Afd

Afd

Son dakika AfD haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AfD gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AfD haber sayfamızda...

Afd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 316 afd haberi bulunmuştur.
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak Almanya'nın onlarca yıldır yaşadığı en büyük casusluk skandalını takip eden açıklama, online flörtleriyle yaşayacakları ilk randevuları için romantik hayalleri olan turistleri, kendilerini bekleyen 'resmi tuzağa' karşı uyardı.
5.04.2024 Dünya
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan mesajı yayınladı
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan mesajı yayınladı Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan ayının başlaması nedeniyle, sosyal medya hesabından Almanca, Türkçe ve Arapça dillerinde görüntülü mesaj yayınladı.
11.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
Aşırı sağa Alman iş dünyası da karşı
Aşırı sağa Alman iş dünyası da karşı Almanya’da işverenler ve sendikalar, aşırı sağcı Almanya İçin Alternatif Partisi’nin (AfD) ülkede yükselişinin ardından yabancı düşmanlığına karşı ortak tavır aldı.
29.02.2024 Dünya
Berlin’in Filistin sansürü! ‘Filmler birleştirir, nefret ayırır’
Berlin’in Filistin sansürü! ‘Filmler birleştirir, nefret ayırır’ 74. Berlin Film Festivali son yılların en politik ve karışık organizasyonuna sahne oldu. Festivalin Filistin’i destekleyen sosyal medya paylaşımları silindi, soruşturma açıldı.
27.02.2024 Kültür Sanat
Berlin protestolarla başladı
Berlin protestolarla başladı 74. Berlin Film Festivali, başrolünde Cillian Murphy’nin yer aldığı açılış filmi “Small Things Like These” ile başladı.
17.02.2024 Kültür Sanat
Gizli toplantı yaptıkları ortaya çıkmıştı! Köln'de 50 binden fazla kişi protesto etti
Gizli toplantı yaptıkları ortaya çıkmıştı! Köln'de 50 binden fazla kişi protesto etti Almanya’nın Köln kentinde 50 binden fazla kişi, ülkedeki bütün yabancıları sınır dışı etmeyi planladığı ortaya çıkan aşırı sağcı AfD (Almanya için Alternatif) Partisi’ni protesto ederek, ırkçılık karşıtı gösteri düzenledi. Öte yandan AfD'nin gizli toplantı yaptığı öğrenilmişti.
21.01.2024 Dünya
AfD’ye tepkiler dinmiyor
AfD’ye tepkiler dinmiyor Almanya’da aşırı sağcıların, göçmenleri sınır dışı etme planının ortaya çıkması üzerine düzenlenen gösteriler yayılarak devam ediyor. Hamburg’un yanı sıra Erfurt’da düzenlenen gösteriler nedeniyle on binlerce kişi sokağa dökülürken, hafta sonu ülke çapında planlı 100 gösteri bulunduğu belirtiliyor.
21.01.2024 Dünya
Almanya’da aşırı sağcı AfD Partisi ve ırkçılık karşıtı protesto
Almanya’da aşırı sağcı AfD Partisi ve ırkçılık karşıtı protesto Almanya’da aşırı sağcı AfD (Almanya için Alternatif) Partisi üyeleri ve diğer bazı ırkçı grupların ülkedeki bütün yabancıları sınır dışı etmeyi planladıkları gizli bir toplantı yaptıklarının ortaya çıkmasının ardından başkent Berlin’de binlerce kişi, AfD ve ırkçılık karşıtı protesto düzenledi.
15.01.2024 Dünya
Sahra Wagenknecht, Almanya'da BSW’yi kurdu
Sahra Wagenknecht, Almanya'da BSW’yi kurdu Almanya’da Sol Parti’den ayrılan Alman siyasetinin popüler isimlerinden Sahra Wagenknecht, "Sahra Wagenknecht İttifakı-Anlayış ve Adalet İçin (BSW)" adlı partisini resmen kurdu.
8.01.2024 Dünya
AfD’nin yasaklanması yeniden tartışılıyor! 'Tarihin tekerrür etmesine izin verilmemeli'
AfD’nin yasaklanması yeniden tartışılıyor! 'Tarihin tekerrür etmesine izin verilmemeli' Almanya’da son aylarda yapılan kamuoyu anketlerinde desteğini artıran göçmen karşıtı Almanya için Alternatif Partisi’nin (AfD) yasaklanması tartışmaları yeniden alevlendi.
5.12.2023 Dünya
‘Popülist dalga’nın sebebi nedir?
‘Popülist dalga’nın sebebi nedir? Hollanda’da Geert Wilders’in seçim zaferi, son yıllarda tüm dünyada yükselişte olan aşırı sağcı hareketlerin hükümete gelecek oy oranlarına erişmesinin son örneği oldu. Peki Wilders bu kadar oyu almayı nasıl başardı?
26.11.2023 Dünya
“İptal kültürü değil, ayrımcılık”
“İptal kültürü değil, ayrımcılık” İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Özçetin, “İptal pratikleri, hangi yaşamların savunmaya değer olduğu ve hangilerinin olmadığına dair bir mesele” diyor.
18.11.2023 Pazar
Türk ekonomisine kesintisiz destek
Türk ekonomisine kesintisiz destek VakıfBank’ın nakdi ve gayri nakdi krediler yoluyla Türkiye ekonomisine sağladığı finansman desteği, yıllık bazda yüzde 70 artarak 1,8 trilyon liraya ulaştı, aktif büyüklüğü ise yıllık yüzde 77 artışla 2,4 trilyon lira seviyesini aştı.
11.11.2023 Ekonomi
Scholz: Almanya'ya gelmek isteyen sığınmacı sayısı yüksek
Scholz: Almanya'ya gelmek isteyen sığınmacı sayısı yüksek Almanya Başbakanı Olaf Scholz, ülkeye gelmek isteyen sığınmacı sayısının çok yüksek olduğunu ve düzensiz göçü önlemek istediklerini belirtti.
1.10.2023 Dünya
Almanya'da hükümete destek yüzde 19'a geriledi
Almanya'da hükümete destek yüzde 19'a geriledi Alman kamu televizyonu ARD'nin anketine göre vatandaşların sadece yüzde 19'u koalisyon hükümetinin çalışmalarından memnun. Vatandaşların büyük bölümüne göre ülkenin en büyük sorunları ekonomi ve göç.
1.09.2023 Dünya
Siyanür tespit edilen kuyuya define aramak için girmişler
Siyanür tespit edilen kuyuya define aramak için girmişler Bilecik'te girdiği kuyudan cansız bedeni çıkarılan Nihat Kalkandelen (34) ile yaralı kurtulan Abdullah Alkan'ın (67) define aradıkları ortaya çıktı. İkilinin, kazı sırasında duvarları yumuşatmak için siyanür kullandıkları tespit edildi.
28.07.2023 Gündem
Avrupa’da aşırı sağ güçleniyor!
Avrupa’da aşırı sağ güçleniyor! Avrupa genelinde son yıllarda aşırı sağ ve sağ popülist partilerin geleneksel oy oranlarının dışına taşarak ciddi bir güç haline gelmesi dikkat çekiyor.
22.07.2023 Dünya
Aşırı sağcı AfD Almanya'da yüzde 20'ye ulaştı
Aşırı sağcı AfD Almanya'da yüzde 20'ye ulaştı İslam ve göç karşıtı, sağ popülist Almanya İçin Alternatif partisi, son kamuoyu anketlerinde yüzde 20 oy oranına ulaştı. Parti, geçen haftalarda önce bir kaymakamlık, akabinde de bir belediye başkanlığı kazanmıştı.
7.07.2023 Dünya
AfD belediye seçimi kazandı!
AfD belediye seçimi kazandı! Almanya’da son yıllarda yükselişe geçen aşırı sağcı parti Almanya için Alternatif (AfD), ilk kez bir belediye başkanlığı seçimini kazandı.
4.07.2023 Dünya
Aşırı sağcı AfD bu kez  bir de seçim kazandı!
Aşırı sağcı AfD bu kez bir de seçim kazandı! Almanya’da son aylarda düzenlenen anketlerde sürekli artan oylarıyla dikkat çeken aşırı sağcı ve göçmen karşıtı “Almanya için Alternatif” (AfD) partisinin yükselişi sürüyor.
27.06.2023 Dünya
Almanya'da son anket! Neonazi AfD en büyük ikinci siyasi güç
Almanya'da son anket! Neonazi AfD en büyük ikinci siyasi güç Aşırı sağın tırmanışını devam ettirdiği Avrupa'nın en güçlü ekonomisindeki son kamuoyu araştırması, AfD'nin oyunun yüzde 19'u bulduğunu gösterdi.
23.06.2023 Dünya
Yüzülebilir körfeze Paris’ten destek
Yüzülebilir körfeze Paris’ten destek Fransız Kalkınma Ajansı ile yapılan anlaşma, arıtma ve ulaşım gibi kentsel gelişim projelerinin önünü açacak. İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, yüzülebilir körfez hayaline bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.
17.06.2023 Ege
AfD'nin gençlik örgütü resmen 'aşırı sağcı'
AfD'nin gençlik örgütü resmen 'aşırı sağcı' Almanya iç istihbaratı, AfD'nin gençlik kolunu 'aşırı sağcı' yapılar kategorisine dahil etti. Karara gerekçe olarak örgütün İslam karşıtlığı ile dile getirilen yabancı düşmanı açıklamaları da gösterildi.
26.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Afd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.