Adriano

Adriano

Son dakika adriano haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adriano gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adriano haber sayfamızda...

Adriano

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.406 adriano haberi bulunmuştur.
FIFA'dan Antalyaspor'a süresiz transfer yasağı!
FIFA'dan Antalyaspor'a süresiz transfer yasağı! FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
Antalyaspor Başkanı Boztepe: Transfer engelini kaldıracağız
Antalyaspor Başkanı Boztepe: Transfer engelini kaldıracağız Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, FIFA'nın verdiği 3 dönem transfer engelini en kısa sürede kaldıracaklarını söyledi. Boztepe, konuyla alakalı olarak, "Transfer engelini kaldıracağız, çok önemli bir detay değil" dedi.
13.01.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın'ın planları bozuldu! Transfer yasağı geldi, 2 oyuncu ile yollar ayrılıyor
Sergen Yalçın'ın planları bozuldu! Transfer yasağı geldi, 2 oyuncu ile yollar ayrılıyor 2 yıl aradan sonra takım çalıştırmaya başlayan teknik direktör Sergen Yalçın'ın planlarını bozan gelişme yaşandı. Transfer yasağı getirilen Akdeniz ekibinde iki oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.
13.01.2024 Antalyaspor
Nil Yalter ‘Altın Aslan’ın sahibi oldu
Nil Yalter ‘Altın Aslan’ın sahibi oldu Nil Yalter, 2024 Venedik Bienali Yaşam Boyu Başarı Ödülü Altın Aslan’ın sahibi oldu. Yalter, Brezilyalı sanatçı Anna Maria Maiolino ile ödüle değer görüldü.
7.11.2023 Kültür Sanat
Enner Valencia duble yaptı! Internacional, Santos'a 7 attı
Enner Valencia duble yaptı! Internacional, Santos'a 7 attı Brezilya Serie A'nın 28'inci haftasında Internacional, Santos'u 7-1'lik skorla mağlup etti.
22.10.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Kulübüyle görüştük!
Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Kulübüyle görüştük! Milot Rashica'yı kadrosuna katarak ezeli rakibi Galatasaray'a transfer çalımı atan Beşiktaş'ta hedef Sergio Ramos ve Anderson Talisca... Siyah-beyazlılar iki transferi bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Talisca transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.08.2023 Beşiktaş
‘Küratörlük krizi’ Venedik’e sıçradı
‘Küratörlük krizi’ Venedik’e sıçradı İKSV’de patlak veren ‘18’inci İstanbul Bienali Küratörü’ krizinde yeni halka 60’ıncı Venedik Bienali. 2024 Nisan’ında yer alacak Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda izlenecek sanatçı Gülsün Karamustafa’nın sergi küratörlüğüne seçtiği Esra Sarıgedik Öktem görevini bıraktı
16.08.2023 Kültür Sanat
Galatasaray'ın rakibi Olimpija'ya UEFA'dan seyircisiz cezası
Galatasaray'ın rakibi Olimpija'ya UEFA'dan seyircisiz cezası Galatasaray maçı öncesi sel felaketiyle boğuşan Olimpija Ljubljana'ya bir kötü haber de UEFA'dan geldi.
6.08.2023 Galatasaray
Trabzonspor'da Nenad Bjelica'dan alt yapıya ziyaret!
Trabzonspor'da Nenad Bjelica'dan alt yapıya ziyaret! Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavili kulübün alt yapısını ziyaret etti. Kulübün akademisinin yönetim ve teknik heyeti ile bir araya gelen Bjelica, Gençlik Geliştirme Direktörü İlker Erdem’den bilgi aldı.
6.08.2023 Trabzonspor
Mehmet Uz: Büyük fedakarlıklarla bugünlere geldik
Mehmet Uz: Büyük fedakarlıklarla bugünlere geldik Denizlispor'da olağanüstü seçimli genel kurul öncesi Başkan Mehmet Uz açıklamalarda bulundu. Genel kurul için adaya çıkmazken Uz, "Olağanüstü genel kurulda tüm gerçekleri ve yaşananları anlatacağım" dedi.
6.08.2023 2.Lig
Enner Valencia'nın olay gecesi! Adriano ile tartıştı, kulübün futbol direktörünü itti
Enner Valencia'nın olay gecesi! Adriano ile tartıştı, kulübün futbol direktörünü itti Fenerbahçe'den ayrılan geçen sezonun gol kralı Enner Valencia, Internacional'de zor günler geçiriyor. Valencia, Internacional - Corinthians maçı sonunda kendi takım arkadaşı ve futbol direktörü ile tartıştı.
6.08.2023 Futbol
Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi! Transfer için sürpriz iddia
Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi! Transfer için sürpriz iddia Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer için peşinde olduğu yıldız futbolcu için flaş bir iddia geldi.
6.06.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Dele Alli ladesi tutmadı! Beklenen performans gelmedi
Beşiktaş'ta Dele Alli ladesi tutmadı! Beklenen performans gelmedi Mayıs 2018’de piyasa değeri tam 100 milyon euroyu gören Dele Alli beklentilerin aksine Beşiktaş’ta büyük hayal kırıklığı yarattı. Oysa Tottenham ve Everton’da yaşadığı problemler gün gibi ortadaydı. “Fırsat transferi” denilerek getirilmişti ancak olmadı, Dele Alli macerası acı bir dersle noktalandı.
28.05.2023 Beşiktaş
Fabio Capello'dan Erling Haaland'a ilginç benzetme! 'Bir hayvan'
Fabio Capello'dan Erling Haaland'a ilginç benzetme! 'Bir hayvan' İtalyan futbolunun Real Madrid ile iki La Liga şampiyonluğu elde eden efsane teknik direktörü Fabio Capello, Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland hakkında ilginç sözler kullandı.
Real Madrid'in çılgın Haaland planı! Sözleşmesindeki maddeden yararlanacaklar
Real Madrid'in çılgın Haaland planı! Sözleşmesindeki maddeden yararlanacaklar Real Madrid, 2024 yılında Karim Benzema'nın yerini Erling Haaland ile doldurmayı planlıyor! Eflatun-beyazlılar, Norveçli yıldızın sözleşmesinde yer alan özel maddeden faydalanıp transferi bitirmeyi amaçlıyor.
23.03.2023 İspanya La Liga
Erling Haaland rekora doymuyor! Pep Guardiola'dan herkesi şaşırtan 'Messi' itirafı
Erling Haaland rekora doymuyor! Pep Guardiola'dan herkesi şaşırtan 'Messi' itirafı İngiltere FA Cup'ta Manchester City, sahasında Burnley ile karşı karşıya geldi. Gollerin yağmur gibi geldiği müsabakada ev sahibi ekibin dünya yıldızı Erling Haaland, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Gollerine devam eden Norveçli futbolcu, kariyerine bir yeni rekor daha ekledi. Öte yandan teknik direktör Pep Guardiola'dan şaşırtan bir itiraf geldi.
Şampiyonlar Ligi'nde Haaland'ın kariyer gecesi! 'Yuh sana Guardiola'
Şampiyonlar Ligi'nde Haaland'ın kariyer gecesi! 'Yuh sana Guardiola' Şampiyonlar Ligi Son 16 Turunun rövanş maçları bu gece oynanan iki karşılaşma ile devam etti. Manchester City, Leipzig'i 7-0 mağlup ederken gecenin yıldızı 5 gol atarak tarihi bir performans sergileyen Haaland oldu. Manchester City menajeri Pep Guardiola'nın yaptığı hareket ise herkesi şaşırttı
15.03.2023 Şampiyonlar Ligi
Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'tan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı
Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'tan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Sarıdağ, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken siyah-beyazlı ekibin bonservisi için görüşmeler yaptığı ismi duyurdu.
14.03.2023 Beşiktaş
Süper Lig devinden Haji Wright için yeni teklif!
Süper Lig devinden Haji Wright için yeni teklif! Ara transfer döneminin hareketli takımlarından Antalyaspor'un yıldız golcüsü Haji Wright, yeniden Süper Lig devinin gündemine geldi.
1.03.2023 Galatasaray
Beşiktaş-Antalyaspor maçında yıldızlaşmıştı! Ataberk Dadakdeniz'in kariyerinde Galatasaray detayı
Beşiktaş-Antalyaspor maçında yıldızlaşmıştı! Ataberk Dadakdeniz'in kariyerinde Galatasaray detayı Süper Lig'de ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkan Antalyasporlu Ataberk Dadakdeniz, performansıyla maça adeta damga vurmuştu. 23 yaşındaki kalecinin kariyerindeki Galatasaray detayı maçın ardından tekrar gündeme geldi.
28.02.2023 Antalyaspor
Antalyaspor'da Ataberk Dadakdeniz, Süper Lig'deki ilk maçında Beşiktaş'ı durdurdu! Kulüpsüz kalmıştı, Galatasaray detayı
Antalyaspor'da Ataberk Dadakdeniz, Süper Lig'deki ilk maçında Beşiktaş'ı durdurdu! Kulüpsüz kalmıştı, Galatasaray detayı Süper Lig'de ilk maçına Vodafone Park'ta Beşiktaş karşısında çıkan Antalyasporlu Ataberk Dadakdeniz, 90+4. dakikada kurtardığı penaltıyla karşılaşmaya damga vurdu. 5 kritik kurtarışla Siyah Beyazlı ekip hücumcularına geçit vermeyen 23 yaşındaki kalecinin bu performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
27.02.2023 Beşiktaş
Antalyaspor, 2 kez ertelenen Beşiktaş maçına 18 eksikle çıkacak
Antalyaspor, 2 kez ertelenen Beşiktaş maçına 18 eksikle çıkacak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, daha önce 2 kez ertelenen Beşiktaş maçına 18 eksikle gidecek. Kırmızı-beyazlılar ile rakibi Beşiktaş toplamda 63'üncü randevuya çıkacak.
25.02.2023 Beşiktaş
Luiz Adriano, Internacional'e imza attı
Luiz Adriano, Internacional'e imza attı Antalyaspor'un Brezilyalı golcüsü, ülkesinin ekiplerinden Internacional'le sözleşme imzaladı.
22.02.2023 Antalyaspor
Beşiktaş - Antalyaspor maçında 19 futbolcu forma giyemeyecek
Beşiktaş - Antalyaspor maçında 19 futbolcu forma giyemeyecek Süper Lig’in 14. haftasında oynanması gereken Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması 26 Şubat Pazar günü oynanacak. Bu maçta 19 futbolcu forma giyemeyecek.
20.02.2023 Beşiktaş
Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)
Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023) Süper Lig'de transfer dönemi uzatılırken takımlar, kadrolarına takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik.
18.02.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Adriano ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.