Molatik Nostaljik: Sevda Ferdağ
Molatik Nostaljik: Sevda Ferdağ Yeşilçam tarihi boyunca birçok güzel isim kamera karşısına geçmiştir. Bazıları çabucak unutulurken bazıları da efsane haline geldi. O efsanelerden birisi de Sevda Ferdağ. Hayatı, filmleri, yaşadıkları ile her daim adından söz ettiren Sevda Ferdağ’ı bu defa Molatik Nostaljik’e konuk ettik. İşte Sevda Ferdağ’ın hayatı…
8.09.2020 Sanat
90’lı yıllara damga vurmuş en iyi 10 film
90’lı yıllara damga vurmuş en iyi 10 film Evde vakit geçirmek için film arayışımız devam ediyor. Fakat eski filmlerin tadı hala başka. Hem o filmlerdeki zamanın ruhu hem de o günlere duyduğumuz özlem, evde izleyeceğimiz filmler arasında bir tercih yaratabilir. Gelin 90’lı yıllara damga vurmuş en iyi 10 filme beraber bakalım…
1.04.2020 Sanat
“Ağır Roman” tiyatro yorumuyla Zorlu PSM’de s
“Ağır Roman” tiyatro yorumuyla Zorlu PSM’de s Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahneye koyduğu, Metin Kaçan’ın ünlü eserinden oyunlaştırılan “Ağır Roman”, 11-12-13 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro sahnesinde tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.
7.03.2016 Kültür Sanat
Ağır Roman dizisinde Ahu Türkpençe tartışması
Ağır Roman dizisinde Ahu Türkpençe tartışması Yeni sezonda Star Tv’de yayınlanacak olan Ağır Roman dizisinde başrolleri Onur Saylak ve Ahu Türkpençe paylaşacak.
22.08.2012 TV-Rehberi
Ağır Roman dizisinin çekimleri başladı
Ağır Roman dizisinin çekimleri başladı Başrollerini Okan Bayülgen ile Müjde Ar’ın paylaştığı 1997 yapımı “Ağır Roman” ekrana uyarlanıyor.
17.08.2012 TV-Rehberi
Bir film daha dizi oluyor!
Bir film daha dizi oluyor! Ahu Türkpençe'nin dizisi belli oldu! Kesin Müjde Ar ile karşılaştırılacak
3.07.2012 TV-Rehberi