Ağabey

Ağabey

Son dakika ağabey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağabey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağabey haber sayfamızda...

Ağabey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.180 ağabey haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Yer: Bursa! Babasıyla tartıştı, kardeşini rehin aldı
Yer: Bursa! Babasıyla tartıştı, kardeşini rehin aldı Bursa’da babasıyla tartışan kişi, kardeşini sokak ortasında bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin dakikalarca uğraştığı şahıs, babasının gelmesiyle ikna oldu. O anlar ise kameraya yansıdı.
15.04.2024 Gündem
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşındayken yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
15.04.2024 Cadde
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda Edirne'de boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından öldürülen Petek Aksak (22) gözyaşları arasında toprağa verildi.
14.04.2024 Gündem
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok Mersin'de ikisi 16, biri 13 yaşında 3 çocuktan Ramazan Bayramı'nın ilk gününden beri haber alınamıyor. Çocukların en son 10 Nisan'da Nusratiye Mahallesi'ndeki anne Emine P'ye ait eve girip çıktıkları görülen görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
13.04.2024 Gündem
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum Ünlü şarkıcı Koray Avcı, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, "Küçüklerinize harçlık veriyor musunuz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.04.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
Sakarya’da akılalmaz anlar! Kendini tokatlayıp yumrukladı
Sakarya’da akılalmaz anlar! Kendini tokatlayıp yumrukladı Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bayram günü ilginç bir olay yaşandı. Aracı tarlaya uçan, kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen genç, kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yerlere yatan genci çevredeki vatandaşlar da sakinleştiremedi.
11.04.2024 Haberler
Sakarya’da akılalmaz anlar! Kendini tokatlayıp yumrukladı
Sakarya’da akılalmaz anlar! Kendini tokatlayıp yumrukladı Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bayram günü ilginç bir olay yaşandı. Aracı tarlaya uçan, kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen genç, kendini tokatlayıp yumruklamaya başladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yerlere yatan genci çevredeki vatandaşlar da sakinleştiremedi.
11.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş'
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş' Şanlıurfa'da Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa finalinin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarına tepki gösterdi.
10.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok'
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok' Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe U19 Kaptanı Emirhan ile yaşadığı diyaloğu anlattı, topu taca atacakları yönünde bir konuşmasının bulunmadığını söyledi. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Galatasaray
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi Kocaeli'de bayramda trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak getirildi. İşte o detaylar...
9.04.2024 Gündem
Tam 33 milyon TL değerinde! Kilolarca kaçak altın yakalandı
Tam 33 milyon TL değerinde! Kilolarca kaçak altın yakalandı Antalya'da piyasa değeri tam 33 milyon TL olan kilolarca kaçak altın ele geçirildi. İşte detaylar...
9.04.2024 Gündem
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip yuva kuran 2.5 aylık kardeşlerini öldürdüler. 2 ağabey tutuklanarak cezaevine konuldu.
9.04.2024 Gündem
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar
Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye attığı gol öncesindeki yaşananlar tartışılmaya devam ediyor. Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu'nun sözleri ortaya çıktı
9.04.2024 Fenerbahçe
Evden kaçıp evlenen hamile kardeşini sokak ortasında katletti!
Evden kaçıp evlenen hamile kardeşini sokak ortasında katletti! Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü.
8.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında ifadeler ortaya çıktı: Çöp atınca kurtuldular
Gece kulübü yangınında ifadeler ortaya çıktı: Çöp atınca kurtuldular Beşiktaş’ta 2 Nisan’da 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangınla ilgili tutuklanan sekiz şüphelinin ifadeleri dikkat çekti.
7.04.2024 Gündem
Esenyurt'ta dehşet! Abisini öldüren kardeş gözaltına alındı
Esenyurt'ta dehşet! Abisini öldüren kardeş gözaltına alındı Esenyurt'ta kardeşlerin tartışması cinayetle sonuçlandı. Olayın ardından emniyete teslim olan kardeş adliyeye sevk edildi.
5.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu...
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu... Beşiktaş'ta Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
5.04.2024 Gündem
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir!
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
1.04.2024 Beşiktaş
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor'
Aldığı motor 1 saniyede hayatını değiştirdi! 'İnsan, tuvaletini yapmayı bile özlüyor' 20 yaşındaydı, hem üniversite de okuyor hem de ailesine yük olmamak için bir mermer fabrikasında çalışıyordu. Kazandığı parayla kendisine motosiklet de aldı. Ancak mutluluğu sadece 3 gün sürdü. Artık sadece başını ve kollarını hareket ettirebilen Umut Can Turan, "Eğer kaza 1 saniye önce olsaydı her şey farklı olabilirdi" diyerek yaşadığı zor günleri, hiç kaybetmediği umudunu anlattı.
30.03.2024 Yaşam
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların kulüp dergisine konuştu. Geleceğine dair soruyu cevaplayan Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ağabey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.