının Çanakkale’de öldürülmesi yatıyordu
24.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adrenalin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.