Adriana Lima

Adriana Lima

Brezilyalı süpermodeldir. Victoria's Secret için çalışmalarıyla tanınır. Adriana Lima, 1981 doğumlu Brezilyalı süper model. Mavi gözleri, kahverengi saçları ve düzgün vücuduyla dünyanın en çekici ve en güzel kadınları arasında gösterilen Lima, en çok Victoria’s Secret’la olan çalışmalarıyla tanınıyor. Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981’de Brezilya’da Salvador, Bahia’da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ve İsviçre kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. seçildi. 1996’da yapılan Ford Supermodel of the World Contest’de ise 2. oldu. Kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York’a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı. 1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergiler için moda çekimleri gerçekleştiren 1,78 m. boyundaki Lima, Christian Lacroix, Valentino gibi ünlü markaların defilelerine çıktı. Ama Lima’nın asıl büyük çıkışı Dominik’li sevgilisi Alberto ile birlikte çalıştıkları ve Times Square’deki reklam tablosuna asılan Vassarette billboard reklamıyla gerçekleşti. 2000’de Guess?’in Costanoa Kampanyasında Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi çok ünlü süper modellerle birlikte yer aldı ve ardından Maybelline, Bebe, Mossimo ve BCBG’nin reklam yıldızı oldu. Harper’s Bazaar, Elle gibi önemli dergilere kapak olmaya başlayan Lima, 1998’de Victoria’s Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen’le birlikte melek kanatları taktıkarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003’deki Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankeni oldu. 2001’de Adriana Lima 8:47 dakikalık BMW kısa filminde Mickey Rourke, Clive Owen ve Forest Whitaker’la birlikte oynadı. Ünlü bir adamın (Rourke) karısını (Lima) kıskanarak onu takip ettirmek için bir dedektif (Owen) tutmasıyla başlayan filmi Wong Kar-wai yönetti. 2005’de sınırlı sayıda üretilen Pirelli takviminde yer alan Lima, aynı yıl AskMen.com'un Top 99 Women listesinde 1. sırada yer alırken, 2006’da 4. oldu. Yine 2006’da Forbes.com’un En Çok Kazanan Ünlüler (Highest Paid Celebrities) listesinde 97. sırada ve En Güçlü 100 İnsan (100 Most Powerful People) listesinde 99. sırada yer aldı. 2009 yılının Ocak ayında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı programa katıldı. 14 Şubat 2009'da NBA'de oynayan basketbolcu Marko Jaric ile evlenmişlerdir. 15 Kasım 2009'da ilk kızı Valentina Lima Jaric dünyaya gelmiştir. İkinci kızı Sienna Lima Jaric 12 Eylül 2012'de dünyaya gelmiştir.

Adriana Lima

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.270 adriana lima haberi bulunmuştur.
‘Kısa sürede kenetlendiniz'
‘Kısa sürede kenetlendiniz' Frida Aasen, geçtiğimiz şubatta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türklerin kısa sürede kenetlenmesinin kendisini duygulandırdığını söyledi.
23.12.2023 Cadde
Ünlü modelin yüzündeki değişim olay olmuştu! Makyajsız görüntülendi
Ünlü modelin yüzündeki değişim olay olmuştu! Makyajsız görüntülendi 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'nın yüzüne estetik yaptırdığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Bu söylentilerin ardından açıklama yaparak estetik yaptırmadığını söyleyen Lima, makyajsız görüntülendi.
18.11.2023 Cadde
Estetiği reddetti ‘yorgunum’ dedi
Estetiği reddetti ‘yorgunum’ dedi Los Angeles’taki bir film galasında şiş ve gergin yüzüyle dikkati çeken Brezilyalı manken Adriana Lima’nın (42) estetik operasyon geçirdiği öne sürüldü.
17.11.2023 Cadde
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt: Yorgun bir annenin yüzü!
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt: Yorgun bir annenin yüzü! 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'nın fransız askısı yaptırdığı iddia edilmişti. Makyajsız haliyle kamera karşısına geçen Lima, estetik söylentilerini reddetti.
16.11.2023 Cadde
Adriana Lima'nın yüzündeki değişiklik dikkat çekti
Adriana Lima'nın yüzündeki değişiklik dikkat çekti Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Son olarak Los Angeles'ta gerçekleşen film galasında boy gösteren Lima, hem tarzı hem de estetiğiyle gündeme geldi.
15.11.2023 Cadde
Adriana Lima’yı tahtakurusu ısırdı
Adriana Lima’yı tahtakurusu ısırdı Fransa’nın başı bu kez tahtakurusu nedeniyle dertte.
6.10.2023 Dünya
Adriana Lima lüks otelde şoku yaşadı! Tahtakuruları yedi
Adriana Lima lüks otelde şoku yaşadı! Tahtakuruları yedi Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model tahtakurularının hedefi oldu.
5.10.2023 Cadde
Görkemli açılış
Görkemli açılış New York Moda Haftası, ünlü markaların görkemli açılış partileriyle başladı.
9.09.2023 Cadde
Şöhretin bedeli esaret: Ultra lüks ada yaşamı
Şöhretin bedeli esaret: Ultra lüks ada yaşamı İnsan sosyal bir hayvan ise ada yaşamı pek de bize uygun değil ancak ünlü bir milyarder iseniz durum farklı; Miami’de milyarderler sığınağı olarak bilinen Indian Creek adasının yeni sakini Jeff Bezos için olduğu gibi
19.08.2023 Pazar
Efsane 'Melekler' geri döndü! Adrina Lima eski formuna kavuştu
Efsane 'Melekler' geri döndü! Adrina Lima eski formuna kavuştu Tüm dünyada bilinen iç giyim markası Victoria's Secret, düşen satış rakamlarını kurtarmak için bir dönem podyumlara damga vuran efsane 'Melekler' Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Candice Swanepoel ve Adriana Lima ile bir kampanya için anlaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Lima'nın, doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.
11.08.2023 Cadde
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi!
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi! Uzun yıllar Victoria's Secret modeli olarak görev yaptıktan sonra gözyaşları içinde podyuma veda eden Adriana Lima, geçtiğimiz ağustos ayında oğlu Cyan'ın doğumuyla üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Yavaş yavaş eski formuna kavuşan Brezilyalı eski model, sevgilisi Andre Lemmers'la Cannes Film Festivali'ne konuk oldu.
19.05.2023 Cadde
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur?
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen fenomen yarışması 'Gelinim Mutfakta'nın 1112'nci bölümünde; Hüsniye Hanım, Hatice'nin idrak anlayışıyla ilgili öyle şeyler anlattı ki, herkes gülmekten kendisini alamadı!
4.04.2023 Televizyon
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur?
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen fenomen yarışması 'Gelinim Mutfakta'nın 1112'nci bölümünde; Hüsniye Hanım, Hatice'nin idrak anlayışıyla ilgili öyle şeyler anlattı ki, herkes gülmekten kendisini alamadı!
5.04.2023 Cadde
56 yaşında menopoza girdikten sonra anne oldu! 'Milyonda birin altında ihtimal'
56 yaşında menopoza girdikten sonra anne oldu! 'Milyonda birin altında ihtimal' Brezilyalı ünlü oyuncu Claudia Raia, menopoza girdikten üç yıl sonra anne oldu. 56 yaşındaki Raia, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Kadın doğum uzmanı ise yaptığı açıklamada, ünlü oyuncunun başına gelenin milyonda birin oldukça altında olduğunu söyledi.
24.03.2023 Cadde
850 milyon lira yardım toplandı
850 milyon lira yardım toplandı Haluk Levent, depremzedeler için 850 milyon lira topladıklarını söyledi.
12.02.2023 Gündem
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için övgü dolu sözler sarf etti: Teşekkürler, sen ölümsüzsün!
31.12.2022 Cadde
Survivor'la ünlenen Fatmagül Fakı: En muhteşem yılbaşı girişimiz
Survivor'la ünlenen Fatmagül Fakı: En muhteşem yılbaşı girişimiz 'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran ve dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Fatmagül Fakı, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından oğlu Kaan'a kavuşma anına ait görüntüleri yayınlayan ünlü isim, "En muhteşem yılbaşı girişimiz" diyerek duygularını da paylaştı.
31.12.2022 Cadde
Yerli Adriana Lima Fatmagül Fakı anne oldu
Yerli Adriana Lima Fatmagül Fakı anne oldu Katıldığı Survivor yarışmasında Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çeken Fatmagül Fakı yarışma sonrasında magazin sunucusu olmuş hatta sonrasında oyunculuk bile yapmıştı. Kısa sürede yıldızı parlayan Fatmagül Fakı 2019 yılında Kerem Lafçı ile nikah masasına oturmuştu. Fatmagül Fakı'dan müjdeli haber geldi.
28.12.2022 Cadde
Lara: Bedenlerini değil, seslerini açsınlar!
Lara: Bedenlerini değil, seslerini açsınlar! 'Işık' adlı ilk albümünü 2003 yılında müzikseverlerle buluşturan, 2005'te 'Adam Gibi Adam' albümüyle dikkat çekmeyi başaran Lara, uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen 'sahne kostümü' tartışmasına katıldı. "Hodri meydan" diyen ünlü şarkıcı, bazen meslektaşlarının giydiği kıyafetleri görünce utandığını söyledi ve tartışma çıkaracak sözler sarfetti.
24.12.2022 Cadde
Adriana Lima oğlu Cyan'ın ilk fotoğrafını paylaştı
Adriana Lima oğlu Cyan'ın ilk fotoğrafını paylaştı Eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers ile beraberliğinden 29 Ağustos 2022 tarihinde dünyaya gelen oğlu Cyan'ın fotoğrafını ilk kez yayınladı. Üçüncü kez anne olmanın mutluluğu yaşayan top model, üzerinde Brezilya Milli Takımı'nın forması olan baba ve 3.5 aylık oğullarının fotoğrafını dikkat çeken bir mesaj da ekledi.
10.12.2022 Cadde
Adriana Lima üçüncü kez anne oldu! İşte oğlunun adı
Adriana Lima üçüncü kez anne oldu! İşte oğlunun adı Yaklaşık bir yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamile stliliyle gündemden düşmeyen 41 yaşındaki Lima'nın bir oğlu oldu. 2016 yılında boşandığı eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan ünlü model, bebeğine verdiği ismi de açıkladı.
7.09.2022 Cadde
Oğlu oldu
Oğlu oldu Brezilyalı manken Adriana Lima (41) ile sevgilisi Andre Lemmers’in ilk çocuğu dünyaya geldi. Çift oğullarına camgöbeği anlamına gelen “Cyan” adını verdi.
6.09.2022 Dünya
Hilal Altınbilek-Metin Hara aşkı kıskançlık yüzünden bitti
Hilal Altınbilek-Metin Hara aşkı kıskançlık yüzünden bitti Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı. İşte detaylar...
25.08.2022 Cadde
Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf!
Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden yeni fotoğraf! Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile Metin Hara, şimdilerde birlikte tatil yapıyor. Önceki gün yakın arkadaşları Mert Vidinli ile bir araya geldi. Nikah masasına oturmaya hazırlandıkları konuşulan Hilal Altınbilek-Metin Hara çifti, yakın dostları ile objektif karşısına geçti. Bu kareyi de Vidinli, sosyal medya hesabından paylaştı.
3.08.2022 Cadde
Survivor Fatmagül Fakı'dan bebek müjdesi! 'Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz'
Survivor Fatmagül Fakı'dan bebek müjdesi! 'Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz' 'Survivor 2013' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünyaevine girmişti. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, hamile olduğu haberini yaklaşık 200 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından böyle duyurdu.
11.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Adriana Lima ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.