Afrika Uluslar Kupası

Afrika Uluslar Kupası

Son dakika Afrika Uluslar Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Afrika Uluslar Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Afrika Uluslar Kupası haber sayfamızda...

Afrika Uluslar Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.828 afrika uluslar kupası haberi bulunmuştur.
Fildişi Sahili'nden Wilfried Zaha açıklaması! 'Takıma katılmaya hazır'
Fildişi Sahili'nden Wilfried Zaha açıklaması! 'Takıma katılmaya hazır' Fildişi Sahili Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Guy Demel, Wilfried Zaha ile ilgili konuştu.
5.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten şok eden hareket! Kramponlarını fırlattı
Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten şok eden hareket! Kramponlarını fırlattı Sarı-kırmızılı takımın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Faslı yıldız, oyundan alındıktan sonra öfke patlaması yaşadı.
2.04.2024 Galatasaray
Wilfried Zaha ve Serge Aurier ile sürpriz görüşme!
Wilfried Zaha ve Serge Aurier ile sürpriz görüşme! Galatasaray'ın yıldızları Wilfried Zaha ile Serge Aurier'in Fildişi Sahili Teknik Direktörü Emerse Fae ile görüştüğü öğrenildi.
1.04.2024 Galatasaray
Hırvatistan'da Zlatko Dalic'ten Trezeguet'ye övgü!
Hırvatistan'da Zlatko Dalic'ten Trezeguet'ye övgü! Trendyol Süper Lig’de üçüncülük koltuğunu bırakmak istemeyen Trabzonspor’da bu sezon skor yükünün önemli bir bölümünü üstlenen Trezeguet ülkesi Mısır’da gündem olmaya devam ediyor.
30.03.2024 Trabzonspor
Youcef Atal'dan transfer itirafı! 'Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım'
Youcef Atal'dan transfer itirafı! 'Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım' Fransa temsilcisi Nice takımından Filistin paylaşımı ile ceza alan ve ara transfer sezonunda Adana Demirspor'a transfer olan Youcef Atal, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine gelen transfer tekliflerini açıkladı.
26.03.2024 Adana Demirspor
Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi! Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı
Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi! Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı Ocak ayında Türk futbol tarihine geçen rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Fransız oyuncu, Almanya'da beklentilere henüz yanıt veremedi. Sarı-kırmızılılarda Boey sürprizi yaşandı. Bu durum camiada heyecan yarattı.
23.03.2024 Galatasaray
Eric Bailly, Beşiktaş'tan ayrılık sebebini açıkladı! 'Karmaşık bir dönemden geçiyordum'
Eric Bailly, Beşiktaş'tan ayrılık sebebini açıkladı! 'Karmaşık bir dönemden geçiyordum' Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı ardından ara transfer döneminde sözleşmesini feshettiği Eric Bailly suskunluğunu bozdu. Tecrübeli stoper, siyah-beyazlı takımdan ayrılık sürecini anlattı.
14.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte oynamama nedeni Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra Afrika Kupası’na giden ve burada sakatlanan Aboubakar, Santos tarafından affedilse de eski günlerini mumla aratıyor.
14.03.2024 Beşiktaş
Zaha için sürpriz açıklama: Hiçbir endişemiz yok
Zaha için sürpriz açıklama: Hiçbir endişemiz yok Galatasaray'ın inişli çıkışlı bir performansa sahip olan Fildişili yıldızı Wilfried Zaha için sürpriz bir açıklama geldi.
13.03.2024 Galatasaray
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Liverpool'da Klopp'un yüzünü güldüren haber
Liverpool'da Klopp'un yüzünü güldüren haber Premier Lig devinde sakatlığı iyileşen Mısırlı yıldız takımla çalışmalara başladı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Camara ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Camara ile görüştü TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Afrika'yı her türlü istikrarsızlıktan korumak ve Afrika halkları arasında karşılıklı güveni tesis edecek çabaların içerisinde olmak herhalde hep beraber vazifemizdir diye düşünüyorum." dedi.
5.03.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan peş peşe önemli görüşmeler
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan peş peşe önemli görüşmeler TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Kandia Kamissoko Camara ile bir araya geldi.
5.03.2024 Gündem
Cezayir Milli Takımı'nda Vladimir Petkovic dönemi!
Cezayir Milli Takımı'nda Vladimir Petkovic dönemi! Cezayir Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğüne Vladimir Petkovic'in getirildiğini açıkladı.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Kamerun'da Rigobert Song dönemi sona erdi!
Kamerun'da Rigobert Song dönemi sona erdi! Kamerun Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Rigobert Song ile yollarını ayırdı.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi'
Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi' Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Ankaragücü'nde son golü atan Garry Rodrigues'in sevinci tartışma yaratmıştı. Yıldız futbolcu, gol sevincinin sebebini anlattı.
28.02.2024 Ankaragücü
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 Diğer
Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Bonucci arasında özel görüşme!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Bonucci arasında özel görüşme! Fenerbahçe’de defanstan çıkışta yapılan hatalar göze batarken, teknik heyet çözümü buldu. Djiku’nun cezası nedeniyle görev yapamayacağı Hatay maçında Bonucci’ye şans verecek olan Teknik Direktör İsmail Kartal daha isabetli paslar atılacağını düşünüyor
27.02.2024 Fenerbahçe
Afrika Uluslar Kupası sonrası Trabzonspor'da rüzgar tersine döndü!
Afrika Uluslar Kupası sonrası Trabzonspor'da rüzgar tersine döndü! Trezeguet, Onuachu gibi yıldızlarının geri dönüşüyle başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor, Adana Demirspor’u da mağlup ederek bu sezon ligde ilk kez üst üste üç maçtan galip ayrıldı
27.02.2024 Trabzonspor
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da taraftarlardan Icardi'nin cezası nedeniyle protesto geldi. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu attığı golden sonra Icardi'yi unutmadı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Antalya karşısında zirveyi bırakmadı: 2-1
Galatasaray, Antalya karşısında zirveyi bırakmadı: 2-1 Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı ve zirvedeki yerini korudu.
27.02.2024 Galatasaray
Feyyaz Uçar'dan Cenk Tosun ve Salih Uçan cevabı! Tarih vererek duyurdu
Feyyaz Uçar'dan Cenk Tosun ve Salih Uçan cevabı! Tarih vererek duyurdu İstanbulspor deplasmanından 2-0 galip ayrılan Beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 Beşiktaş
Canlı yayında Zaha'yı sinirlendirdi! Telefona sarıldı
Canlı yayında Zaha'yı sinirlendirdi! Telefona sarıldı Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfred Zaha, Afrika basınında gündem oldu. Kardeşinin canlı yayında söylediklerine kızan Zaha telefona sarıldı.
25.02.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor! Trabzonspor’un Yukatel Adana Demirspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşiyor.
24.02.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya müjde! Açıkladı: Geri dönebilir
Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya müjde! Açıkladı: Geri dönebilir Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'nın yeniden Fildişi Sahili Milli Takımı'na seçilebileceği öğrenildi. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın teknik direktörü Emerse Fae, yıldız oyuncunun yeniden milli takıma geri dönebileceğini aktardı.
22.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Afrika Uluslar Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.