Kokunun yüzde 90’ı ağız kaynaklı! Gidermek için dilinizi de fırçalayın
Kokunun yüzde 90’ı ağız kaynaklı! Gidermek için dilinizi de fırçalayın Ağız kokusunu 'kişinin karşısındakini rahatsız edecek kadar ağzından koku gelmesi’ olarak tanımlayan Dr. Öğr. Üyesi Kübra Güler, dişlerle birlikte dil temizliğinin de mükemmel etkisini açıkladı.
29.02.2024 Genel Sağlık
Bebeklerde Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Geçer? Ağız Kokusunun Başlıca Sebepleri
Bebeklerde Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Geçer? Ağız Kokusunun Başlıca Sebepleri Ağız kokusu problemleri zaman zaman insanların yaşadığı bir durumdur. Farklı sebepleri olabilir. Bu durum bazen çocuklarda hatta bebeklerde dahi görülebilmektedir. Yazımızda bebeklerde ağız kokusu neden olur, nasıl geçer? İşte, tüm detaylar.
24.12.2020 Ebeveyn
Çocuklarda ağız kokusunun nedenleri
Çocuklarda ağız kokusunun nedenleri Halitozis olarak adlandırılan kötü ağız kokusu çocuklarda da görülebiliyor. Yaş gruplarına göre değişmekle birlikte okul çağı çocuklarında görülme sıklığı yaklaşık yüzde 15 olarak kabul ediliyor. Fizyolojik ve patolojik olmak üzere iki türde görülen ağız kokusunun kaynağının tespit edilmesi ve vakit geçirilmeden tedavi planlaması yapılması büyük önem taşıyor. Doç. Dr. İsmail Yıldız, çocuklarda ağız kokusu ve nedenleri hakkında bilgi verdi.
24.01.2019 Ebeveyn
Ağız kokusunun nedenleri
Ağız kokusunun nedenleri Ağız kokusu kişinin ağız hijyenini sağlamamasıyla ortaya çıkabilir. Ağız kokusunun hijyen dışında birçok sebebi de olabilir. Ağız kokusu hakkında bilmeniz gereken her şeyi açıklıyoruz.
29.01.2018 Sağlık
Ağız kokusunun nedenleri nelerdir?
Ağız kokusunun nedenleri nelerdir? Günlük hayatı olumsuz yönde etkileyen ağız kokusunun nedenleri nelerdir? Ağız kokusunun nedenleri hakkında bilinmesi gerekenler. Ağız kokusunun nedenleri nasıl ortadan kaldırılır?
30.05.2017 Genel Sağlık
Ağız kokusunun 7 nedeni
Ağız kokusunun 7 nedeni Kötü ağız kokusunun (halitoz) birçok nedeni olduğu belirtildi. Beslenme uzmanlarına göre, birinci neden dişlere iyi bakmamak.
10.03.2014 Cilt Bakımı