Afşin

Afşin

Son dakika Afşin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Afşin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Afşin haber sayfamızda...

Afşin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.382 afşin haberi bulunmuştur.
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL Kahramanmaraş Binboğa Dağı eteklerinde kayaların arasında çiçek açan ters laleler görsel şölen sunuyor. Endemik bitki olan ters lalelerin koparılmasının cezası ise 244 bin 315 TL.
6.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kahramanmaraş'ta feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı Kahramanmaraş’ta Göksun-Elbistan karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
5.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu Mahalli İdareler Seçimi’nde kesin olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Fırat Görgel oldu. İlçelerde ise AK Parti 3, CHP 4, Yeniden Refah Partisi 3, İYİ Parti 1 belediye kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 AFŞİN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kahramanmaraş Afşin Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 AFŞİN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kahramanmaraş Afşin Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kahramanmaraş Afşin Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Afşin ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kahramanmaraş Afşin Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
3 MART SON DEPREMLER GÜNCEL TAKİP EKRANI: Bugün deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
3 MART SON DEPREMLER GÜNCEL TAKİP EKRANI: Bugün deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi... Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremlerle ilgili detayları paylaşıyorlar. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 3 Mart son depremler listesi canlı takip ekranı...
2.03.2024 Bilgi Rehberi
SON DEPREMLER SON DAKİKA Kandilli Rasathanesi/AFAD: 28 ŞUBAT 2024 Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
SON DEPREMLER SON DAKİKA Kandilli Rasathanesi/AFAD: 28 ŞUBAT 2024 Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika son depremler listesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından güncelleniyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını kontrol eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görebiliyor. Çanakkale Biga'da 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 27 Şubat son depremler listesi.
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Santa Maria Kilisesi, koruma talebinde bulundu
Santa Maria Kilisesi, koruma talebinde bulundu Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısı nedeniyle kilisenin ve Rahip Anton Bulai'nin avukatı Afşin Hatipoğlu, polis koruması tahsis edilmesi için talepte bulundu.
9.02.2024 Gündem
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim gündemine ilişkin Ankara'da basın toplantısı düzenledi.
31.01.2024 Gündem
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı.
29.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolüne getirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen şüpheliler yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
30.01.2024 Gündem
Kiliseye kar maskeli saldırı! Yabancı uyruklu iki terörist yakalandı
Kiliseye kar maskeli saldırı! Yabancı uyruklu iki terörist yakalandı İstanbul Sarıyer’deki Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde, pazar ayini sırasında kar maskeli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi. Kurşunların hedefi olan Cihan Tuncer (52) hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Yerlikaya, biri Tacikistanlı diğeri Rusyalı olan iki saldırganın yakalandığını açıklayarak, “Zanlıların DEAŞ’lı olduklarını değerlendiriyoruz” dedi.
29.01.2024 Gündem
'Vahşi saldırı Katolik cemaati başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını üzmüştür'
'Vahşi saldırı Katolik cemaati başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını üzmüştür' Santa Maria Kilisesi'nde yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili basın mensuplarının soruları üzerine konuşan Katolik Kilisesi ve Vatikan avukatı Afşin Hatipoğlu, "Ayin sırasında meydana gelen bu vahşi saldırı Katolik cemaati başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını derinden üzmüştür" dedi.
28.01.2024 Haberler
'Vahşi saldırı Katolik cemaati başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını üzmüştür'
'Vahşi saldırı Katolik cemaati başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını üzmüştür' Santa Maria Kilisesi'nde yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili basın mensuplarının soruları üzerine konuşan Katolik Kilisesi ve Vatikan avukatı Afşin Hatipoğlu, "Ayin sırasında meydana gelen bu vahşi saldırı Katolik cemaati başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını derinden üzmüştür" dedi.
28.01.2024 Gündem
İYİ Parti'de 6 istifa! 'Seçimden sonra tabela partisi oluruz'
İYİ Parti'de 6 istifa! 'Seçimden sonra tabela partisi oluruz' İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi 6 kişi, partinin özellikle Antalya'da iktidara talip olmadığını belirtip, il başkanı Vahdet Afşin Karacan'a tepki göstererek görevlerinden istifa etti.
9.01.2024 Gündem
SON DAKİKA DEPREMLER BUGÜNKÜ 💢 9 Ocak son depremler listesi Kandilli/AFAD: Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi?
SON DAKİKA DEPREMLER BUGÜNKÜ 💢 9 Ocak son depremler listesi Kandilli/AFAD: Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? Son depremler listesi anbean takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD anlık depremleri duyuruyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizin her an farklı bir noktasında şiddetli veya artçı depremler meydana geliyor. Sarsıntılarla beraber ''Şimdi deprem mi oldu, az önce nerede deprem oldu?'' soruları öne çıktı.
9.01.2024 Bilgi Rehberi
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Alper Afşin Özdemir, Global Espor Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçildi
Alper Afşin Özdemir, Global Espor Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçildi Global Espor Federasyonu’nun Yönetim Kurulu, Riyad’ta toplandı. Yapılan olağan genel kurul sonucunda, Türkiye Espor Federasyonu Başkanı Alper Afşin Özdemir, Global Espor Federasyonu Yönetim Kurulu’na oy birliği ile seçildi.
15.12.2023 Diğer
28 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ :📍 Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı...
28 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ :📍 Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı... Son depremler listesi bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremleri sayfalarında paylaşıyorlar. Bireyler, depremlerin detaylarını merak ediyorlar. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 28 Kasım son depremler listesi...
28.11.2023 Bilgi Rehberi
AFAD duyurdu! Kahramanmaraş Afşin'de 3.8 büyüklüğünde deprem
AFAD duyurdu! Kahramanmaraş Afşin'de 3.8 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 3.8 ve 3.4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.
28.11.2023 Gündem
‘Yapay zekâda edebiyat üretecek yetenek var”
‘Yapay zekâda edebiyat üretecek yetenek var” “Sıcak Kafa”yla edebiyata hızlı bir giriş yapan Afşin Kum yeni kitabında yapay zêkanın edebiyattaki yeri tartışmasına farklı bir bakış getiriyor.
26.11.2023 Kültür Sanat
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER RASATHANESİ/AFAD: 25 Kasım 2023 Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER RASATHANESİ/AFAD: 25 Kasım 2023 Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen son depremleri listeliyor. Dün akşam Malatya'da peş peşe meydana gelen depremler çevre illerde de hissedildi. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
25.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Afşin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.